Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Vai ir iespējams nopelnīt naudu Instagram vietnē?

Redakcija
Redakcija

Noteikti esat dzirdējuši, ka šobrīd viens no populārākajiem sociālajiem tīkliem ir Instagram. Cilvēko to izmanto ne tikai, lai dalītos ar sev nozīmīgiem dzīves brīžiem, bet arī, lai pelnītu naudu. Šajā rakstā centīsimies noskaidrot, kādā veidā un cik reāli ir iespējams iegūt papildus naudas līdzekļus ar Instagram vietnes palīdzību.

Kā nopelnīt ar Instagram?

Iespējams, ka esat pamanījuši, ka arvien populārāki kļūst Instagram ieraksti, kuros dažādi cilvēki iesaka produktus vai pasākumus. Tie ir tie saucamie influenceri, kuru sekotāju skaits ir gana liels, tāpēc uzņēmumi ir ieinteresēti šādā veidā reklamēt savus produktus. Ikvienam no mums tas ir vēl viens veids, kā iespējams iegūt papildus naudas līdzekļus. Ikviens noteikti dzirdējis par peļņas iespējām Pafbet interneta kazino, dažādās mājaslapās, kā arī iespēju pārdot dažādas lietas internetā, pasniegt privātstundas un darīt dažādas citas lietas, lai gūtu peļņu. Instagram ir viens no jaunākajiem peļņas veidiem, kas pieejams ikvienam, kuram ir gana daudz apņēmības, lai izveidotu veiksmīgu sociālo profilu.

Tas gan nenozīmē, ka šāda iespēja tiek piedāvāta tikai populārākajiem Latvijas cilvēkiem. Ikvienam ir iespēja kļūt par Instagram influenceri un nopelnīt papildus naudas līdzekļus. Visvieglāk tas būs tādā gadījumā, ja Jums ir kāds hobijs, kuru iespējams reklamēt ar Instagram starpniecību. Tā var būt ēst gatavošana, gleznošana, rokdarbi, sports. Piemēram, ja Jūs aizrauj pavārmāksla, tad savā Instagram kontā varat dalīties ar ierakstiem par dažādiem gatavošanas padomiem, veidot īsus video u.c, tādā veidā veidojot savu sekotāju pulku. Brīdī, kad būsiet sasniedzis konkrētu sekotāju pulku, uzņēmēji noteikti priecāsies reklamēt savus produktus tieši Jūsu Instagram kontā.

Cik iespējams nopelnīt ar Instagram?

Peļņa lielā mērā ir atkarīga no tā, cik daudz sekotāju ir Jūsu Instagram profilam. Protams, nozīmīgi ir arī tas, cik daudziem patīk Jūsu publicētais saturs, cik daudz komentāri ir zem publicētajām bildēm u.c. Kad būsiet ieguvis apjomīgu sekotāju pulku, ir laiks uzrunāt uzņēmējus, kuri varētu būt ieinteresēti reklamēt savus produktus Jūsu profilā. Samaksa, protams, ir atkarīga gan no Jūsu noteiktās summas, gan arī uzņēmuma piedāvātās vienošanās varianta. Labākie Instagram influenceri Latvijā spēj nopelnīt līdz pat 500 eiro par vienu ierakstu Instagram vietnē.

Spilgtākie ārzemju piemēri

Viens no labākajiem un spilgtākajiem piemēriem pasaulē, kā iespējams nopelnīt ar Instagram vietni, noteikti pieder Džekam Morrisam un Laurenai Bullenai, kuri par katru sponsorēto ierakstu saņem 9000 dolāru. Džekam ir 2 miljoni sekotāju, savukārt viņa draudzenei 1.3 miljoni. Viņu Instagram kontos iespējams atrast ierakstus par kopīgajiem ceļojumiem un piedzīvojumiem. Kā izteikušies viņi paši, vislielāko peļņu viņi gūst no dažādām tūrisma aģentūrām, kuras izvēlas reklamēties ar šī pāra profila palīdzību. Abi jaunieši ir norādījuši, ka, pateicoties Instagram gūtajai peļņai, viņiem ir iespēja gan piepildīt savu sapni un apceļot pasauli, gan arī uzturēt savu māju Bali. Protams, Latvijā šobrīd vēl nav dzirdēti šādi veiksmes stāsti, tomēr arvien vairāk cilvēku veido sponsorētos ierakstus, tādā veidā nopelnot papildus naudas līdzekļus, ko ieguldīt ceļojumos, savos hobijos un dažādos piedzīvojumos.

Ja arī Jūs meklējat veidus, kā nopelnīt papildus naudas līdzekļus, noteikti ir vērts uzzināt vairāk par Instagram peļņas iespējām – varbūt tieši šis ir viens no veidiem, kā arī Jūs varat iegūt papildus naudas līdzekļus savu sapņu īstenošanai!