Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Kas ir intīmpreču veikals un kam tas domāts. 18+

Maldīgi uzskatīt, ka intīmpreču veikali paredzēti tikai konkrētai cilvēku kategorijai. Ka tur iepērkas tikai tie, kam interesē seksa uzdzīve. Nē, tā nemaz nav.

Pirmkārt, intīmpreču veikalā var iegādāties preces seksuālās dzīves dažādošanai, kas gan precētiem, gan neprecētiem pāriem palīdz dažādot savu dzimumdzīvi un saglabāt ilgstošu kaisli attiecībās.

Otrkārt, šajos veikalos ir arī dažādas citas preces – jautras dāvanas draugiem vai ikdienas prieku sniedzošas lietiņas sev, piemēram, aromātiski vīraka kociņi, kas piepildīs māju ar patīkamu smaržu, radot attiecīgu noskaņu vai dažādas jautras spēles, interesanti nieciņi un pat dekoratīvi priekšmeti interjera izdaiļošanai. Bet starp erotiskās apakšveļas komplektiem pavīd neparasti jauka un oriģināla apakšveļa, kas derēs jebkurai sievietei.


Dažas intīmpreču veikalā iegādājamas lietas lieti noder pat veselības uzlabošanai, piemēram, lai vingrinātu starpenes muskulatūru, sievietēm, kas nesen dzemdējušas un sievietēm, kurām ir problēmas ar urīna nesaturēšanu, iesaka vaginālās lodītes, bet vīriešiem priekšdziedzera iekaisuma ārstēšanai un profilaksei, kā arī erekcijas uzlabošanai, ir ieteicams vakuuma sūknis. Tas ir ērti lietojams, veicina potenci, uzlabo asinsriti un pastiprina erekciju. Lai gūtu vislabākos rezultātus, vakuuma sūkņa izmantošana jāuzsāk lēni, bez steigas un lielākai slīdamībai to var lietot kopā ar lubrikantiem.

Lodītes iespējams izvēlēties ar antialerģiskām īpašībām, kas ir dermatoloģiski un medicīniski pārbaudītas, un īpaši draudzīgas ādai. Tās kaislīgi stimulē, trenē vaginālos muskuļus, spēcina un nostiprina vagīnas sieniņas. Par to iepriecināts būs arī sievietes partneris, ja baudkāres izjūtas būs daudz patīkamākas. Vēl patīkamākām sajūtām un lielākai slīdamībai vibrējošās bumbiņas var lietot kopā ar uz ūdens bāzes ražotiem lubrikantiem.

Sievietēm , kurām mīlēšanās laikā rodas problēmas ar maksts sausumu, veikalā tiek piedāvāta plaša lubrikantu izvēle - ar dažādām smaržām un aromātiem, kā arī ar atvēsinošu un sildošu efektu. Lubrikantus var izmantot jebkura sieviete, lai novērstu iespēju rasties sīkām mikrotraumām. Tie ilgi saglabā slīdamību, nelīp un nežūst, kā arī neatstāj traipus. Lai slīdamību saglabātu maksimāli ilgāk, vislabāk izvēlēties lubrikantus, kas ražoti uz silikona bāzes.
Lubrikanti, kas nesatur parabēnvielas un glicerīnu, ir droši lietojami ar silikona un lateksa seksa rotaļlietām. Tos var izmantot arī kopā ar prezervatīviem. Ja sieviete ir alerģiska, viņai būtu ieteicams izvēlēties lubrikantus bez smaržvielām. Ir pieejami arī īpaši lubrikanti orālajam seksam.

Ir daudz dzirdēts par situācijām, kad starp pāriem rodas intīmu jautājumu problēmas. Bieži vien to cēlonis ir savu vēlmju noklusēšana vai neieklausīšanās otrā cilvēkā. Intīmpreču veikala klāstā ir daudz tādu lietu, kas pastiprina savstarpēju kaisli un seksuālo tieksmi, piemēram, baudas mušiņas vai feromonu smaržas sievietēm un vīriešiem. Smaržas lieto pēc vajadzības, nelielā daudzumā uzsmidzinot uz kakla vai aiz auss. Feromonu iedarbība piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību, paaugstinās viņu iekāri un seksuālās vēlmes.

Tiem, kas labprāt iegādātos preci seksa dažādošanai, taču kautrējas doties uz kādu no intīmpreču veikaliem, lai nopirktu vēlamo, ir lielisks risinājums – „Kupidons Plus” ir parūpējies par to, lai ikvienu lietu varētu saņemt savā īpašumā pat neizejot no mājas. Jums tikai jāatver interneta mājas lapa www.kupidonsplus.lv un jāizvēlas nepieciešamais.

Bet, ja runājam par jautrām un interesantām dāvanām savam partnerim vai draugiem, tad Kupidons plus ir īstā vieta, uz kurieni pēc tām doties. Sevišķi, ja jums apnikušas visas tradicionālās dāvanas, kuras bieži vien dāvanas saņēmējs noliek tālākā plauktā.

Kupidons plus piedāvā neskaitāmi daudz interesantu dāvanu ideju- sākot no unikāli iesaiņotām lūpukrāsām un kičīgiem ēdamiem nieciņiem līdz pat oriģināliem interjera izdaiļošanas priekšmetiem.

Raksts tapis sadarbībā ar Intīmpreču veikalu tīklu Kupidons Plus. Tuvāko KupidonsPlus veikalu meklē šeit.

     [+] [-]

, 2012-10-14 17:44, pirms 12 gadiem
Kur var iegadaties sieviesu prezervativus?

     [+] [-]

, 2015-01-14 06:06, pirms 9 gadiem
Seit noteikti var https://www.amour.lv/
Re kur :Femidom Sieviešu prezervatīvi (3 gab.)
https://www.amour.lv/intima-kosmeti...
';