Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Ātro kredītu priekšrocības

Redakcija
Redakcija

Ātrie kredīti strauji kļūst aizvien populārāks risinājums dažādiem cilvēkiem, jo tiem ir dažādas priekšrocības. Lai ērtāk atrastu sev piemēroto risinājumu, kredits247.lv piedāvā Latvijas nebanku kreditoru salīdzinājumu, kā arī citu informāciju, lai varētu vieglāk izprast dažādus aizdevumu aspektus, piemēram, kādi ir izdevīgākie kredīti šomēnes.

Ātro kredītu veidi:
• SMS kredīts
• Bezprocentu
• Bez darba vietas
• Kredīti no 18 līdz 20 gadiem
• Ar negatīvu kredītvēsturi
• Bez ķīlas

Kā redzams, ātrie kredīti ir ļoti dažādi un var palīdzēt dažādiem cilvēkiem, kuriem ir nepieciešams aizdevums, bet nav stabilas darbavietas, vērtīgu lietu, ko varētu ieķīlāt u.c. Tādā veidā ir iespējams atrast kompromisu daudz ātrāk un veiksmīgāk nekā to mēģinot ar bankām.

SMS kredīts
Šo kredītu ir iespējams saņemt ar īsziņu. Īsziņa tiek aizsūtīta uz noteikto kredītiestādi ar nepieciešamajiem datiem, un tad kredīta izsniedzējs pieņem lēmumu par to vai piešķirt kredītu ar aizdevuma ņēmējam nepieciešamo summu. Kredits247.lv ir iespējams atrast detalizētu izkārtojumu pēc saņemšanas laika, procentu līmeņa, iespējamā kredīta apjoma u.c.

Bezprocentu kredīts
Šāds kredīts ir pieejams kredīts bez papildus maksas. To piedāvā vairāki Latvijas aizdevēji. Arī to izdevīgumu ir iespējams atrast atkarībā no dažādiem aspektiem.

Bez darba vietas
Šajā gadījumā klients var saņemt sev nepieciešamo kredīta aizdevumu, ja jums nav darba vai arī tas nav tik pastāvīgs, lai atbilstu standarta nosacījumiem. Šāda veida kredīts var būt noderīgs gadījumā, ja meklējat jaunu darbavietu, kā arī esat pārliecināts, ka tuvākajā laikā spēsiet nodrošināt veiksmīgu kredīta atmaksu. Līdz ar to ir ir nepieciešams izvērtēt dažādus svarīgus aspektus, piemēram, procentus, vecuma ierobežojumu, maksimālo aizdevuma summu u.c.

Kredīts no 18 līdz 20 gadiem
Jauniešiem ir iespējams saņemt izdevīgu kredītu, ko daudzi aizdevēji joprojām nepiedāvā, jo to interesēs ir pārliecināties, ka persona ir pieaugusi un pastāvīga. Tomēr tas ir prettiesiski, ko kredītu būtu jābūt iespējams saņemt jau no pilngadības sasniegšanas. Par laimi, mājaslapā ir apkopoti dažādi aizdevēji, kas piedāvā aizdevumus arī jaunākiem cilvēkiem.

Ar negatīvu kredītvēsturi
Kreditori mūsdienās vienmēr skatās kredītvēsturi, lai pārliecinātos, ka cilvēks nav iepriekš radījis sev problēmas ar kredītiem un to atmaksu. Bankas noteikti neizsniegs kredītus šādā gadījumā, taču ir kredīta izsniedzēji, kas nepievērsīs kredītvēsturei tik būtisku uzmanību. Tie būs vairāk ieinteresēti, vai cilvēkam ir pastāvīgs darbs vai sava veida ienākumi, kas ļaus veiksmīgi atmaksāt kredītu ar lielākiem procentiem.

Bez ķīlas
Cilvēkiem tiek piedāvāta iespēja atrast izdevīgu kredītu arī bez ķīlas un galvotāja. Papildus tam ir aizdevēji, kas ļauj aizdevumu saņemt pāris minūšu laikā visā pasaulē. Līdz ar to ir iespējams veiksmīgi atrisināt problēmu, ka ir nepieciešams aizdevums, bet vienīgais jums pieejamais ir ar ķīlu, kas var nodrošināt zemākus procentus. Tie, kuriem nav ieķīlājamā priekšmeta (māja, dzīvoklis, automašīna u.c.), ir iespējams atrast nepieciešamo izeju dažādās situācijās.

Mājaslapā ir iespējams atrast ne tikai izsmeļošu informāciju par dažādiem ātrajiem u.c. kredītiem, bet arī citu noderīgu informāciju. Viens no tiem ir finanšu blogs, kas ļauj atrast informāciju ne tikai par kredītiem, bet arī citām tēmām, kas saistītas ar finansēm. Jūs varat uzzināt atbildes uz to, kā tikt galā ar finansiālu stresu, kā risināt finanšu lietas jau studiju vecumā utt., kas parasti netiek atspoguļots katra kredītdevēja mājaslapā. Blogs tiek papildināts un līdz ar to vienmēr ir iespējams atrast kādu jaunu tēmu un padomus.