Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:259, Did:0, useCase: 3


Foto: Iecienītākie Turkish Airlines lidojumu galamērķi

Redakcija
Redakcija
Aviokompānija Turkish Airlines dibināta 1933. gadā un ir viena no lielākajām aviokompānijām Eiropā. Latvijā Turkish Airlines ir kopš 2006. gada. Aviosabiedrība veic tiešos lidojumus no Stambulas uz vairāk kā 230 galamērķiem visā pasaulē, nodrošinot īpaši plašu lidojumu tīklu tuvajos austrumos un Āzijā.
Aviokompānija regulāri piedāvā arvien jaunus galamērķus. Populārākie galamērķi šosezon Latvijā, izmantojot Turkish Airlines lidojumus ir Stambula, Bangkoka, Antālija, Dubaija Mumbaja un Delī. Aizvien lielāka pasažieru interese parādījusies arī par Ņujorku un Losandželosu. Šāda tendence ir skaidrojama ar Turkish Airlines konkurētspējīgo cenu politiku, kā arī nemainīgi augsta komforta un servisa līmeni visos lidojumos.
Šajā sezonā Turkish Airlines iesaka ceļot uz Male (Maldīvas), Kolombo (Šrilanka), Katmandu (Nepāla), Šīrāzu (Irāna) un Armagu (Apvienotā Karaliste).