Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Video: Rīgā veidojas jauna pilsētas sirds ar lielu nākotni

Redakcija
Redakcija
Rīga aug! Tā nekad nebūs gatava, tādēļ Māra Sleja devusies izpētīt, kā mainījusies un attīstījusies Rīgas vēsturiskā vieta -VEF kvartāls - kas šodien ir pārtapis par iespējām bagāto VEF pilsētu. LMT Viedtelevīzija piedāvā ielūkoties Māras atklājumos un iepazīt uzņēmumus un cilvēkus, kas VEF pilsētā veido jaunās Rīgas stāstus. Šajā sērijā par Jaunās Teikas lomu un VEF kultūras pils attīstību. Latvijas Silīciju ieleja – tā VEF pilsētā mītošo Jauno Teiku un kopstrādes telpu “Teikums” raksturo tās entuziasts, “New Black” vadītājs Artūrs Mednis. Rīga kļūst arvien lielāka, un, pēc A. Medņa domām, Jaunā Teika pamazām pārtop par jauno galvaspilsētas centru ar iespēju un tehnoloģisko inovāciju bagātību. Māra ielūkojās arī Jaunajai Teikai kaimiņos mītošajā VEF kultūras pilī, kas pavisam nesen piedzīvojusi vērienīgu rekonstrukciju. VEF kultūras pils vadītājas vietniece Iluta Goba ir pārliecināta, ka kultūras un inovāciju sinerģija veido šīs vietas īpašo sajūtu, tādēļ VEF kultūras pils ir atvērta jauniem risinājumiem.
VEF pilsētas video stāstu sērija ieskandina Svētkus VEF pilsētā, kas 4. maijā par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai no plkst. 12.35 būs tiešraidē skatāmi LMT Viedtelevīzijā. Svētku tiešraide mīsies arī ar Rīgas centra svinībām un notikumiem pie Brīvības pieminekļa.

Stāstu sērija par VEF pilsētu un tiešraide no Svētkiem VEF pilsētā skatāmi arī LMT Viedtelvīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #svētkiVEFpilsētā.
Vērtējums: