Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Kas ir drošs sekss?

Kas ir drošs sekss?
Drošs sekss atmaksājas - tā ir veselība, garīga saskaņa un laime.

Ar mani jau tā negadīsies... populārākā frāze, kas izskan, uzzinot par ķibelēm, kas gadījušās pēc nedroša seksa. Jā, negadīsies, ja ievērosi drošības tehnikas noteikumus.

1.Prezervatīvi

Prezervatīvs ir obligāts seka aksesuārs, ja vien neguli ar gadiem zināmu partneri, kas ir Tavs dzīves biedrs. Bet arī tad der padomāt, vai uzticies šim cilvēkam. Visiem paslīd kāja. Lai iegūtu seksuāli transmisīvu slimību - tautā saukto triperi, gonoreju, vai vēl ko - nepieciešama viena sekunde neuzmanības (sekss bez prezervatīva) un tas notiek par brīvu. Lai slimību izārstētu nepieciešami vairāki mēneši un nauda analīzēm, zālēm, ārsta apmeklējumam.

Zaudējumi - vismaz 100 Ls.

2.Sekss ar zināmu partneri

Ja nevēlaties iekulties nezināmās nepatikšanās, savu seksuālo vēlmju apmierināšanai ieteicams izvēlēties zināmu partneri - tas nozīmē, ka ir zināms cilvēka vārds, uzvārds, darba vieta, dzīves vieta. Tas ir informācijas komplekts, ko mēs zinām par jebkuru mūsu paziņu. Ielaižoties ar gadījuma paziņām, kas stāsta par ceļojumiem uz siltām zemēm vai saviem sasniegumiem biznesā, gandrīz 99 procentos gadījumu sekss izvēršas par nepatīkamu piedzīvojumu. Ir nepatīkami fiziski un vēl vairāk - morāli.

Zaudējumi - iespējams zaudēsiet kāri pēc seksa un tas ir bīstami.

3.Ar seksu jānodarbojas labi zināmā vietā

Nevajadzētu paļauties svešinieku melnajam un seksuālajam skatienam, kas gluži "paņem aiz dvēseles" un sola lielu laimi mūžīgi mūžos, kas sasniedzama iesēžoties glaunajā autiņā, bet īstenībā aicina jaunu un naivu aitiņu doties līdzi uz pirti, kur gaida vismaz ducis nogribējušos tēviņu. Ja Tev ir 18, ja piekriti labprātīgi, pat policijā būs grūti sūdzēties par grupveida izvarošanu. Un arī kauns. Pat dienesta romāns un sekss ar priekšnieku vai darba vietas santehniķi ir čum labāks par seksu ar svešinieku, kas uzrunājis uz ielas.

Zaudējumi - visu mūžu lamāsi sevi par stulbu. Slikti.

4.Ar seksu vēlams nodarboties skaidrā

Protams, kopā ar labi pazīstamu partneri varat arī iedzert pirms vai pēc seksa, bet nevajadzētu eksperimentēt ar svešiniekiem, kuri ir alkohola vai narkotiku reibumā. Reibuma stāvoklī cilvēks nespēj sevi kontrolēt un ko gan jūs sagaidāt no seksa ar nekotrolējamu orangutānu?

Zaudējumi - baigās pohas un iespējams pat pāris zilumi.