Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Akciju bukleti iepriecina ar supercenām

Redakcija
Redakcija

Akciju bukleti ir ļoti noderīgs informācijas avots visiem, kuri jau iemācījušies saprātīgi plānot galvenos pirkumus. Tāpat tie var kalpot kā „mācību līdzeklis“ tiem, kuru apņemšanās Jaunajā gadā saistīta ar vēlmi ekonomiskāk izmantot naudas līdzekļus vai arī ietaupīt kādam konkrētam lielākam pirkumam.

Iepirkšanās eksperti aprēķinājuši, ka šāda pieeja patiešām ir racionāla – jau nedaudzu mēnešu laikā varat sakrāt naudu lielākam pirkumam, ja ikdienas vajadzībām iepērkaties plānveidīgi un sekojat visiem jaunumiem akciju bukletos.

Izdevīgi apģērbi un sadzīves priekšmeti

Skaidrs, ka pārtikas preces iegādājamies visbiežāk un tāpēc arī vislabāk pārzinām to pamata cenas un ievērojam atlaides arī uz vietas tirdzniecības centrā vai veikalā. Grūtāk ir ar tiem produktiem, kurus pērkam retāk.

Labā ziņa ir tā, ka akciju bukletos iekļautās atlaides attiecas ne tikai uz pārtikas precēm, bet arī dažādiem citiem produktiem: par zemāku cenu mēs varam iegādāties apģērbu, dārza un dārza preces, sadzīves tehniku, izstrādājumus remontam un celtniecībai, dažādus sezonālo svētku aksesuārus un citas jaukas lietas.

Ja plānojat uzpost vai atjaunot savu māju, vienmēr vērts uzzināt, kurā lielveikalā šobrīd varat atrast vislielākās atlaides, un tas var ietaupīt patiešām ievērojamu naudas summu. Jums nekad nav jāpavada pārāk daudz laika, pārskatot īpašos piedāvājumus veikalā: jūs varat akciju bukletā apskatīt pašreizējās akcijas, lai bez pūlēm pieņemtu visizdevīgākos lēmumus.

Akciju bukleti atvieglo aprēķinus

Ja mums godīgi būtu jāatzīstas, cik ātri un pareizi varam aprēķināt piedāvāto izdevīgumu, stāvot pie stenda vai plaukta lielveikalā, daudzi teiktu, ka tas nepavisam nav tik vienkārši, jo jāņem vērā cena nevis par iepakojumu, bet gan, piemēram, kilogramu.

Arī dažādu ražotāju piedāvājumi var ievērojami atšķirties: prece, kurai minēta liela atlaide, var nepavisam nebūt lēta salīdzinājumā ar tikpat labu cita ražotāja produktu. Šos aprēķinus ievērojami atvieglo iespēja izpētīt piedāvājumus akciju bukletos jau laikus pirms došanās uz veikalu.

Palīgs ēdienkartes sastādīšanai

Gatavojoties lielākām svinībām vai svētkiem, akciju bukleti ir īpaši labs palīgs, jo ļaus pat izveidot veselu ēdienkarti, sākot ar uzkodām un beidzot ar desertu par sevišķi izdevīgām cenām, ne mazākajā mērā nepiekāpjoties daudzveidības un izsmalcinātības ziņā. Iespējams, lielākam pasākumam produktus var iegādāties pakāpeniski, sākot ar akciju bukletos iekļautajiem produktiem ar lielu uzglabāšanas termiņu.

Īpaši piedāvājumi – ne tikai karšu īpašniekiem

Lai gan lielākā daļa piedāvājumu, kas ietverti akciju bukletā, attiecas uz visiem klientiem bez izņēmuma, dažas akcijas ir vērstas tikai uz lojalitātes karšu īpašniekiem. Mūsdienās gandrīz katram lielveikalam ir savas atlaižu kartes, tāpēc vienmēr ir ieteicams izpētīt iespēju tās iegādāties. Vairumā gadījumu šīs atlaižu kartes tiek piedāvātas par patiešām pievilcīgām cenām, un kartes priekšrocības neaprobežojas tikai ar tūlītēju atlaidi: var arī uzkrāt punktus, kas vēlāk tiek izmantoti iepirkšanās laikā.