Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 21. janvāris – Agnese, Agnija, Agne

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Agnese, Agnija, Agne. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Agnese

Agnese ir gudra, līdzsvarota personība ar labu gaumi, taču liela aprēķinātāja un ciniķe. Viņa skaidri zina, ko dzīvē grib sasniegt un ies uz savu mērķi kaut vai pāri līķiem. Šķēršļi tikai vairāk uzkurina viņā cīņas garu. Agnese ir valdonīga un varaskāra, taču vienlaikus ilgojas pēc maiguma un sirds siltuma. Pati gan citiem to dot īsti nemāk, tāpēc ne vienmēr jūtas laimīga. Un tomēr ir dzīves lutekle un veiksminiece, kura nepaliek nepamanīta.

Agnesei likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīga no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimusi, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.

Agnija

Agnija ir apveltīta ar lielām darba spējām, labu gaumi un lietu izpratni. Viņai patīk komandēt, noteikt un vadīt. Tāpēc mēdz būt apnicīga. Neskatoties uz to, Agnija ir izpalīdzīga un draugiem nekad neatsaka. Ātri pieķeras cilvēkiem, vietām un lietām, pārāk uzticas cilvēkiem, tāpēc mēdz ciest. Dzīvē cenšas daudz sasniegt, tomēr tas nāk caur grūtībām un sevis pārvarēšanu.

Agnijai likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešama vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Agne

Agne ir diezgan valdonīga un varaskāra, taču sirsnīga. Viņai patīk, ka viss notiek pēc viņas prāta un stabules. Viņa ir centīga, strādīga un neatlaidīgi virzās uz savu mērķi. Nebaidās no grūtībām, taču, ja iespējams, apiet tās ar līkumu. Viņu vilina plašumi, komforts un viss skaistais. Prasmīgi iet caur dzīvi, nekad nenoniecina sevi, jo apzinās savu vērtību. Laba organizatore, kas paveltīta ar izteiktām līdera īpašībām.

Agnei likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīga un asa, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināta līdere, par kādu arī esat dzimusi.