Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Padomi 18+. Erotiskā masāža

Padomi 18+. Erotiskā masāža
Lai palielinātu savstarpēju kaisli, vispiemērotākā ir tieši erotiskā masāža.

Masāža pozitīvi ietekmē ne tikai cilvēka veselību, bet arī viņa garastāvokli. Ja masāžu veic mīļotais cilvēks, tad baudījums var būt divkārt lielāks. Partnera glāsti un pieskārieni rada daudz intīmāku noskaņu un ļauj sajust tuvību vienam pret otru. Lai palielinātu savstarpēju kaisli, vispiemērotākā ir tieši erotiskā masāža.

Erotiskās masāžas vēsture jau ir ļoti sena. Tā iekļauj dažāda veida pieskārienus un glāstus.Tās var būt gan roku veiktas kustības, gan lūpu un mēles pieskārieni, kā arī jutekliska erogēno zonu kairināšana. Masāžas laikā tiek stimulētas dažādas erogēnās zonas, kas pakāpeniski noved līdz seksuālajam uzbudinājumam. To var saukt arī par priekšspēli pirms dzimumakta. Šāda masāža palīdz atbrīvoties, noņem stresu un uztraukumu, palīdz sasniegt maksimāli augstāko baudas punktu.

Pirms uzsākt masāžu, parūpējieties par attiecīgas noskaņas radīšanu. Izvēlieties patīkamu fona mūziku, sagādājiet romantisku apgaismojumu un aizdedziet kādu aromātisku vīraka kociņu.

Iekārdiniet partneri ar smaržām, kas satur feromonus. Tās ir spēcīgas ķīmiskas vielas, ko ikvienam cilvēkam izstrādā apokrīnie dziedzeri un šī smarža ikvienam no mums ir unikāla. Feromoni piesaista pretējo dzimumu un pastiprina seksuālo tieksmi, radot uzbudinājumu. Paši feromoni nesatur aromātu, taču tie cilvēkiem ļauj saprast, vai konkrētā persona viņiem patīk. Ir pierādīts, ka feromoni nosaka sieviešu un vīriešu seksuālo pievilcību. Pastāv uzskats, ka tieši feromoni ir atbildīgi par iemīlēšanās sajūtas rašanos.

Smaržas ar feromoniem ir noturīgas vairākas stundas. Lai tās darbotos īpaši efektīvi, smaržas jālieto vietās, kur asinsvadi atrodas tuvāk ādai. Tie, kas dod priekšroku ķermena dabīgajam aromātam, var izvēlēties smaržas ar feromoniem, kurām nav aromāta.

Erotisko masāžu variet uzsākt ļoti jutekliski, piemēram, izmantojot īpašu šokolādes masu, kas paredzēta gleznošanai uz ķermeņa. Ar maigām, rotaļīgām kustībām Jūs variet zīmēt dažādas figūras vai vārdus. Kādēļ to pat nepārvērst partneru spēlē, kur, uzrakstījuši vārdu, ļaujat to partnerim uzminēt, par atlagojumu saņemot juteklisku šokolādes nobaudīšanu tieši no viņa iekarsušā auguma.

Lieciet partnerim alkt pēc katra Jūsu pieskāriena. Parotaļājieties ar spalvu, vieglām kustībām pieskaroties ķermenim un slidinot to gar partnera jūtīgākajām ķermeņa zonām. Tas izraisīs patīkami kutinošas sajūtas.

Kad esat iesaistījušies izgaršošanas spēlē, pienācis laiks to pārvērst neatkārtojamā baudījumā. Lieliska masāža nav iedomājama bez masāžas eļļas. Tas, kādu eļļu izvēlēties, atkarīgs no Jūsu gaumes un izjūtām. Ir pieejamas sildošās un uzbudinošās masāžas eļļas ar feromoniem, ar dažādām garšām un smaržām. Sildošās eļļas ir biezākas konsisteneces.

Ieteiktu izmēģināt masāžas eļļu ar īsta zelta puteklīšiem, kas ādu padara samtainu un maigu. Šai eļļai piemīt viegls vaniļas aromāts.

Ja vēlaties izmēģināt ko neparastāku, izvēlieties aromātisku masāžas sveci. Tā nesakarst tik ļoti kā parastā svece, tāpēc variet būt pavisam droši, ka masāžas laikā neapdedzināsiet ādu. Masāžas baudītājs, sveces pilieniem pieskaroties viņa ādai, jutīs tikai patīkamu siltumu, turklāt katrs nākošais piliens rosinās iztēli un liks alkt pēc arvien kaislīgākām izjutām.

Lieti var noderēt lubrikants, kas paredzēts orālajam seksam. Garšu izvēles amplitūda šeit ir visdažādākā. Variet izvēlēties dažādu augļu- zemeņu, ķiršu, aveņu un persiku vai vaniļas, šokolādes, karameļu un šampanieša apvienojumā ar zemeņu garšu. Pozitīvi ir tas, ka atšķirībā no īstiem saldumiem, šie neatstāj lipīgas pēdas.

Katrs pieskāriens pakāpeniski novedīs līdz neprātīgām mīlas rotaļām. Jūs pamanīsiet, ka viens otram būsiet atklājuši vēl nebaudītus, kaislības pilnus mirkļus un stiprinājuši savstarpējo saikni. Šim nolūkam var izmantot dažādus speciālus masažierus un stimulatorus. Masējot pārējās ķermeņa daļas, masažieris veiks savu darbību.

"Kupidons plus" intīmpreču veikalā iespējams iegādāties We-Vibe III vibratoru, kas patīkamas izjūtas sniegs vienlaicīgi abiem partneriem.

Ja neziniet, kādu masažieri izvēlēties, "Kupidons plus" laipnie darbinieki ne tikai ieteiks Jums piemērotāko, bet arī izsmeļoši izstāstīs par konkrētu vibratoru pielietošanu un to veidiem.

Vēlot mīlestības un kaisles pilnas diennaktis!

Raksts tapis ar Intīmpreču veikalu tīklu Kupidons Plus. Tuvāko KupidonsPlus veikalu meklē šeit.