Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


19.decembra dienas akmens- ONIKSS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ONIKSS

Dienas enerģijas var pīties dažādos sīkumos, klupt pār svešām enerģijām un jaukt jūsu personīgās intereses.
ONIKSS palīdzēs saglabāt uzmanību un darbapējas starp domas jaucošiem mirkļiem.

Tas palīdzēs neuzvilkties dažādu nieku dēļ un sajust apkārtējās telpas atbalstu. Tas, piemēram, var izskatīties kā iela ar zaļo gaismu luksoforos, veiksmīgām laika kabatām, vajadzīgajiem cilvēku darbiem, veiksmīgu apstākļu sakritībām un nejauši jauši satiktiem cilvēkiem.

No tādām jaukām sinhronizācijām var sākties mīlestības atdzimšana. Pamaniet un sajūtiet, ka mīlestības plūsma virza jūs pareizajā virzienā, veidojot jūsu dienu patīkamu.

Neaizmirstiet, ka šobrīd atvērts Portāls. Mēs daudz ko varam izmainīt in atjaunot savā dzīvē. Varam atļaut dzīvei sevi pārsteigt. Kā mantru varam skaitīt savus nodomus un karstākās vēlmes.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva