Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums 22., 31., 4., 13. datumos dzimušajiem

Redakcija
Redakcija

Cilvēks instinktīvi protestē pret likumiem un paražām, un, ja izdodas palikt pie savām domām, ir spējīgs apvērst gadiem iestāvējušos kārtību pat valdībā un visā sabiedrībā. Cilvēku pievelk sociālie jautājumi un visa veida reformas.

Sistematizēšanas un plānošanas spējās neviens nevar ar viņu sacensties. Cilvēkam ir stereotipisks raksturs, uz visu raugās no pretējā viedokļa un visos strīdos ieņem pretēju pozīciju. Lai gan nevēlas kļūt par strīdnieku, tomēr spēj izaicināt opozīciju un ar to sev sagādā daudz slēptu ienaidnieku, kuri nemitīgi darbojas pret cilvēku.

Nepiemīt ātra daba, nemīl strīdēties, ir ļoti devīgs un labvēlīgs, taču dzimis pesimists. Pats sev pārāk netic un vēlas saņemt nemitīgus pamudinājumus no malas.

Cilvēks ir spējīgs uz spīdošu akadēmisku karjeru. Asas novērošanas spējas un laba uztvere. Var kļūt par efektīvu un labu darbinieku, taču strādās bez īpašas centības. Neraugoties uz daudzām pozitīvām īpašībām, cilvēks dzīvē reti gūst lielus panākumus, jo visam svītru pārvelk pesimisms.

Bieži palaiž garām labas izdevības, tādēļ, ka par sevi nav pietiekoši pārliecināts un redz tikai dzīves tumšās puses. Tā vietā, lai censtos no visas sirds izmantot kādu dzīves piedāvātu izdevību, nedara neko, uzskatot, ka tāpat nekas nesanāks.

Cilvēkam nepietiek spēka cīnīties ar neveiksmēm un, lai nebūtu tās atkal jāpārcieš, izvēlas labāk nedarīt neko. Izšķērdīgs, nauda aizplūst tikpat ātri kā atnāk. Kļūst ļoti nomākts, ja nevar atrast savām vajadzībām līdzekļus.

Cilvēkam grūti ar kaut ko aizrauties, bet ja tas notiek, tad uz visu mūžu. Vēlams, lai līdzās būtu optimistiskāka rakstura partneris, kas vārētu cilvēku nemitīgi uzmundrināt un iedvest pašpārliecību.

Jāiemācās cīnīties ar savu pesimismu un pārstāt visu dzīvē redzēt tikai melnos toņos, jo tas ir ļoti smagi apkārtējiem – grūti būt līdzās pesimistam un par sevi nepārliecinātam cilvēkam. Un vēl vajadzētu tikt vaļā no tādas postošas īpašības kā greizsirdība. Tā vietā, lai kristu pesimismā un sevis žēlošanā, vajag censties attīstīt savas labākās īpašības. Ja pats metodiski izanalizēs savu darbību, kļūs daudz laimīgāks un gūs panākumus, jo ir patiesi gudrs un spējīgs.

Ieteicams atturēties no asiem ēdieniem.

www.numerologi.lv