Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 7. marts – Ella, Elmīra

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Ella, Elmīra. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Ella

Ella ir maiga, labsirdīga, jautra un apveltīta ar vairākiem mākslinieciskiem talantiem. Viņa mīl skaistumu, harmoniju un izsmalcinātas lietas. Ir sapņaina un bieži vien ceļ gaisa pilis, kurām nekad nav lemts piepildīties. Reizēm aizmāršīga. Ella mīl sabiedrību un ātri atrod kontaktu ar citiem cilvēkiem. Viņai piemīt liela atbildības sajūta, tāpēc, visu, kas viņai uzticēts, Ella paveic pēc tīrākās sirdsapziņas. Ir laba sieva un māte. Pieliek lielas pūles, lai savu dzīvi padarītu komfortablu.

Ellai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.

Elmīra

Elmīra ir gudra, līdzsvarota un mērķtiecīga. Viņai ir laba atmiņa un perfekta intuīcija. Dzīvē tiecas pēc komforta un labklājības. Attiecībās ar citiem cilvēkiem piesardzīga. Iekšēji kautrīga, taču par saviem sapņiem cīnās pa īstam, nopietni un līdz galam, veidojot dzīvi tikai un vienīgi pēc sava scenārija. Tāpēc viss, ko viņa dara, pirms tam tiek kārtīgi pārdomāts un izsvērts. Elmīra nemīl steigu, ir stingra un principiāla savos spriedumos.

Elmīrai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.