Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Foto: Turkish Airlines starptautisko lidojumu biznesa klases uzgaidāmās telpas (CIP lounge) Stambulas lidostā

Labākā Eiropas aviokompānija Turkish Airlines saviem starptautisko lidojumu pasažieriem, kas izvēlējušies lidot biznesa klasē, piedāvā patiesi neaizmirstamu servisu Stambulas lidostas unikāla dizaina CIP lounge telpās. Te ir viss, sākot no ērtiem atpūtas krēsliem un dīvāniņiem līdz pat izsmalcinātiem ēdieniem un dzērieniem. Padomāts par visu un visiem: pasažieru ērtībai tiek piedāvātas dažādas laika pavadīšanas iespējas: biljards, bibliotēka, jaunākie laikraksti un žurnāli dažādās valodās, TV, kino zāle, pieeja internetam, mūzika dažādām gaumēm. Savukārt, bērnus gaida skaisti aprīkota rotaļu telpa un multfilmas.

Tiem, kas vēlas iestiprināties, tiek piedāvāts plašs karsto un auksto dzērienu un ēdienu klāsts: visdažādākās smalkmaizītes, cepumi, kūkas, uzkodas, turku nacionālie ēdieni, augļi, kafija dažādām gaumēm, tēja, atspirdzinošie dzērieni, alus, konjaks, liķieri un daudz kas cits. Uzskaitīt visu piedāvājumu vienkārši nav iespējams. Tas ir jāredz un jānogaršo!


Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv