Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:257, Did:0, useCase: 3


SIA “Mogotel” atklāj pirmo viesnīcu ārpus Rīgas- “Rixwell Bauska Hotel”

Redakcija
Redakcija

Latvijas uzņēmums, SIA „Mogotel” (viesnīcu zīmoli “Wellton” un “Rixwell”), ar šā gada 22. decembri pārņem lielāko viesnīcu Bauskā, kura turpmāk darbosies kā “Rixwell Bauska Hotel”, kļūstot par sesto “Rixwell” zīmola viesnīcu Latvijā. Pirmās piecas šī zīmola viesnīcas jau darbojas Rīgā.

“Esam ļoti gandarīti, ka “Rixwell” viesnīcu tīklam pievienojusies pirmā viesnīca ārpus Rīgas un tagad tūristi arī ārpus Latvijas galvaspilsētas varēs izbaudīt “Rixwell” viesnīcu zīmola kvalitātes standartus. Sadarbībā ar viesnīcas "Rixwell Hotel Bauska" īpašnieku tuvākajā laikā plānojam veikt virkni uzlabojumu viesu ērtībām,” informē SIA “Mogotel” ģenerāldirektore Jeļena Stirna.

Piecstāvu “Rixwell Bauska Hotel” atrodas Bauskas pilsētas centrā, Slimnīcas ielā 7., un līdz šim darbojās ar nosaukumu “ABC Bauska Hotel”. Kvalitātes un aprīkojuma ziņā viesnīca pilnībā atbilst 3 zvaigžņu viesnīcas statusam. Viesnīcā ir 78 dažādu kategoriju viesu numuriņi un divas konferenču telpas. Viesnīcas pirmajā stāvā atrodas viesu uzņemšanas telpas, banketu un semināru telpa, bārs-restorāns. Viesnīcas klientiem pieejama plaša autostāvvieta. Viesnīca atrodas blakus Bauskas autoostai, starp divām upēm - Mūsu un Mēmeli, kurām saplūstot izveidojas Lielupe. Īpašuma tiešā tuvumā pieejama visa Bauskas pilsētas infrastruktūra ar intensīvu transporta un gājēju kustību. Viesnīca atrodas tikai 67 km attālumā no Rīgas un ir jau iecienīta to tūristu un uzņēmēju vidū, kas ceļo caur Baltijas valstīm izmantojot Via Baltika (A7), kas atrodas tikai 150 m attālumā no viesnīcas.

Kopumā SIA “Mogotel” patlaban operē 8 Latvijas viesnīcas - divas “Wellton” zīmola viesnīcas Rīgā, 5 “Rixwell” zīmola viesnīcas Rīgā un vienu “Rixwell” zīmola viesnīcu Bauskā.