Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Armands Simsons stāstīs, kā 24 stundās pagūt visu

Redakcija
Redakcija

Mūsdienu straujajā dzīves ritmā ikviens no mums ir saskāries ar situāciju, kad 24 stundas diennaktī ir par maz, lai pagūtu visu iecerēto, taču tajā pašā laikā ir cilvēki, raugoties uz kuriem, šķiet, ka viņiem diennaktī ir vairāk stundu. Tāds ir arī raidījuma ”Superbingo” un TV šova “Īstie veči” vadītājs, hokeja kluba „Dinamo Rīga” tehniskais direktors Armands Simsons, kurš vieslekcijā „Dari to, kas patīk un galvenais – dari to ar prieku” pastāstīs, kā 24 stundās pagūt izdarīt visu ieplānoto un vēl vairāk.

Armands Simsons ir aktīva un enerģiska personība, kurš ar savu tuvāko cilvēku un lielāko atbalstītāju - sieviņu ir kopā vairāk nekā pusi savas dzīves un pērn viņi kļuvuši par vecākiem nu jau ceturtajai meitiņai. Armands sevi raksturo kā kaislīgu sporta entuziastu – maksimālistu, krāsainas un košas dzīves piekritēju un baudītāju, fantastu, kuram, tā pat kā visiem citiem, diennaktī ir 24 stundas, lai gan no malas var šķist, ka daudz vairāk.

Vieslekcija notiks otrdien, 20. martā, plkst. 18.00 Biznesa augstskolā Turība (C321. auditorijā), tās laikā būs iespējams smelties iedvesmu no Armanda Simsona pieredzes stāstiem un uzzināt vairāk par to, kā plānot laiku, lai pietiek visam, kā rast prieku un enerģiju. Armands stāstīs par savas dzīves lielajiem izaicinājumiem, par drosmi pateikt nē un par to, ka censties izpatikt visiem patiesībā lieki.

Uz Vieslekciju ir aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu. Apmeklējums ir bez maksas.