Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Video: Kā tapa airBaltic 2018. gada kalendārs

Redakcija
Redakcija
Latvijas lidsabiedrība airBaltic jaunā gada sākumā izdevusi izsmalcinātu 2018. gada kalendāru, kurā 12 mēnešu un trīs vāku fotogrāfiju modeļu veidolā iejutušās airBaltic darbinieces.

Tradicionāli airBaltic ikgadējais kalendārs apvieno dinamisko aviācijas nozari ar sievišķīgo izsmalcinātību un skaistumu. Kalendāra galvenais elements ir pasaulē modernākā lidmašīna – Bombardier CS300, kas apvienojumā ar airBaltic stjuartēm un biroja darbiniecēm rada elegantu fotoattēlu sēriju. Šī gada kalendāra fotogrāfijas tika uzņemtas ne tikai starptautiskajā lidostā “Rīga”, bet arī saulainajā Larnakas lidostā Kiprā. Kalendāra fotogrāfiju autore ir talantīgā fotogrāfe Aiga Rēdmane, savukārt stila jautājumos konsultēja dizainere Līga Banga, bet grimu un matu sakārtojumu veidoja Aija Ūdentiņa un Viktorija Breikša.

Jaunais airBaltic kalendārs 2018. gadam pieejams airBaltic biļešu kasēs starptautiskajā lidostā “Rīga” vai lidsabiedrības mājaslapā: airBaltic Souvenir Collection - Shop .
Vērtējums: