Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Vai ES fondi ir start-up ēras sākums?

Redakcija
Redakcija

Progress un pārmaiņas ir divi vārdi, kas biznesa vidē iet roku rokā un neļauj uzņēmējiem palikt uz vietas. Tie raksturo arī šī brīža veiksmīgo start-up jeb jaunuzņēmumu uzrāvienu Latvijas tirgū. Pozitīvas pārmaiņas šobrīd ir iespējamas arī Jūsu uzņēmumā, ja spēsiet ķert jaunākās iespējas, ko piedāvā ES fondi! Kā tās izmantot?

Finansējums Jūs jau gaida!

Šobrīd Latvija piedzīvo jaunu attīstības vilni gan jaunuzņēmumu, gan vidējo uzņēmumu vidē, piešķirot finansējumu no trīs akcelerācijas fondiem. Šī ir iespēja arī Jūsu biznesa idejai iegūt līdzekļus turpmākai attīstībai - laikā, kad nevis idejas gaida finansējumu, bet gan ES fondi gaida jauno uzņēmēju projektus!

Ir zināms, ka šobrīd akcelerācijas fonda pārvaldībā ir 15 miljonu EUR finansējums no Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF), ko varat saņemt arī Jūs, ja:

● esat inovatīvs vai agrīnas attīstības stadijas jaunuzņēmums;
● jums ir izaugsmes potenciāls;
● jums ir konkurētspējīga biznesa ideja produktam vai uzņēmuma attīstībai;
● jūs interesējaties par tehnoloģiskiem un rūpnieciskiem projektu risinājumiem.

Ja atbilstat šiem kritērijiem, īstenojiet savu ideju tieši šobrīd!

Foto: Pixabay.com

Start-up ēras uzplaukums

Kopš Latvijas start-up uzņēmumu asociācijas un start-up likuma izveides, kā arī daudzu veiksmīgu jaunuzņēmumu sasniegumiem, Latvijā mostas jaunuzņēmēju paaudze, kas mērķtiecīgi meklē finanšu iespējas saviem projektiem. Investoru piesaiste ne vienmēr ir vienkārša un var nākties meklēt citas alternatīvas, piemēram, ES struktūrfondu iespējas.

ES fondi aptver plašu nozaru spektru, taču ir būtiski sekot līdzi to prioritātēm, lai pielāgotu savu projektu kopīgām Latvijas un Eiropas interesēm.

Piemēram, šobrīd ERAF fonds koncentrējas uz tādām jomām kā:
● jaunu darbavietu izveide;
● valsts potenciāla attīstība;
● inovācijas, tehnoloģiju un pētniecības attīstība;
● tīklošanās un pieredzes apmaiņa;
● sociālā, veselības, izglītības, tūrisma un kultūras infrastruktūra;

Noteikti, ka kādā no šīm nišām ir neatklāts potenciāls, kas slēpjas Jūsu biznesa idejas esencē.

Atbalsts Jūsu idejas attīstībai!

Uzņēmuma EDO Consult pieredze biznesa attīstības konsultēšanā, finanšu plānošanā un projektu atbalstīšanā iedvesmos un apskaidros Jūs gan par Eiropas fondu iespējām un atšķirībām, gan arī palīdzēs praktiski projekta iesniegšanas un realizēšanas procesā. Kamēr jaunie uzņēmēji ir idejām bagāti un vēlas ieguldīt vairāk spēka to attīstībā, nevis zaudējot laiku dokumentācijas un iesniegšanas procesa labirintos, konsultācija veiksmīgi ļaus pārvaldīt Jūsu resursus pārdomātāk!

Pieteikšanās finansējumam ir jau sākusies

Jau no 2017. gada augusta ir iespēja vērsties ar savām idejām pie viena no trīs akcelerācijas fondiem:
1. “BuildIt Accelerator OU”;
2. SIA “Lattelecom Technology”
3. Nikolaja Adamoviča, Leldes Stukles, Voldemāra Brēdiķa un Ellas Kalniņas apvienība.

Izmantojot šos finansēšanas avotus, Jums ir iespēja sasniegt panākumus un atpazīstamību, kādu guvuši vieni no veiksmīgākajiem Latvijas start-up uzņēmumiem - Infogr.am un AirDog. Arī viņu veiksmes ceļš sākās no idejas un pareizā finansējuma avota piesaistes!

Foto: Pixabay.com

EDO Consult palīdzēs Jūsu jaunuzņēmumam atsperties!

Profesionālas konsultantu komandas pavadībā Jūs saņemsiet:
● sākotnēju bezmaksas konsultāciju, lai noskaidrotu, ko Jums spēj sniegt ES fondi vai cits līdzfinansējums;
● sadarbības nosacījumu izklāstu un ieteikumus projekta pilnveidošanai;
● projekta īstenošanas pakalpojumus;
● atbalstu projekta norises laikā un atskaišu sagatavošanā.

Vairāk informācijas par pakalpojumiem un iespējām, ko piedāvā ES fondi, meklējiet edo.lv. Sazināties ar EDO Consult komandu ir tikpat vienkārši kā sadarboties - rakstot, zvanot vai atnākot ciemos. Ar labākajiem konsultantiem Jūsu ideja varēs attīstīties!