Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:256, Did:0, useCase: 3


Foto: Fallisko skulptūru parks Dienvidkorejā

Ja jūs nebaida gigantiski falli un jums patīk apmeklēt neparastas, taču ievērojamas apskates vietas, tad laipni lūgti virtuālajā ekskursijā pa vienu no pasaules nekautrīgākajiem parkiem- erotiskās folkloras parku Hesindan (jūras dievietes templi), kas atrodas ļoti gleznainā vietā Dienvidkorejā.
Leģenda vēsta, ka sensenos laikos šajā piekrastē dzīvojusi meitene, kas noslīkusi un pārvērtusies par rēgu. Mirušās meitenes gars esot biedējis jūrniekus un sūtījis tiem vētras.
Reiz negaiss jūrā pārsteidzis vientuļu zvejnieku: viņš ieraudzījis noslīkušo meiteni rēga izskatā un izmisumā iesaucies: "Nenogalini mani! Man gandrīz nekā nav, tāpēc ņem pašu dārgāko, kas man ir." Spokainā meitene bijusi tik ļoti pārsteigta, ka pārstājusi ārdīties, vētra pierimusi un zvejnieks neskarts atgriezies krastā.
Kopš tā laikā vīrieša lepnums kļuvis par izglābšanas simbolu, un piekrastē sākušas parādīties milzīgas fallu skulptūras. Tagad to parkā ir vairāk par 50 un ar katru gadu skulptūru kļūst vairāk un vairāk. Ik pēc četriem gadiem Hesindanē norisinās konkurss par labāko no koka izgriezto fallu.
Parka teritorijā ir arī zvejniecības muzejs un zvejnieku būdiņas ar dažādām diezgan frivolām ekspozīcijām to iekšienē.
Daži brauc uz šejieni, lai vienkārši atpūstos un ieelpotu svaigo jūras gaisu, citi- lai palūgtu gariem uzlabot viņu intīmo dzīvi, bet grūtnieces tic, ka pēc parka apmeklējuma viņām noteikti piedzims puika.

     [+] [-]

, 2015-01-08 00:19, pirms 9 gadiem

Komentārs par 15. attēlu

Kopumā attēlus lietpratīgāk varētu komentēt dāmas...