Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Pilns ķermeņa orgasms un 7 sievietes orgasma veidi

Redakcija
Redakcija

Uzzini, ko nozīmē pilnīgs ķermeņa orgasms un iepazīsti septiņus sievietes orgasma veidus.

Tuvojoties Tantriskās dziedinošās masāžas praktiskajam semināriem vīriešiem un sievietēm 18. un 19. aprīlī Rīgā, pievēršam lielāku uzmanību seksualitātes dziedinošajiem aspektiem un kā tā ietekmē jūsu pašsajūtu un mīlestības attiecības. Zemāk piedāvājam igauņu tantriskās terapijas speciālistes Katrinas Silman bloga rakstu par pilnīgu ķermeņa orgasmu un 7 sieviešu orgasma veidiem no tantriskās terapijas prakses skatu punkta.

Runājot par vīriešu un sieviešu seksualitāti, vairākkārt esmu minējusi terminu “pilnīgs ķermeņa orgasms”. Daudziem šis termins nav saprotams, tas šķiet kas līdzīgs staigāšanai pa mēnesi – cilvēki nezina, kas tas ir, un vai kas tāds maz pastāv.

Kad vīrietis vai sieviete piedzīvo orgasmu, viņi parasti sajūt spēcīgu atvieglojuma sajūtu ģenitāliju apvidū. Vīriešiem to pavada ejakulācija, sievietēm – klitorālais un, dažkārt, vagīnas lejas daļas orgasms. Šāds orgasms ilgst samērā īsu brīdi, tas ir relaksējošs, bet nesniedz dziļu apmierinājumu. Apmierinājuma sajūtu pēc šāda orgasma var raksturot kā virspusēju. Lai izprastu labāk, man jāpaskaidro, kas tad īsti notiek ķermenī mīlēšanās laikā.

Mūsu ķermenim ir 7 enerģijas centri jeb čakras. Mīlējoties pieaug enerģijas daudzums apakšējās čakrās, līdz kādā brīdī tās kļūst tik daudz, ka enerģijai jāpārvietojas. Pastāv divas iespējas: enerģiju var atbrīvot un izvadīt no ķermeņa, kur tā iet zudumā, vai arī paturēt ķermenī un virzīt augšup pa ķermeni. Kad enerģija paliek ķermenī, cilvēks parasti jūt drebuļus, reiboņus un viļņošanos. Dažkārt kājās, rokās vai mutē var rasties krampji vai spazmas (tā ir daļā no procesa), kas pāriet 10-15 minūšu laikā. Tas var notikt gadījumos, ja jūsu ķermenis nav radis pie šādām spēcīgām enerģijām. Orgasms nav tikai trīs sekunžu vietēja sajūta ģenitāliju apvidū. Tas var izplatīties pa visu ķermeni, un tādā gadījumā orgasma viļņi nāk no visām pusēm, ieskaitot smadzenes. Tas var ilgt, sākot no dažām minūtēm līdz pat stundām. Esmu pētījusi šo jautājumu un strādājusi ar simtiem vīriešu un sieviešu. Pilnīgu ķermeņa orgasmu var izjust gan sievietes, gan vīrieši.

Enerģētisko orgasmu var panākt, pat nepieskaroties otra ķermenim un bez fiziska dzimumakta. Jūs varat pārvietot enerģiju ar rokām. Tā ir aizraujoša pieredze, tomēr cilvēkam jābūt jutīgam pret enerģijām. Bieži vien sievietēm to izdodas sajust vieglāk, vīriešiem tas var prasīt nedaudz vairāk laika, bet ne vienmēr,- daži vīrieši ir ļoti atvērti šai pieredzei, tiklīdz tiem izdodas atslēgt prātu.

Mīlējoties, cilvēki parasti piedzīvo orgasmu vienreiz. Pēc tam tiem vajag pārtraukumu, kas atkarībā no katra cilvēka spējām var ilgt 10 minūtes vai desmit dienas. Izbaudot iekšējo vai visa ķermeņa orgasmu, netiek pazaudēta enerģija, un jūs varat turpināt mīlēties stundām ilgi. Pēc tam, tā vietā, lai justos iztukšoti un noguruši, jūs jutīsiet enerģijas pieplūdumu un mundrumu. Daudzi vīrieši pēc ejakulācijas jūtas nomākti. Viņi var justies noguruši un iztukšoti, un vēlas tikai pagriezties uz otriem sāniem vai doties pie ledusskapja, skatīties futbolu, vai vēl ļaunāk – uzpīpēt cigareti.

