Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


6 paņēmieni, kas sievietei palīdz sasniegt orgasmu

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Uzziniet , kādi paņēmieni, pozas un sajūtas palīdz un paātrina baudas gūšanu sievietei.

1. Pirmkārt, atslābinieties un ne par ko nedomājiet. Aizmirstiet par visām sadzīves problēmām un neatrisinātām lietām. Aizmirstiet arī par pašu orgasmu. Nebaidieties un nesatraucieties, ka jums kaut kas var nesanākt. Atslēdzieties no visa, kas notiek apkārt un vienkārši baudiet. Ņemiet vērā, ka dažreiz sieviete sāk izjust orgasmu tikai pēc gada vai pat ilgāk no brīža, kad viņai parādījies pastāvīgs partneris.

2. Daudz vieglāk būs sasniegt orgasmu, ja intīmās tuvības brīdī nevis nekustīgi gulēsiet, bet gan ritmiski kustēsieties, jeb pareizāk sakot, kustināsiet gurnus. Sievietēm labākā poza baudas gūšanai ir jātnieces poza. Tādējādi jūs pati varat koiģēt gan ritmu, gan kustības. Izmēģiniet ar gurniem it kā veidot astoņnieku, un jūs redzēsiet, ka sasniegt baudas kalngalus ir daudz vienkāršāk, nekā jūs līdz šim domājāt.

3. Labs palīgs ir seksuālās fantāzijas.Tās kāpina pozitīvās emocijas, saasina sajūtas un palīdz vieglāk sasniegt orgasmu. Un nedomājiet, ka tādējādi jūs domās krāpjat savu partneri. Sapņi neko ļaunu nevienam nenodara.

4. Ja vien neciešat no kādas ginekoloģiskas saslimšanas, izmēģiniet karstu dušu. Šis paņēmiens palīdz praktiski visām sievietēm. Nomērķējiet ūdens strūkliņas uz vēdera lejasdaļu un dzimumorgāniem- redzēsiet, ka drīz vien būsiet gatava seksam.

5. Franču ārsti iesaka stimulēt 3 jūtīgos punktus, kas ļauj sasniegt orgasmu nepilnu piecu minūšu laikā. Divi no šiem punktiem atrodas klitoram abos sānos, apmēram 1 cm attālumā no klitora, bet trešais- starp vagīnu un anālo atveri. Atrast šo punktus nav grūti- vietās, kur tie atrodas, jūtams tāds kā neliels sabiezējums. Kā sola seksologi, pēc šādas masāžas orgasmu sasniegs jebkura sieviete.

6. Vēl viens paņēmiens, kas palīdzēs vieglāk sasniegt orgasmu, ir amerikāņu ginekologa Arnolda Kēgeļa metode, kuras pamatā ir vagīnas vingrināšana. Pie kam to var darīt jebkurā laikā un vietā, vairākas reizes dienā. Dara to sekojoši: sasprindzina vagīnas muskulatūru, it kā ievelkot to uz iekšu, paliek šādā stāvoklī 10 sekundes, pēc tam muskuļus atslābina. To pašu atkārto vismaz 10 reizes pēc kārtas un vairākas reizes dienā. Jau pēc kāda laika sasniegt orgasmu būs daudz vieglāk.