Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Mājas attīrīšana ar uguni pēc sentēvu metodes

Redakcija
Redakcija

Ja esat nesen izremontējuši dzīvokli, atbrīvojuši to no krāmiem un regulāri veicat uzkopšanu ar mitru lupatu, tomēr jūs mājā kaut kas traucē un nospiež , izmēģiniet radikālu līdzekli- mājas attīrīšanu ar uguni. Uguns sadedzina visu smago netīro enerģētiku un piepilda mājokli ar tīru enerģiju. Netīras enerģētikas avotu ir ļoti daudz: jūsu mājā tā var ienākt ne tikai ar ļauniem, skaudīgiem cilvēkiem. Iespējams, ka to esat radījuši paši ar savām ķildām, rāšanos vai drūmām domām.

Attīrīšanos ar uguni vislabāk veikt Zaļajā ceturtdienā. Tā ir Klusās nedēļas ceturtdiena pirms Lieldienām. Ļoti labi to veikt arī 16 Mēness dienā.

Senatnē to darīja tā : atnesa no meža viršu zarus,lika uz pannas un aizdedzināja. Ar šo pannu izstaigāja visu māju, ejot pulksteņa rādītāja virzienā un ar degošiem viršiem kvēpinot visus stūrus, visas sienas, durvis, logus. Uzskatīja, ka viršu dūmiem piemīt milzīgs attīrošs spēks. Virši attīra māju ne tikai no visa nešķīstā un melnās maģijas, bet ari no mitruma, pelējuma un puvuma, kas pa ziemu tajā uzkrājies.

Mūsu pilsētas dzīvokļos, kas parasti nav pārāk lieli, turklāt pieblīvēti ar mēbelēm, protams, ir sarežģīti un pat bīstami staigāt , turot rokās pannu ar degošiem viršiem.

Tāpēc darīsim citādāk : degošus viršus aizstāt ar parastu sveci, labāk baznīcas sveci. Sākot ar ieejas durvīm, svece jānes gar sienām pulksteņa rādītāja virzienā. Labi, ja jūs skaitīsiet lūgšanunu un vienlaikus ar sveci metīsiet krustu pār logiem un durvīm. Tajās vietas, kur svece kūpēs vai pat dzisīs, jāpakavējas ilgāk, jo tur atrodas vislielākie negatīvās enerģijas sabiezējumi. Redzēsiet, ka pēc tam sajūta dzīvoklī būs vieglāka, priecīgāka, patīkamāka.

Sindija Eldmane, diplomēta, serficēta astropsiholoģe