Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


11. janvāra dienas akmens- LABRADORS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- LABRADORS

Šodien ir četru vieninieku diena un vakardienas tendences uzņēmušas apgriezienus. Kaprīzes, gribēšanas, jūtu uzplūdi- kopējā izplatījuma enerģētika to visu asi translē. Sabiedrība var kolektīvi iegūt jaunu vēlmju kaleidoskopu.

Aiz svētku dekorācijām var slēpties jūtu vētra. Gaidāma līdzsvara nobīde. Bet vai tas būs pārmaiņu apjoms vai tikai to signāls- katram pašam sava individuālā forma un izmērs.

Šķidrās vides katra organismā gatavojas atjaunoties. Ūdenī pagaidām mājo vecā informācija un to var asi izjust. Kā nekā tā nonākusi kustībā. Ir taču pilnmēness! Arī ķermeņa iekšējais ūdens gatavojas atjaunoties. Tāpēc uz āru lien dažādas emocijas un kaprīzes, tiek uzjundītas vecās duļķes un atmiņas, trako hormonālais fons.

Šodienas jūtas nevar būt objektīvas. Toties to, kas patīkams, var atstāt, bet to, kas nē, izmest uz visiem laikiem. Atstājiet tīrās, dziedējošās un iedvesmojošās emocijas.

Šodien vērtīgas būs attīrošās procedūras. Nervu sistēmai palīdzēs vanna ar kristāliem! Bet LABRADORS nogludinās saasinātos emocionālos fonus.

Vēlmju kaleidoskops var doties kuģot jūtu jūrā gan pāros, gan ģimenēs.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva