Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 27. marts – Gusts, Gustavs, Tālrīts

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Gusts, Gustavs, Tālrīts. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Gusts

Gusts ļoti stabili stāv uz zemes, ir raksturā stingrs, taču neizlēmīgs un līdz galam nepārliecināts par sevi. Pateicoties savam sintētiskajam prātam, prot ātri un objektīvi izvērtēt praktiski jebkuru dzīves situāciju. Diemžēl bieži vien vairāk runā, nekā dara. Mēdz arī paslinkot. Samērā viegli ietekmējams un pavedināms, tāpēc var iekulties arī dažādās avantūrās. Ir sentimentāls, labsirdīgs, pretimnākošs un pievērš uzmanību pat sīkākajām detaļām.

Gustam likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu īpašā misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.

Gustavs

Gustavs vienmēr zina no kurienes pūš vējš un prasmīgi izmanto šo savu zināšanu. Dzīvē spēj daudz sasniegt, ja vien ceļā uz mērķi apzinās savas rīcības sekas, neiekļūst atkarībās un pieturas pie noteiktas uzvedības līnijas. Baudu gūst sev tīkamās nodarbēs, tāpēc svarīgi, lai darbs, ko Gustavs veic, viņam patiktu. Sadzīvē samērā kaprīzs un savās izpausmēs nemierīgs. Ne vienmēr tur doto vārdu. Mēdz noslēgties sevī un tādos brīžos var pārstāt kontaktēties pat ar sev vistuvākajiem.

Gustavam likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu īpašā misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Tālrīts

Tālrīts ir gudrs, līdzsvarots un mērķtiecīgs cilvēks, kas lapbrāt palīdz grūtībās nonākušajiem, kā arī izrāda rūpes par vājākajiem.Tiecoties pēc harmonijas, visā meklē labo un skaisto. Ir radošs un apveltīts ar mākslinieciskiem talantiem. Tiecas sasniegt dzīves virsotnes, ir strādīgs un neatlaidīgs. Diemžēl arī izšķērdīgs. Reizēm mēdz ietiepties un pats sevi mocīt ar nevajadzīgām domām. Nekad nepiedod saviem pāridarītājiem.

Tālrītam likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu īpašā misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.