Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Kalendāri no enivo – Tava uzņēmuma vizītkarte

Redakcija
Redakcija

Kalendārs laiku laikos ir bijis gan laika skaitītājs, gan laika plānotājs un neapšaubāmi tas vienmēr ir noderīgs priekšmets Tavā ikdienā. Ierasts, ka ļoti bieži, īpaši gada nogalē, mēs dāvinām kalendārus. Laba un vajadzīga dāvana, kas diezgan bieži ir arī uzņēmuma vizītkarte.

Ja Tev rūp sava uzņēmuma atpazīstamība un prestižs, izvēlies savam uzņēmumam izveidot kalendāru. Sienas vai galda, standarta vai personalizēts – tas paliek Tavā ziņā pēc vēlmēm un iespējām.

Plašais enivo kalendāru piedāvājums

Ja vēlies iepriecināt sava uzņēmuma korporatīvos klientus vai sadarbības partnerus, ienāc poligrafija.lv un iepazīsties ar plašo kalendāru piedāvājumu! Pilnīgi noteikti Tu šeit atradīsi pašu labāko variantu savai situācijai.

Dažādi kalendāri vienuviet - pie enivo ir plašākais piedāvājums Baltijā. Te var atrast pat vairāk nekā 100 dažādu kalendāru modeļu. Ieskaties enivo print piedāvājumā! Noteikti atradīsi savam uzņēmumam piemērotāko kalendāru.

Bet varbūt vēlies izveidot sava uzņēmuma kalendāru? Nepieciešams dizains un makets? Nāc pie enivo darbiniekiem! Aģentūras enivo speciālisti izstrādās Tavam kalendāram gaumīgu un tehniski precīzu dizainu. Turklāt kalendāra makets būs atbilstošs Tava uzņēmuma vadlīnijām. Uzņēmuma darbinieki palīdzēs Tev realizēt vispārdrošāko kalendāru projektu.

Sienas vai galda kalendārs – Tava izvēle!

Aģentūras enivo piedāvājumā ir sienas kalendāri – gan populārie trīsdaļīgie kalendāri, gan pāršķiramie kalendāri. Kalendāru izmērs var būt visdažādākais – lielāki vai mazāki, ar individuālo formu vai standarta.

Lētāki ir kalendāri ar standarta mēnešu blokiem. Ja budžets nav šķērslis, enivo print piedāvā individuālos kalendārus, kas maksimāli atbildīs Tavam zīmolam, jo kalendāra dizaina izvēlē izmantosim Tavu korporatīvo simboliku, fontus un krāsu gammas.

Lai sienas kalendāri būtu vizuāli tīkami un reizē funkcionāli, enivo īpašu uzmanību pievērš kalendāru kvalitātei un dizainam.
Otrs kalendāru veids, kas visvairāk ir iecienīts klientu vidū – galda kalendāri. Šo veidu visbiežāk izvēlās birojiem.

Izvēlies kādu standarta galda kalendāru vai pasūti kalendāru ar individuālajiem blokiem! Ja tiek izvēlēts kalendārs ar individuālajiem blokiem, tad galda kalendāra lapas maksimāli tiks pielāgotas Tava uzņēmuma stilam un varēs saturēt arī fotogrāfijas, zīmējumus un citu grafiku.

Radīt sajūsmu – enivo darbs un attieksme!

Uzņēmuma enivo misija – “Radīt sajūsmu”. Tas ir radīt sajūsmu katram, kas vēršas pie enivo. Cilvēcīga attieksme un godīgums, ātra komunikācija un nepārspējams serviss, izcila, klienta prasībām atbilstoša kvalitāte – tas raksturo enivo darbību.

Ja vēlies kalendāru savam uzņēmumam, nāc uz enivo un izvēlies savu kalendāru! Laika plānotājs ar kvalitāti!