Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


11.maija dienas veiksmes akmens- MĒNESS AKMENS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- MĒNESS AKMENS

Iesaku izvēlēties šodienai pēc iespējas gaišāku MĒNESS AKMENI. Visapkārt jūtama Pilnmēness un Mēness gaismas burvība. Mēs visi esam emocionālāki, maigāki, ievainojamāki un gatavi savā dzīvē kaut ko mainīt. apkārt var virmot pārmaiņu gaidas, kas vienlaikus biedē un aizrauj.

Ja neslēpsieties no sevis, tad diena apveltīs ar spēku. Ak, ar brīnumainu un neizsmeļamu spēku. Kas tam ir gatavs? Ja esat, dariet to zināmu Visumam! 😉

Diena piemērota radošu enerģiju piesaistei. Radi sevi no jauna! Šis ir pārpilnības Pilmēness; tas piedāvā un dod visu! Un kad visu dabūsiet, iespējams, vairs neko nevajadzēs. apgarote iztiek ar mazumiņu. Izsakiet savas vēlmes uzmanīgi!

Gara inspekcija pārbaudīs visas gribēšanas un vēlmes. Kā nekā cilvēka vēlmes nosaka viņa Gars. Var būt apkārtējo provokācijas, kas vilinās ar šādām tādām prasībām tālākajam dzīves ceļam un iespējamām izmaiņām.

MĒNESS AKMENS būs labs palīgs, lai nekļūdītos!.😉

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva