Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:256, Did:0, useCase: 3


5 ieteikumi, ko darīt Bali, ceļojot kopā ar bērniem

Redakcija
Redakcija

Indonēzijai pieder Bali sala - aizvien populārāks eksotisko ceļojumu galamērķis. Tūristi šeit gatavojas izzināt autentisko kultūru, apbrīnot vulkānu veidotās ainavas un iespaidīgas rīsu terases.

Tomēr, rodas jautājums: vai eksotisko Bali brīvdienas var pavadīt kopā ar bērniem? Mēs pastāstīsim par iespējām, kas noteikti apburs jaunos ceļotājus, kas dosies uz Bali salu. Ceļojiet kopā ar ģimeni un dalieties ar piedzīvojumiem un iespaidiem!

Iespēja aiziet gulēt nedaudz vēlāk kā ierasts - tas noteikti iepriecina bērnus! It īpaši, ja sapņi maldās pa piedzīvojumu nakti safari. Iespaidīgajā Bali parkā sagaida apmeklētājus ar saukli: "Tas nav zooloģiskais dārzs, bet gan safari!".



Komplekss ir mājvieta vairāk nekā 60 sugu dzīvniekiem un tos visus būs iespēja redzēt ar savām acīm. Ekskursijas laikā apmeklētājiem ir iespēja pabarot zebras, ieraudzīt lauvas un tīģerus, apbrīnot lielos ziloņus, kamieļus un daudzas citas dzīvnieku sugas.

Interesanti, ka šī nakts programma ietver dažādas dzīvnieku izrādes, dejotāji ar uguns šoviem un vakariņas naktī. Šīs būs, bez šaubām, iespaidiem pilns piedzīvojums, gan jums, gan bērniem!



Izbaudiet iespaidīgo Bali dabu ar negaidītām perspektīvām. Izbaudi pastaigas gar jūru un koku galotnēm! Netālu no centra salā Bali atrakciju parkā - Botāniskā dārza teritorijā.

Tā sastāv no septiņām posmiem, kas sadalītas līmeņos, sākot no vieglākā līdz ļoti smagiem. Izbaudi džungļus kā īsts Tarzāns! Pabeidzot kursu Jūs jutīsiet ielu gandarījumu, ka esiet to paveicis. Galu galā, ne katru dienu ir iespēja maldīties pa džungļiem, kas atrodas uz Bali salas .



Lielākā daļa ekskursiju uz dažādiem muzejiem, bērniem nav pa prātam. Tomēr paspiegot kā ražo vienu no mīļākjajiem kārumiem - gan! Balī piedāvā apskatīt šokolādes ražotni, kas atgādinās filmu "Čārlijs šokolādes fabrikā". Ražotne ir unikālas arhitektūras konstrukcijas, kas veidotas no bambusa, un bieži tiek salīdzināts ar Smurfu mājām.

Ekskursijas laikā, vērosiet, kā amatnieki ražo burvju šokolādi no vietējām izejvielām, kā arī izmēģināsiet dažādas garšas. Rūpnīca ir maza, mājīga un interesanta. Noteikti vērts doties izbaudīt šo neaizmirstamo garšas pasauli.



Bali salā ir patiešām karsts, un mēs visi zinām, ka bērni no karstuma var kļūt nemierīgi. Lieliska alternatīva - ūdens atrakciju parks. Ir teikts, ka Waterbom Bali akvaparks ir labākais no visiem Āzijā.

Akvaparks ir milzīgs, gandrīz četru hektāru platība, daudz slidkalniņu, kas piemēroti, gan maziem bērniem, gan pieaugušajiem. Pieejams lēkt ar gumija un mākslīgo viļņu sērfošana. Parka teritorijā ir vairāki restorāni, bāri, apmeklētāji var baudīt spa, masāžas. Lieliska diena kopā ar ģimeni ir garantēta.



Indonēzija - arhitektūras brīnumus. Tomēr arhipelāgs ir slavens ar savu skaisto savvaļas dabu. Daudz apskates vietu, ko iecienījuši tūristi. Viens no tiem - Bali Sacred Monkey Forest. Šajā parkā atrodas iespaidīgi tempļi, bet tomēr, vislielāko uzmanību piesaistījis mežā patiesais saimnieks - pērtiķis. Mežs pilns ar dzīvniekiem, viņi ir pieraduši pie tūristiem, tāpēc nekautrējies.

Un tomēr, uzturoties mežā nav ieteicams barot pērtiķus, it kā, pēc pirmā acu uzmetiena, tie ir jauki radījumi, paturiet prātā, ka pērtiķi ir savvaļas dzīvnieki. Sacred Monkey Forest - lieliska tūrisma vieta Bali, ceļotājiem ar bērniem. Kamēr jūs apbrīnosiet izcilos tempļus, bērni varēs smieties par jocīgajiem mērkaķiem.

Visu informāciju par Bali un citiem ceļojumu mērķiem atradīsi šeit:

Rakstu sagatavojuši eksperti no Aza Tours!