Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:259, Did:0, useCase: 3


Mīlētāju dienā arī māte Zeme mūs sveic ar īpašām, dabas radītām sirdīm

Tuvojoties Valentīna dienai, jūs saviem mīļajiem cilvēkiem dāvināsiet speciāli šiem svētkiem darinātas dažnedažādas sirdis. Dienā, kuru sauc arī par visu mīlētāju dienu, pieņemts rakstīt apsveikuma kartītes, dāvināt ziedus, saldumus, dažādas mīļas un jaukas dāvanas, tā apliecinot savu mīlestību. Valentīna diena, ko ik gadu svin 14. februārī, asociējas ar sarkano mīlestības krāsu, sirdīm un amora simboliku.

Tupai sala atrodas Taiti. Lai gan nav tik attīstīta vai slavena kā kaimiņiene Bora Bora, tomēr noteikti tikpat, ja ne vēl skaistāka.



Šī sirds atrodas purvainā vietā Guandu dabas parkā, Taizemē. Parks ir mājas daudzām putnu sugām, tāpēc tas ir arī viens no apmeklētākajiem putnu vērošanas tūristu galamērķiem.



Šo sirdi veido ķērpji – divi vai trīs organismi, kuri dibina attiecības, lai nodrošinātu sev izdzīvošanu. Visvairāk saredzamais un uz āru izvirzījies organisms spēj citiem nodrošināt patvērumu, kā arī, pats sev radīt barības vielas.



Šis apbrīnojamais sirds veida priežu mežs rāmi iekārtojies Walchen ezera malā Bavārijas Alpos, Vācijā.



„Sirds Rifs” veido īpašu koraļļu kompozīciju, atrodas Austrālijas Lielajā Barjerrifā.



Šis dabas veidotais ezers ir ļoti populārs tūristu galamērķis. Sirds veida ezers atrodas Indijā un vietējie iedzīvotāji saka, ka tas nekad nav izžuvis visas savas pastāvēšanas laikā.



Šis ezers, kas ieslēpies strap kokiem, atrodas Ontario, Kanādā



Šī dabas veidotā sirds formas sala, kas apaugusi ar kokiem, atrodas Patagonijā un nav apdzīvota.



Ļoti skaists precīzas sirds formas ezers atrodas Ohaijo štatā, ASV.



Šī nelielā sirds formas saliņa atrodas Adrijas jūrā un nav apdzīvota.



Šī skaistā Mangrovu purvā Jaunkaledonijā izveidojusies sirds apskatāma pateicoties aerofotogrāfam Janam Artusam- Bertrandam. Autors to izvēlējies arī kā simbolu savam projektam "Zeme no augšas".



     [+] [-]

, 2011-02-14 11:13, pirms 13 gadiem
Liekas neticami, kamer pats neesi redzejis Interesanti

     [+] [-]

, 2011-02-14 15:46, pirms 13 gadiem
nu redz kaa pastraadats un nemaz nav nepieciesamas cilveeka puules, lai to izdariitu, viis no dabas jau gatavs