Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


16.maija dienas veiksmes akmens- DJUMORTERĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DJUMORTERĪTS

Dienas enerģijas var asi parādīt visus maldus, laikā iesprūdušās atklāsmes un secinājumus. Dzīves telpas dienasgrāmatā veiktie vecie ieraksti var tikt izsvītroti va vispār izrauti no grāmatas, palaižot vējā bez mums.

Atklātība attiecībās var pavirzīt uz pamatīgu kādreiz izdarītu un izdzīvotu secinājumu tīrīšanu. djumorterīts to palīdzēs izdarīt mierīgi, bez nožēlas un traģēdijām. Tāpēc raujiet no savas dzīves dienasgrāmatas nevajazīgās lapas droši ārā un metiet prom, tās vair nav par jums...

Atklātība attiecībās ar materiālajām vērtībām var būt ļoti koša. Ļoti gribēsies būt brīvam no materiālajiem labumiem un darbiem. Liekais un nepieciešamais, komfortablais un obligātais... Ak, personīgās atklāsmes sevis īstā izpausmei apkārtējā dzīves telpā.

Daudzi cilvēki, kas saistīti ar mums caur materiālām interesēm, arī var vēlēties brīvību. Caur materiālajām attiecībām var ļoti pamainīt viedokli par cilvēkiem, bet par mērauklu atklātībai var kalpot vēlamā brīvības pakāpe.

Pagaidām šajā virzienā labāk neko nedarīt, pietiek, ja jūs to saprotat. Cilvēka bieži maldās attiecībā uz savu materiālo labumu pasauli, tērē daudz enerģijas lietu noturēšanai un zaudē sevi tajā visā. Djumorterīts būs labs palīgs tajā visā!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva