Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 16. februāris – Jūlija, Džuljeta

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Jūlija un Džuljeta. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Jūlija

Jūlija ir neatlaidīga, mērķtiecīga un gudra, taču nelabojama romantiķe un uz daudzām lietām dzīvē raugās caur rozā brillēm. Viņa ir emocionāla, aizrautīga, nebaidās iesaistīties dažādās avantūrās. Jūlijas dzīvesprieks, rosība un enerģija ir labs palīgs personīgas dzīves un karjeras veidošanā. Viņa prot panākt savu, būt prasīga un nelokāma. Lielākoties viņas palīgi citu cilvēku iedvesmošanā ir humors, jautrā daba un azarts. Taču viņa var būt arī spītīga un iecirtīga, bet dusmu uzplūdā Jūlijas spēks ir sprādzienbīstams.

Jūlijai likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Džuljeta

Džuljeta ir maiga, priekpilna, ar bagātu iztēli apveltīta būtne, kas brīžiem mēdz būt pārāk emocionāla. Viņa nav ļaunatminīga, tāpēc nemēdz būt atriebīga. Brīžiem neparedzama. Sāpīgi uztver uz sevi vērstu kritiku. Mīl brīvību un plašumus. Džuljeta ir sabiedrika, viesmīlīga, līdzjūtīga, taču necieš cilvēkus, kas vienmēr par kaut ko nīd. Attiecībās diezgan privātīpašnieciska.

Džuljetai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpigs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai pašizteiktos. Esiet atklāts, pozitīvs un drosmīgs. Izsakieties atklāti.