Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Ko ēst no rīta, lai vakarā būtu ideāls sekss

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Jau sen ir pierādīts, ka ēdiens var ietekmēt seksa kvalitāti, tāpēc biežāk ieklausieties savā ķermenī,- viņš jums pateiks priekšā, kas tieši nepieciešams jūsu organismam. Ja ticēt teicienam "tu esi tas, ko tu ēd", tad, lai tu pats būtu seksuāls, uzturā jālieto seksuāls ēdiens. Tātad, kas ir tas, kas ietekmē mūsu libido?

Ja neskaita dažādus afrodiziakus, tad "mīlas produktu" saraksts ir samērā garš, jo gandrīz viss ir vērtīgs, jāmāk tikai to pareizi lietot.

Pirmām kārtām, lai cik tas dīvaini neliktos, tie ir produkti, kas pēc savas formas atgādina dzimumorgānus. Piemēram, austeres, mango, vīģes, banāni- viss tas caur redzi iedarbina zemapziņu un liek smadzenēm darboties attiecīgajā virzienā tieši tāpat, kā to dara konfektes un šampanietis.

Patiesībā visi baudas gūšanas impulsi sākas galvā, un pirms sajust siltumu vēdera lejasdaļā, mums jānoskaņo savas smadzenes uz attiecīgā viļņa. Šim nolūkam mums, protams, jāiepriecina savs organisms ar kaut ko garšīgu.

Seksologi iesaka lietot uzturā produktus, kas satur arginīnu,- tas ir neaizstājams cilvēka organisma vielmaiņas komponents, un kopumā ceļ libido. Arginīnu satur tādi produkti kā jūras kāposti, mandeles, lasis, bute, menca un siļķe. Šie produkti var paildzināt seksuālo uzbudinājumu. Bez tam, tie satur visas nepieciešamās taukskābes un olbaltumus, kas ir vērtīgi matiem, nagiem un ādai, kas, bez šaubām, ietekmē seksuālo pievilcību.

Ir vesela virkne produktu- antioksidantu, kas organismam tikpat nepieciešami kā varavīksnei krāsas. Tie visi ir daudzkrāsaini produkti, kā, piemēram, tomāti, sarkanie pipari, ķiploki, spināti, brokoļi, bietes, vīnogas un visas ogas sarkanā krāsā.

Protams, seksuālajā ēdienkartē nevar palikt nepamanīta tumšā šokolāde. Ne velti tā ir klātesoša gandrīz visos romantiskos randiņos. Šokolādes īpašības zināmas jau sen- tā ir visīstākais afrodiziaks, īpaši sievietēm. Kas attiecas uz vīriešiem, tad viņiem nepieciešams ēst barību, kas satur daudz olbaltumvielu t.i., gaļu, zivis, jūras produktus, riekstus un olīvas. Tas viss daudzkārt pastiprina seksuālās sajūtas, un, ja visu laiku ievērot pareizu uzturu, var sasniegt gandrīz neticamus rezultātus.

Nedrīkst aizmirst arī par to, ka produkti, kurus mēs lietojam uzturā, ietekmē mūsu ķermeņa smaržu, tāpēc, pirms tikšanās ar mīļoto, protams, labāk ēst, piemēram, augļus un saldumus.