Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Interneta veikala izstrāde. Trīs priekšrocības tavam biznesam

Redakcija
Redakcija

Pirkumi internetā notiek arvien biežāk – katru gadu to skaits pasaulē palielinās par 19%! Pircējiem iepirkšanās internetā sniedz daudzas priekšrocības – tā ietaupa laiku, naudu un sniedz plašākas izvēles iespējas. Arī tev, kā biznesa īpašniekam, interneta veikala ieviešana var sniegt daudz iespēju un priekšrocību.

Redzamība un pieejamība: 24/7

Lielākā daļa interneta lietotāju ir kaut reizi kaut ko iegādājušies internetā. Tavi klienti sagaida, ka tu būsi pieejams internetā. Pieejamība internetā palīdzēs tavam biznesam izdzīvot konkurences apstākļos. Pretējā gadījumā tavi klienti meklēs citas iespējas un vērsīsies pie taviem konkurentiem, lai kaut ko ērti iegādātos internetā!
Ja tu esi redzams internetā, tu nodrošināsi saviem klientiem ērtu veidu, kā iegādāties tevis piedāvātos produktus un pakalpojumus jebkurā laikā un no jebkuras vietas pasaulē.

Pieeja plašam klientu lokam

Tu, kā biznesa īpašnieks, noteikti vēlies, lai tavs bizness aug. Tas nozīmē arī piesaistīt jaunus klientus. Fiziskā pārdošana veikalā balstās uz brendingu un klientu attiecībām, taču interneta veikaliem ir pievienota priekšrocība – tie piesaista trafiku no meklēšanas lapām. Tas nozīmē, ka, ja cilvēks lūkojas pēc produkta, ko piedāvā arī tavs bizness, viņš atradīs tavu interneta veikalu, kaut arī viņš nekad iepriekš par tevi nebija dzirdējis.

Kā tu vari kļūt redzams potenciālajiem klientiem visā pasaulē? Atrodi kvalitatīvu pakalpojuma sniedzēju, kas sniedz pakalpojumus, kā piemēram: interneta veikala izstrāde. Tev noteikti būs nepieciešams interneta mārketings un SEO. Ar SEO tu spēsi precīzāk noteikt savu mērķauditoriju un labāk nodot informāciju tai, turklāt tas būs lētāk, nekā veicot tradicionālo mārketinga kampaņu.



Izdevīgums un ērtība

Interneta veikala izstrāde ir daudzkārtēji lētāka nekā fiziska veikala izveide. Nav runa tikai par to, ka tev nebūs jāmaksā par telpu īri vai darbinieku algošanu – ir runa arī par mārketinga iespējām, ko sniedz internets. Ir daudz lētāk izsūtīt 1000 e-pastus ar jaunumiem tavā veikalā, nekā 1000 reklāmas lapu pa pastu.
Turklāt, interneta veikals ir ne tikai izdevīgāks projekts, tas ir arī ļoti ērts tā vadīšanā. Izmaiņas tajā var veikt ērti un ātri. Piemēram, ja nepieciešams nomainīt preces cenu, atliek veikt pāris klikšķus, tā vietā, lai fiziski mainītu izcenojumu katrai precei. Protams, arī mārketinga kampaņa var būt visu laiku mainīga un viegli pielāgojama.

Interneta veikala izstrāde ir gudrs solis ikvienam biznesa īpašniekam. Ērtība, ko tu sagādā saviem klientiem, tev atmaksāsies labā peļņā.

     [+] [-]

, 2017-07-28 11:55, pirms 7 gadiem
Es drīzāk ieteiktu padomāt kā tavam iveikalam piesaaistīt apmeklētājus! Paši izmantojām SEO te - https://seomedia.lv/pakalpojumi/seo... SEO bija efektīvāks kā Adwords reklāmas, jo kā pārstājām maksāt par adw, tā apkelētāji pazūd