Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Video: Ko sola atpūta viesnīcā "Corinthia club hotel Tekirova 5*" Turcijā

Redakcija
Redakcija
70 kilometru attālumā no Antālijas lidostas, 19 kilometrus no Kemeras un 2 kilometrus no Tekirovas centra, klusā un gleznaini skaistā vietā, Tahtali kalna pakājē izvietojusies pieczvaigžņu viesnīca Corinthia club hotel Tekirova, kas aizņem 120 000 m2 lielu platību un strādā pēc UAI sistēmas. Viesu atpūtai tiek piedāvāti dažādi numuriņu tipi: standarta, suites, Art , Butterfly, kluba, bungalo un villas. Viesnīcas galvenajā ēkā visi numuri ir ar skatu uz jūru, dārzu un baseinu, bet kluba tipa numuri un bungalo izvietoti viesnīcas klusajā zonā skaisti apzaļumotā teritorijā. Tiem, kas vēlas izbaudīt ekskluzīvu atpūtu, viesnīca piedāvā atsevišķu koncepciju ar izmitināšanu villās un atsevišķu baseinu. Atvēsināties vai uzspēlēt ūdenspolo un citas jautras spēles animācijas komandas vadībā var 3 āra baseinos, no kuriem viens ir ar slidkalniņiem, vai slegtā baseinā.

Rūpēs par viesu ērtību tiek piedāvātas dažādas masāžas, turku pirts (hamams), džakuzi, mini- klubs bērniem, vakara šovi, diskotēka un daudz kas cits atpūtai piemērots un interesants.

Atpūtas braucienu uz Corinthia club hotel Tekirova 5* nodrošina tūroperators GoAdventure sadarbībā ar lidsabiedrību Turkish Airlines.

Video:epadomi.lv
Vērtējums: