Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:257, Did:0, useCase: 3


Kā tas būtu,- iejusties kāmja ādā? Hamster Villa Francijā

Kā tas būtu,- iejusties kāmja ādā? Hamster Villa Francijā
Viens no "Hamster Villa" īpašniekiem vizinās ritenītī.

Vai kādreiz esat sapņojuši, kā tas būtu uz vienu dienu iejusties kāmja ādā vārda vistiešākajā nozīmē? Agrāk tas šķita neiespējami un lika vien pasmaidīt par šādu muļķīgu ideju, taču tagad ikvienam, kas reiz par ko tādu ir domājis tiek piedāvāta šāda iespēja – kļūt par kāmi uz vienu dienu.

Tiem, kuri vēlas savu atvaļinājumu padarīt īpašu, meklē dažādus piedzīvojumus un alkst iegūt jaunas izjūtas, uz zemes lodes ir atradusies vieta, kur tiek sniegta ļoti interesanta iespēja. Kāmju hotelī Nantē, Francijā "Hamster Villa" apmeklētājiem tiek dota iespēja iejusties kāmja ādā.

Nē, šis hotelis nav domāts kāmjiem, kā pirmajā mirklī izdzirdot viesnīcas nosaukumu „Kāmju Hotelis” liek domāt. Viesnīca paredzēta gan kāmju mīļotājiem, gan arī cilvēkiem, kas vienkārši vēlas izbaudīt interesantas un nekur citur nepiedzīvojamas izjūtas.

Frederiks Tabarijs un Jans Falkuerho ir arhitekti un šīs viesnīcas īpašnieki. Viesnīca tika iebūvēta ēkā, kas celta tālajā 1700. gadā. Iekšpusē tā ir veidota kā milzu kāmja būris. Viesnīcas numuriņā ir pieejams ritenis, ūdens caurule, siena kaudzes gulēšanai un kāmja maska, ko var valkāt, lai vēl vairāk iejustos kāmja lomā. Tā teikt - fantāzijai nav gala.

Kā vēsta Telegraph.co.uk, viesnīcas viesi tiek cienāti ar ēdienu, kas domāti kāmjiem. Tāpat tiek sniegta iespēja trenēties braukšanā milzu ritenī un gulēt siena kaudzē. Tas viss ir pieejams
"Kāmju Villā" tikai par 99 eiro naktī. Nākotnē viesnīcā tiek plānots ierīkot arī bezmaksas WiFi un lielekrāna TV.

Apmeklētāji, ierodoties viesnīcā, pie reģistratūras saņem kāmja masku. Viesiem tiek piedāvāts pagriezties milzīgā kāmju ritenī, malkot ūdeni no ūdens caurules un ēst kāmju pārtiku, piemēram, graudus un sēklas. Viesnīcas apmeklētāji var izvēlēties vai kāpt pa kāpnēm, kas ved augšā uz siena gubu vai arī gulēt gultā, kādā mēs, cilvēki, esam pieraduši gulēt.

Viesnīca paredzēta ikvienam un visi ir laipni aicināti palikt pa nakti šajā neordinārajā vietā. Tāpēc nākamreiz, kad plānosiet brīvdienas pavadīt Francijā un meklēsies kādu jauku vietu, kur atvilkt elpu, atcerieties par šo viesnīcu. Tā vietā, lai rezervētu viesnīcas istabu kādā no Francijas dārgajiem hoteļiem, padariet savas brīvdienas par neaizmirstamu un vairāk kā lielisku piedzīvojumu, pavadot nakti kā kāmim.

cbsnews.com