Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi 2015. Kā rotāt egli katrai horoskopa zīmei

Redakcija
Redakcija

Tuvojas brīdis, kad būs jāizrotā Ziemassvētku eglīte. Ko obligāti iekārt zaļās skaistules zaros, lai nākošais gads būtu veiksmīgs? To noskaidrojām pie astrologiem. Tas gan nenozīmē to, ka eglītē nedrīkst atrasties citādāki rotājumi- galvenais, lai starp visām mantiņām, ko iekarināsiet eglītē, būtu arī jūsu nākošā gada veiksmes simboli.

AUNS

Aunam nākošajā gadā veiksmi sola sportiskā garā izrotāta eglīte. Tāpēc pacentieties tajā iekarināt atbilstošus priekšmetus, piemēram, bumbiņas.

VĒRSIS

Lai jūsu dzīvē visu nākošo gadu valdītu pārpilnība, iekariet eglītē naudiņu- gan metāla, gan papīra. Jo dažādāka tā būs, jo labāk.

DVĪŅI

Dvīņiem jāietērpj sava Ziemassvētku eglīte draugu atsūtītajos apsveikumos. Ja tie ienākuši elektroniski, izprintējiet, skaisti sarullējiet un iekariet eglītē Otrs variants- jebkuras eglīšu mantiņas, taču obligāti dubultā, Tas palīdzēs iegūt jaunus draugus.

VĒZIS

Vēzim jāizturas pret Ziemassvetku eglīti kā pret savu mazo viesi, kas jāietērpj svētku drānās. Sameklējiet tai skaistākās bantītes, pušķīšus un matu sprādzītes.

LAUVA

Jūsu eglītei jābūt izrotātai ar juvelierizstrādājumiem. Iekariet tajā savas pašas mīļākās rotaslietas- lai Ziemassvētkos tās nerotā jūs, bet eglīti.

JAUNAVA

Apelsīni, āboli, bumbieri, banāni- šie un vēl citi augļi ir īstie Jaunavas eglītes rotājumi. Un pacentieties, lai augļi būtu pēc iespējas dažādāki, to pārpilnība palīdzēs nākošajā gadā dzīvot labklājībā.

SVARI

Svaru eglītei šogad vajadzīgas vienāda izmēra eglīšu bumbiņas.Paņemiet īsu lentīti un katrā tās galā iesieniet pa bumbiņai, tādējādi iegūsiet savam zodiakālajam simbolam līdzīgu veidojumu. Iekariet šādus rotājumus savā eglītē un nākošais gads noteikti būs veiksmīgs.

SKORPIONS

Jūsu eglītei jābūt noslēpumainai. Izrotājiet to ar savām slēptākajām vēlmēm: uzrakstiet tās uz papīra lapiņām, sarullējiet un ietiniet mirdzošos foliju futrālīšos, kas atgādina konfektes.

STRĒLNIEKS

Šiem draudzīgajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem jārotā sava eglīte ar dabīgām svecēm- visdažādāko krāsu un formu. Vēl tajā iederēsies jaukas dzīvnieku figūriņas.

MEŽĀZIS

Jūsu izvēle- retroegle. Velciet laukā no pieliekamajiem vecās eglīšu mantiņas, kas veidotas no vates vai sameistarojiet tās paši.

ŪDENSVĪRS

Pirmrindniekam Ūdensvīram piestāvēs "elektronoskā" eglīte, kurā mirdzēs elektriskās lampiņas. Bet, ja iekārsiet tajā datorelementus, piemēram, diskus, tad visu gadu saņemsiet vērtīgu informāciju, kas noderēs ceļā uz veiksmi.

ZIVIS

Sapņotājām Zivīm vienkārši nepieciešama romantiska eglīte. Šajā gadījumā nekādu noteiktu eglītē iekarināmu atribūtu nav, vienkārši izrotājiet savu eglīti ar tādiem priekšmetiem, kas jums šķiet skaisti. Galvenais kritērijs- jums jābūt patīkami atrasties savas eglītes tuvumā.