Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Padomi veiksmīgai karjerai

Vai arī jūs esat viena no tām sievietēm, kura reizēm domā, ka veiksmīga karjera nav domāta jums? Visticamāk, ka jūs kļūdāties, jo veiksme nav ierakstīta zvaigznēs, bet tā ir atkarīga no jūsu lēmumiem un rīcības. Viss ir atkarīgs tikai no tā, kuru ceļu izvēlēsieties.

Nospraudiet mērķus.

Izlemiet, ko jūs vēlaties sasniegt. Tas varētu būt labāks amats, pilnīgi jauns darbs, lielāka alga vai kaut kas cits. Uzrakstiet savus mērķus un apzinieties, ka jums nav nekā neiespējama.

Kā sasniegt mērķus?

- Padomājiet, kā Jūs varat sasniegt mērķi. Izstrādājiet savu stratēģiju, kas palīdzēs jums noteikt ceļu.
- Ir vairāki ceļi. Nepadodieties, ja jums neizdodas jau pirmajā reizē. Ja jūs negūstat panākumus vienā veidā, atrodiet citu ceļu. Taču nepadodieties, jo tikai mērķtiecīgiem cilvēkiem ir lemta veiksme.
- Ja jums neveicas, nevainojiet citus cilvēkus vai situācijas. Tikai jūs esat atbildīgs par saviem panākumiem un tikai jūs varat sasniegt savus mērķus.

Plānojiet savu laiku.

Vairāku lēmumu dēļ mūs dažkārt pārņem sajūta, ka dienā ir vienkārši pārāk maz stundu. Tieši tāpēc ir tik svarīgi labi izplānot savu laiku.

- Uzrakstiet uzdevumu sarakstu. Uzdevumi ir jāuzraksta sākot no vissvarīgākā un beidzot ar mazāk svarīgāko. Tādā veidā jūs neapmulsīsiet un daudz vienkāršākā veidā kontrolēsiet jūsu darbu gaitu.
- Neuzkraujiet visu uz saviem pleciem. Neviens nav visu varošs. Sadaliet uzdevumus starp kolēģiem.
- Ieplānojiet nelielu pārtraukumu dienas plānā. Tādā veidā būs mazākas iespējas, ka jūs padosieties, pie tam arī atelpa Jums būs vajadzīga.
- Iemācieties pateikt “nē”. Ja Jūs vienmēr darīsiet visu, ko jums palūdz, tā vietā, lai veiktu savu darbu, Jūs nespēsiet beigt darīt kāda cita darbu.

Uzturiet labas, formālas attiecības.

Mēs pārāk bieži uzveļam uz saviem pleciem pārāk daudz un izjūtam stresu. Taču nevienam nepatīk kolēģi, kuri turpina čīkstēt, ir sliktā noskaņojumā vai pat izgāž dusmas uz citiem.

- Vienmēr esiet laipna un pieklājīga. Apzinieties, ka ar vārdiem var paveikt ļoti daudz. Pieklājīgi cilvēki no kolēģu un padoto puses tiek cienīti vairāk.
- Atstājiet privātās lietas mājās. Nemeklējiet darbā draugus un nerunājiet par personīgām problēmām, jo tas nav profesionāli un tajā pašā laikā ļauj cilvēkiem saskatīti jūsu vājās puses. Atcerieties, ka vienmēr atradīsies kāds, kurš to vēlēsies izmantot savā labā.
- Esiet uzmanīga ar vīriešu - sieviešu attiecībām. Neizsakiet banālus jociņus un neflirtējiet.
- Izvairieties no darījumu vakariņām ar vīriešiem. Ar vīriešiem Jūs varat iet vienīgi darījumu pusdienās. Darījumu vakariņās parasti jāiesaista vairāk cilvēku.

Vienmēr esat uzposusies.

- Ekscentriskam stilam darījumu pasaulē nav vietas. Pretējā gadījumā sieviete izskatīsies neprofesionāla un flirtējoša.
- Taču nekad neaizmirstiet, ka esat sieviete. Neslēpiet savu sievišķību aiz vīrišķīga ģērbšanās stila un uzvedības. Uzposieties un saglabājiet labu gaumi.

Kā apvienot darbu un ģimenes dzīvi.

- Nejūtieties apkaunota, ja jums palīdz.
- Nebaidieties palūgt savam dzīves draugam palīdzību. Vakariņu gatavošana un veļas mazgāšana vairs nav tikai sievietes pienākums. Ja jūs abi strādājat, ir loģiski, ka arī mājas darbus dalāt vienādās daļās.
- Nododieties darbam nedēļas laikā. Ja nepieciešams, aizkavējieties darbā, taču nedēļas nogales veltiet vienīgi savai ģimenei. Arī bērni novērtēs kopā pavadīto laiku, nevis darbu, ko mamma atnes mājās.

Neaizmirstiet par sevi.

- Laiku pa laikam “izslēdziet sevi”. Atbrīvojiet prātu no pienākumiem. Dodieties pastaigās dabā, pavadiet klusu vakaru un dariet visu, kas ļauj jums relaksēties.

Ja būsiet labi atpūtusies, jūs sasniegsiet savus mērķus daudz vienkāršāk un neatpaliksiet no ikdienas straujā tempa.

     [+] [-]

, 2016-09-30 01:33, pirms 8 gadiem
Apnicis bezjēdzīgi strādāt 8-17?
Progresīva loto brokeru platforma, kura piedāvā piedalīties lielajās loterijās, tādās, kā PowerBall Euro Jackpot, EuroMillion utml. Viņu galvenais trumpis, ka viņi pagaidām vienīgie piedāvā tādu fīču, kas saucās sindikāti, jeb pūli, kurā savācas pat 100, 200 cilvēku un par vienādu summu tiek iegādātas teiksim 10000 vai 20000 loterijas biļetes, kā rezultātā mūsu izredzes laimēt būtiski palielinās, protams, jautājums paliek laimesta lielumā ko mēs pēc tam saņemam, bet jāpiekrīt vien ir, šāda riska samazināšanas stratēģija ir sevi pierādījusi vairākkārt, ja palika interesanti, tad ej un uzspēlē loteriju arī tu, piereģistrējoties saņemsi loterijas biļeti par brīvu un piedalīsies pat kruīza izlozē: saite uz loteriju:
Lottolucker