Visa ķermeņa orgasms ir atbrīvojošs, dziļš un relaksējošs, tas paver pilnīgi citu pasauli. Tantriskās terapijas seansā bieži vien vispirms ir jāatbrīvojas no stresa un spriedzes, ko uzkrājis ķermenis. Sievietes bieži vien raud, smejas, kliedz utt. Tas liecina par apspiestām emocijām, kas atbrīvojas no emocionālā un fiziskā ķermeņa. Vīrieši parasti neraud, bet vienalga atbrīvojas no stresa un pēc tam jūtas viegli un pacilāti.

Kā lai sasniedz pilnīgu ķermeņa orgasmu? Pirmkārt, vīriešiem jāsaprot, ka orgasms nav tas pats, kas ejakulācija. Tās ir atšķirīgas lietas, par ko atbild dažādas smadzeņu daļas. Šī izpratne prasa laiku, un dažiem tas aizņem īsāku, citiem ilgāku laiku. Tāpat kā ar citām lietām, ir jāvingrinās patstāvīgi un daudz jāmīlējas. Viena burvīga blakusparādība, kas parādās ļoti drīz, ir tas, ka vīrieši iemācās mīlēties ilgāk. Kā rakstīju iepriekš, sievietēm vajag apmēram 20 minūtes, lai viņa būtu gatava mīlēties, bet vīriešiem vidēji dzimumakts ilgst 4-8 minūtes.. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc sievietēm ir grūtības piedzīvot dziļu iekšējo orgasmu, vai jebkādu orgasmu, ir tas, ka vīrieši pabeidz dzimumaktu pārāk ātri.

Mīļie vīrieši, neuztveriet to personiski. Vairākums sieviešu ir dzimušas tantras speciālistes, bet vīriešiem tas prasa nedaudz vairāk laika, lai atvērtos un izbaudītu šo lielisko pieredzi. Tomēr daži vīrieši to uztver un atveras ļoti ātri. Lai arī vairums sieviešu izjūt tikai klitorālo orgasmu, ir daudz sieviešu, kas izjūt arī dziļu iekšējo orgasmu. Iekšējo orgasmu sieviete viegli sasniedz, tai veicot vagīnas (Yoni) masāžu. Vagīnas masāža palīdz atvērt un padarīt jūtīgus punktus, kas atrodas uz vagīnas un dzemdes kakla sienām. Sievietes vagīna glabā negatīvās emocijas, kas rada seksuāla rakstura nosprostojumus. Vagīnas masāžas laikā šie nosprostojumi atbrīvojas, un vagīna atbrīvosies. Varat to izmēģināt mājās, tomēr jāņem vērā, ka, darot to bez atbilstošas pieredzes un zināšanām, var rasties negatīvas sekas, tāpēc labāk to apgūt pie kāda, kas zina, ko dara.

Šeit būs sievietes orgasmu saraksts:

1. Klitorālais orgasms – kā minēju iepriekš, vairums sieviešu izjūt tieši šo orgasmu. Tas ir ļoti līdzīgs vīrieša orgasmam – īss, ātrs un iztukšojošs. Kad sieviete nevēlas turpināt mīlēšanos pēc orgasma, viņa, visdrīzāk, ir izjutusi klitorālo orgasmu, un viņas klitors un krūšu gali ir jūtīgi. Klitorālais orgasms nav slikts, tomēr sievietei ir jāiemācās, kā to pārvērst par iekšēju orgasmu un virzīt enerģiju uz iekšu. Tas prasa vingrināšanos. Sievietes, kas ir pieredzējušas tikai klitorālo orgasmu, parasti zaudē interesi par seksu vai vēlas to retāk. Viņas emocionāli atsvešinās un nav tik jutīgas. Viņas neizjūt izteiktu vēlmi pēc tuvības. Ir arī savādāki gadījumi, tomēr tas attiecas uz vairākumu sieviešu.

2. Vagīnas lejasdaļas orgasms – tas rodas maksts sākumdaļā. Piedzīvojot arī šo orgasma veidu, sieviete var, vai nu zaudēt enerģiju, vai arī iemācīties to vērst uz iekšu.

3. Iekšējais vaginālais orgasms - tas ietver arī slaveno G-punkta orgasmu. Vagīnas iekšpusē ir dažādi punkti, un tos stimulējot, sieviete var sākt piedzīvot iekšējo orgasmu. Ja šie punkti ir nejūtīgi vai sāpīgi, tie ir jāatver, masējot. Tāpat ir ļoti svarīgi trenēt vagīnas muskuļus, tas arī palīdz pavērt ceļu uz iekšējo orgasmu. Šis orgasma veids ietver sieviešu ejakulāciju. Par to vairāk uzrakstīšu raksta beigās.

4. Dzemdes kakla - dzemdes orgasms – visdziļākais, patīkamākais un garīgākais orgasms, ko sieviete var izjust. Šāds orgasms spēj pilnībā izmainīt sievieti. Tomēr to nav viegli sasniegt, paiet laiks, kamēr atbrīvojas un atveras dzemdes kakls, kas vairumam sieviešu sagādā sāpes.

