Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:258, Did:0, useCase: 3


10 piedzīvojumi, kurus nedrīkst laist garām šovasar!

Redakcija
Redakcija

Vasara ir īstais laiks, lai mestos vasarīgos, ekstrēmos un neaizmirstamos piedzīvojumos. Vai tas ir Supermena cienīgs lidojums ar turbīndēli, azartisks brauciens ar kabeļu veikbordu vai adrenalīna bagāts izbrauciens ar kvadraciklu, atliek tikai izvēlēties savu vasaras “garšu” un uzdrošināties trakus piedzīvojumus. Par draudzīgām cenām neaizmirstamie piedzīvojumi ir pieejami Nacionālā dāvanu eksperta - „Lieliska dāvana” azotē.

Vindsērfinga apmācība
Vindsērfings ir ūdens sporta veids, kur izmanto vējdēli un buru, virzoties uz priekšu ar vēja spēku. Ķīšezers, saule, patīkama atmosfēra un profesionāli instruktori – tas viss vienuviet. Sākumā gan ieteicams burāt profesionāla instruktora pavadībā, kas sniegs vērtīgus padomus, palīdzīgu roku un atbalstu.

Drifts ar elektrisko triciklu
Pozitīvas emocijas pēc saspringtas darbadienas, netradicionāls brauciens, brīžiem iespaidīgāks drifts kā ar auto vai kartingu. Halles tricikli ir ar elektrodzinēju aprīkoti un spēj attīstīt līdz pat 50km/h lielu ātrumu, ar iespēju veikt elpu aizraujošas sānslīdes trasē. „Wolftrike” braucamrīku piedāvā Driftahalle.lv, kuru tricikli ir ražoti tepat Latvijā.

Akrobātiski triki ar turbīndēli
Turbīndēlis ir ierīce, kur stāvot virs ūdens, turbīnas ar ūdens strūklas spiedienu cilvēku paceļ gaisā līdz pat 12 metriem. Ar to var veikt akrobātiskos trikus, nirt kā delfīns un izšauties no ūdens kā raķete. Adrenalīns, emocijas un asas izjūtas, kas rodas paceļoties gaisā un mēģinot noturēties pēc iespējas ilgāk, ir neaprakstāmas.Vai spēsi valdīt pār šo stihiju – ir vērts pamēģināt!

Brauciens ar krosa motociklu
Ātrums, adrenalīns un motora rūkoņa - šīs trīs lietas apvieno izbrauciens ar jaudīgu krosa moci. Brauciens trenera pavadībā un apmācība par to, kā savaldīt motociklu, kā pareizi un droši braukt trasē, kā arī uzraudzīšana, lai brauciens būtu ne tikai aizraujošs, bet arī pamācošs. Galvu reibinoši lēcieni, ātrums, vasara – vai tas raksturo tevi?

Zemūdens niršana
Zemūdens niršanas apmācība notiek gan baseinos, gan atklātos ūdeņos. Nodrošināta ir gan teorētiskā daļa, kur apgūt priekšstatu par zemūdens niršanas izmantoto aprīkojumu un ekipējumu, kā arī fiziskajiem procesiem, kas saistīti ar zemūdens pasaules izpēti. Tāpat arī praktiskā nodarbība, kuras laikā var veikt savu pirmo iespaidiem bagāto niršanu zem ūdens pieredzējušu instruktoru pavadībā.

Atrakcijas batutu parkā
Vienīgā un lielākā batutu platforma Rīgā, trīs porolonu baseini ar dažādām aktivitātēm, staigāšana un cīnīšanās vienam ar otru ar mīkstajiem elementiem, lai saglabātu līdzsvaru, kāpelēšana pa sienu, labs noskaņojums un neaizmirstama pieredze. Un nav ne mazākās nozīmes, kāds gada skaitlis ir tavā pasē – lec piedzīvojumos ar draugiem un pašiem mazākajiem!

Kabeļu veikbords
Kabeļu veikbords – piedzīvojums, kurā ar troses palīdzību braucējs slīd pa ūdens virsmu, veicot manevrus un ķerot emocijas. Atkarībā no braucēja prasmēm, ar šādu braukšanu pa ūdens virsmu iespējams attīstīt pat 20-35 km/h lielu ātrumu.

Izbrauciens ar kvadraciklu
Vai asu izjūtu cienītājs ir tavs otrais vārds? Tikai 30 km attālumā no Rīgas, kvadraciklu trasē, 20 minūšu izbraucienā - adrenalīns un azarts ir garantēts. Pirms brauciena instruktors sniegs instruktāžu, nodrošinās ar nepieciešamo braukšanas inventāru. Lēcieni, asi pagriezieni, burvīga atmosfēra un noteikti tavas neaizmirstamās vasaras pieturas punkts!

Lidojums ar lidmašīnu
Aizraujošs lidojums ar lidmašīnu virs Rīgas profesionāla pilota pavadībā. Iespēja paturēt prātā un iemūžināt patiesi skaistus dabas skatus, esot virs mūsu skaistās pilsētas. Lidojums iespējams divu draugu kompānijā ar lidmašīnu, Spilves lidlaukā. Pacelies debesīs, pieskaries mākoņiem, sajūtu kokteilis un drauga plecs – burvīgas atmiņas, kas mūžam piederēs jums!