Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Ēģiptes skaistākais kūrorts - Šarm el-šeiha. 1. daļa

Laikā, kad Latvijā ir nomācies debessjums, bet Ziemassvētku drudzis vēl nav īsti sācies, kopā ar Tez Tour devos uzņemt dabīgo D vitamīna devu uz vienu no slavenākajiem kūrortiem Ēģiptē – Šarm eš-šeihu. Šo 50 km garo, saules pielieto piekrastes kūrortu apkalpo aptuveni divi miljoni darbinieku. Jūra te ir bezgala skaista un ikvienu pārsteidz ar savu krāšņo zemūdens koraļļu valstību.
Šobrīd, izdzirdot vārdu salikumu- Ēģiptes kūrorts, daudzi, iespējams, padomās, ka esmu neprāte, dodoties šādā braucienā. Varu jūs nomierināt- baidīties te nav no kā. Situācija Ēģiptē ir stabila. Un, ja vēl dodaties ceļā ar Tez Tour, par problēmām varat aizmirst. Tādu vienkārši nav.

Kā pārliecinājos, dodoties ceļā ar Tez Tour, ceļotājs ir pilnīgā drošībā. Iegādājoties braucienu uz Šarm eš-šeihu ar šo tūroperatoru , jūs nopērkat ne tikai kvalitatīvu pakalpojumu un servisu, bet arī drošību.
Tez Tour Latvija pārstāvji praktiski visu laiku ir kopā ar jums: viņi jūs sagaida lidostā, pavada līdz viesnīcai, palīdz izvēlēties un iesaka piemērotākās ekskursijas un izklaides, kā arī katram atpūtniekam vēlamajā laikā pēc ielidošanas ierodas viesnīcā, lai atbildētu uz visiem jautājumiem.

Ja kaut ko būsiet piemirsuši pajautāt pirmajā tikšanās reizē, nav jāuztraucas, jo katrā viesnīcā atrodama informācija ar laiku, kad foajē var satikt Tez Tour pārstāvi. Pie viņa arī varēsiet pieteikties jums interesējošās ekskursijās. Nekādā gadījumā neiesaku doties pēc piedzīvojumiem ar vietējām tūrisma organizācijām, jo tajās neviens negarantēs jūsu drošību, kā arī neuzņemsies atbildību par jums.

Savukārt, piesakoties Tez Tour ekskursijās, jūs būsiet pilnīgā drošībā. Tez Tour gidi ir labi apmācīti dažādās jomās: viņi ne tikai parādīs ievērības cienīgos apskates objektus un dosies līdzi jūsu piedzīvojumos tuksnesī pie beduīniem, bet arī pamācīs, kā uzvesties un rīkoties attiecīgās situācijās.

Tez Tour nodrošina savus ceļotājus ne tikai ar labiem gidiem, bet arī ar fantastiski aprīkotiem komfortabliem autobusiem. Man bija tā iespēja redzēt Tez Tour autobusu parku un aprunāties ar šī parka vadītāju. Jāsaka, ka šeit valda Ēģiptei neierasta kārtība, stingrība un punktualitāte. Visiem šoferiem, kuri vēlas strādāt Tez Tour, jāiziet ļoti stingra atestācija.
Autobusu parka īpašumā ir gan lielie autobusi, gan mikroautobusi. Tie ir aprīkoti ar kondicionieri, ledusskapi, dzeramo ūdeni, TV un pat bezmaksas interneta pieslēgumu, kas tūristiem, kuri dodas garākos ceļojumos, nodrošina pilnīgu komfortu. Turklāt visi autobusi ir aprīkoti ar gaismu atstarojošām uzlīmēm un ātrumu ierobežojošām ierīcēm, kas nodrošina maksimālu drošību arī diennakts tumšajās stundās.

Jāpiebilst, ka Tez Tour autoparka īpašumā ir arī vieglās automašīnas, kas paredzētas privātā transfēra nodrošināšanai, ja tādas ir klienta vēlmes.



Ja esat ieradies Ēģiptē pirmo reizi (kā tas ir manā gadījumā), sākumā pārņem neparastas sajūtas- ainava, kas paveras acīm ceļā no lidostas līdz viesnīcai, liek nodrebēt sirdij: visapkārt tikai smiltis un pārakmeņojušies smilšu kalni... pirmajā brīdī gribas doties tūlīt atpakaļ uz mājām... Taču tad pēkšņi skatam paveras skaista, krāšņa apzaļumota teritorija ar greznām ēkām. Un tu saproti, ka esi nokļuvis pasakā!
Nu, protams, ja reiz esi pasakā, tad taču pēc iespējas vairāk jāredz viss, kas vien te apskatāms.



Tūroperators Tez Tour ir parūpējies, lai nevienam atpūtniekam Šarm eš-šeihā nebūtu garlaicīgi. Šeit atradīsiet ekskursijas gan tiem, kuri vēlas piedzīvot asas izjūtas un aktīvu atpūtu, gan tiem, kas vēlas izbaudīt īsto Ēģipti un tās vēstures mantojumu, gan tiem, kas mīl izklaides un ballītes, gan arī tiem, kas meklē ceļu pie augstākiem spēkiem.

Dažādība ir tik milzīga, ka nedēļas laikā nemaz nav iespējams visur pabūt, piedalīties un visu apskatīt. Nu, piemēram: moto safari tuksnesī, izjādes ar kamieļiem, kāpšana Mozus kalnā, niršana Sarkanās jūras dzelmē, autobusa ekskursijas uz Jeruzālemi, Jordāniju un Mangrovju audzēm, izbrauciens ar pirātu jahtu gar Šarm eš-šeihas krastu, folkloras šova „10001 nakts” apmeklējums, izbrauciens ar džipiem pa tuksnesi, pastaiga pa skaistākajiem kanjoniem pasaulē, tēja ar beduīniem tuksnesī, Ras Muhamed dabas parka apskate, romantiskas vakariņas uz kuģa, delfinārija apskate un daudz kas cits. Piedāvājuma klāsts ir liels un daudzveidīgs, tā ka visu nemaz nav iespējams aprakstīt.

Tad nu dodamies ekskursijās

Turpinājums sekos

     [+] [-]

, 2011-12-08 07:41, pirms 12 gadiem
CIK IZMAKSA CELOJUMS

     [+] [-]

, 2011-12-08 08:01, pirms 12 gadiem
CIK IZMAKSA CELOJUMS

     [+] [-]

, 2011-12-08 11:30, pirms 12 gadiem
Salīdzinoši lēti, starp 200-300 Ls, atkarībā no tā, cik zvaigznēs gribi dzīvot.