Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:259, Did:0, useCase: 3


Mākslīgās alas un peldes Nāves jūras ūdeņos. SPA jaunumi Igaunijā

Redakcija
Redakcija

Mākslīgās alas un peldes Nāves jūras ūdeņos. SPA jaunumi Igaunijā
Viking SPA

SPA un kūrortu vēsture Igaunijā ir jau vairāk nekā 200 gadu sena, un gadu no gada Igaunija piedāvā aizvien plašākas iespējas tiem, kas vēlas nodoties relaksācijai SPA centros, kā arī iziet rehabilitācijas programmu. Šogad iespaidīgi renovācijas darbi īstenoti arī divos no lielākajiem Igaunijas SPA centriem Pērnavā.

Mākslīgās alas vikingu stilā

SPA viesnīcā un rehabilitācijas centrā "Viiking" svaigi atklāts jauna koncepta ūdens centrs "Vikings Saga". Jaunais atpūtas komplekss atvērts ne vien viesnīcas viesiem, bet ikvienam, kas vēlas nodoties nesteidzīgai atpūtai. Atpūtas komplekss izveidots 1000 m² lielā platībā un ikvienu pārsteigs ar izteiksmīgu un pārdomātu dizainu. Ūdens peldes un relaksāciju saunās iespējams baudīt mākslīgo alu, grotu un salu sistēmā. Turklāt atpūtai šeit var nodoties arī uz centra jumta, kur izveidots dekoratīvs dārzs un izvietota viena no pirtīm.

Tā kā centrs „Viiking” lielu uzmanību pievērš arī ārstnieciskajām procedūrām, pēc renovācijas paplašināts ārstniecisko un fizioterapijas pakalpojumu klāsts. Īpaši rūpējoties par sirds slimību pacientiem, šeit pieejamas kardiologa konsultācijas, sonogrāfija un procedūras sirds ritma novērošanai. Fizioterapijas klāstā tiek piedāvāta magnētiskā terapija, inhalācijas, masāžas, aļģu, Nāves jūras sāļu un citas ārstējošas vannas.

Relaksējoša un atjaunojoša atpūta

Pēc pilnīgas rekonstrukcijas durvis apmeklētājiem vēris arī viens no Igaunijas vispazīstamākajiem SPA un rehabilitācijas centriem - "Estonia SPA" četru zvaigžņu kūrortviesnīca "Resort Hotel&SPA Estonia". Šeit būs iespējams nodoties pilnīgai relaksācijai, baudot labāko, ko piedāvā Igaunijas kūrortu kultūra apvienojumā ar pasaules labākajām SPA tradīcijām.

Vienīgās Pērnavas pašvaldībai piederošās kūrortiestādes „Estonia SPA” rekonstrukcija ilga nepilnu gadu. Rekonstrukcijas gaitā renovēti abi kūrortviesnīcas korpusi. Lielākās pārmaiņas piedzīvojis tieši „Estonia SPA” SPA centrs. Enerģiju šeit var smelties kādā no deviņām saunām, kur pieejami arī pirtnieka pakalpojumi, turklāt te pieejama arī igauņu tradicionālā dūmu pirts. Centrs īpaši lepojas arī ar baseinu, kas pildīts ar Nāves jūras sāļuma ūdeni (aptuveni 30% sāls), kas sniedz ne vien relaksējošu, bet arī ārstniecisku efektu.