5. Anālais orgasms – ir apbrīnojams. Daudzas sievietes baidās no anālā seksa un ir pieredzējušas nepatīkamas sajūtas. Tomēr orgasms, kas rodas anālā seksa laikā, ir visādā ziņā pārsteidzošs, spēcīgs un atbrīvojošs. Ja neesat to izmēģinājuši, ir īstais laiks. Tomēr atcerieties, ka anālā atvere pirms tam ir jāatbrīvo, veicot ļoti maigu masāžu ar pirksta palīdzību, un atcerieties izmantot eļļu.

Tomēr ir vēl divu veidu orgasms:

6. Krūšu galu orgasms, ko sieviete piedzīvo, stimulējot tās krūtis un krūšu galus.

7. Urīnorgasms - ir tāds orgasms, kura laikā sieviete urinē. Tas var notikt arī laikā, kad vīrietis ir iegājis sievietē. Lai piedzīvotu šo orgasma veidu, mazliet jāpatrenējas. Ieteicams pirms dzimumakta izdzert apmēram litru ūdens un tad mēģināt dzimumakta laikā urinēt. Turklāt atcerieties pirms tam izstāstīt partnerim, ko jūs darāt, un izmantot atbilstīgu gultas pārklāju. Daudzām sievietēm, kas nespēj piedzīvot orgasmu, ir grūtības atslēgties, viņas vēlas visu nepārtraukti kontrolēt. Šis orgasma veids ir perfekts, lai mācītos atbrīvoties un nepieķerties.

Apsolīju uzrakstīt arī par sieviešu ejakulāciju. Tā ir viena no pārsteidzošākajām lietām, ko esmu piedzīvojusi. Pirms uzsāku praktizēt Tantru, es biju dzirdējusi, ka dažām sievietēm no ķermeņa izdalās caurspīdīgs, bezsmaržas sekrēts, tomēr biju pārliecināta, ka tas notiek tikai nelielam daudzumam sieviešu. Tikai vēlāk atskārtu, ka tas tā nebūt nav.

Gandrīz jebkura sieviete var piedzīvot sieviešu ejakulāciju. Savas prakses laikā esmu redzējusi tikai divas sievietes, kurām izdalījās tikai daži pilieni, tomēr domāju, ka viņām vienkārši vajag vairāk laika, lai atvērtos un atbrīvotos. Sieviešu ejakulācija, kad tā notiek pirmo reizi, var būt mazliet nepatīkama. Ejakulācijas laikā atbrīvojas liels daudzums emociju, jo īpaši pirmajā reizē. Pēc otrās un trešās reizes tā ir ļoti patīkama, un jūs vēlaties to piedzīvot vēl un vēl. Tomēr arī pirmajā reizē tā var būt baudāma.

Tantra vēsta, ka sieviešu ejakulācija ir viena no sieviešu mistiskajām spējām. Tas ir caurspīdīgs, bezsmaržas salds sekrēts, un ejakulācijas laikā sievietes ķermenis izdala līdz vienam litram šā šķidruma. Tomēr, ja sievietes ķermeni apskatītu zem rentgena, tajā neatrastu vietu, kur glabājas šis šķidrums.

Saskaņā ar tantras mācību, tā ir tieši seksuālā enerģija, kas pārvēršas matērijā. Sievietes bieži vien pamana, ka sāk zaudēt svaru, jo tas uzlabo vielmaiņu. Man jāatzīst, ka pēc tam, kad sāku regulāri ejakulēt, zaudēju apmēram 10 kilogramus svara. Tomēr, lūdzu, neuztveriet to kā svara zaudēšanas metodi, tas vairāk darbojas kā stresa atbrīvošanas paņēmiens. Jo pat tad, ja ēdat veselīgi, bet dzīvojas stresā, jums var rasties liekā svara problēmas. Tādā gadījumā sieviešu ejakulācija ir ļoti noderīga. Tomēr veselīgs uzturs un ēšanas paradumi ir ļoti svarīgi, jo jūs nevarat būt vesela, kamēr ēšanas paradumi nav pietiekami veselīgi.

Ne katrs speciālists var palīdzēt sievietei iemācīties ejakulēt. Ja jūs esat griezusies pie speciālista, tomēr neesat piedzīvojusi sieviešu ejakulāciju, tas nenozīmē, ka to nespējat. Jūs to varat, tomēr, lai to panāktu, ir vajadzīga pareizā tehnika.

Ceru, ka jums ir radusies labāka izpratne par sievietes seksualitāti. Lai atbrīvotu savu seksualitāti, mēģiniet atrast labu Tantras speciālistu un sāciet izbaudīt pārsteidzošo seksuālo dzīvi!