Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz tavu likteni. 18. janvāris – Antons, Antis, Antonijs

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Antons, Antis, Antonijs. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Antons

Antonam piemīt samērā augstas darbaspējas un tikai tām pateicoties, viņš dzīvē sasniedz to, ko iekārojis. Bērnībā bieži vien cīnās ar kompleksiem, kas vēlākos gados var izpausties kā pašpārmetumi. Biežāk gan Antonam izdodas tikt galā ar šīm problēmām un viņš kļūst par sabiedrībai tīkamu personu, kas reti iziet no emociju rāmjiem. Reizēm Antonam patīk kaut ko savā dzīvē pamainīt, taču biežāk viņš turas pie tā, kas ir pārbaudīts un stabils.

Antonam likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgi vai neapmierināti, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Antis

Antis ir spēcīga personība ar apskaužamu izturību un tieksmi vadīt. Viņš spēj pakļaut sev pūli, iedvesmot un virzīt notikumus sev vēlamā virzienā. Viņa vienmēr nodarbinātais prāts un iedzimtā intuīcija reti pieļauj nopietnas kļūdas, tāpēc varētu teikt, ka Antis ir veiksminieks un dzīvē daudz var sasniegt, ja vien iemācās tikt galā ar nepacietību.

Antim likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedaoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīgs, kritisks un saspringts, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.

Antonijs

Antonijs ir konservatīvs, taču gudrs un līdzsvarots cilvēks, kas prot panākt to, ko iecerējis. Viņš ir lielisks vadītājs un atzīts līderis, kas nebaidās acīs teikt taisnību un vajadzības gadījumā arī sodīt tos, kas no viņa atkarīgi. Tas gan notiek pēc tiesas un taisnības. Antonijam nepatīk čīkstuļi un vaimanātāji. Viņš pats nenogurstoši strādā un to pašu sagaida no citiem. Tim, kurus mīl, ir ldrošs balsts un uzticams līdzgaitnieks.

Antonijami likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pats sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.