Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Gultā ar Visumu

Redakcija
Redakcija

Vēlaties pārvērst ierasto aktu augstā mākslā, iemācīties pārveidot seksuālo enerģiju radošajā, ārstēt ar seksu ķermeni un dvēseli? Tad iepazīstieties ar Austrumu gudrībām, kas piedāvā paplašināt mūsu ierastos priekšstatus par seksu.

Dzīve- tā ir kustība, kas necieš sastingumu un stāvēšanu uz vietas. Lai cik jaukas būtu jūsu seksuālās attiecības, agri vai vēlu rodas vēlme pēc pārmaiņām... Ko darīt?

Sākumā tiksim galā ar rotaļām, kurām ir eksotiski nosaukumi- „tantra”, „dao”, „Kamasutra. Iespējams, kaut kas no tā visa mums noderēs un ļaus no jauna paskatīties uz personīgo seksuālo pieredzi. Visas šīs mācības apgalvo, ka fiziska tuvība ir ceļš uz garīgo brīvību, un, izpētot savu seksualitāti, jūs patiesībā nodarbosieties ar īstu maģiju.

Kamasutra tāda kāda viņa ir

„Tantra” un „Kamasutra”- šos indiešu nosaukumus saprot visā pasaulē. Pati šo vārdu mūzika nosacīti parāda mums Indijas tēlu – valsti, kur saprot jēgu seksā. Īstenībā Indija ir kontrastu zeme: šeit pielūdz dievmāti, bet sieviete ieņem pakļautu stāvokli ģimenē, rēķinoties tikai ar "trim atbalstiem": bērnībā viņu pieskata tēvs, pēc tam vīrs, bet vecumā dēls. Līgavaini parasti izmeklē vecāki un līgava bieži vien neredz viņu līdz pat kāzām.

Nākamais vīrs ir gandrīz kā dievs, bet sieviete jau no bērnības gatavojas ideālas sievas lomai. Un, protams, viņai nav jāpiekāpjas nevienam nedz skaistumā, nedz mīlestības mākslā. Indieši tam ir bezgala labi sagatavoti, pat ja nenieka nezina par seksu. Svarīgākais, ka viņi ir ļoti emocionāli un apveltīti ar juteklisku ķermeni. Kāpēc? Tāpēc, ka jau kopš bērnības ik dienu indiešu mātes saviem bērniem veic masāžu, izmantojot aromātiskas eļļas. Turklāt, izņemot masāžas efektu, viņas māca bērniem ieklausīties kermeņa izjūtās un pieņemt tās tā, lai vēlāk būtu ko atdot.

Jo māksla ņemt un dot ir divas galvenās prasmes mīlestībā. Parasti pirmo vairāk piedēvē vīriešiem, otro – sievietēm, bet jāmāk gan viens, gan otrs.

Pirms meitas laulībām māte redzamā vietā atstāj "Kamasutru". Kaut arī šis traktāts ticis uzrakstīts sen pirms mūsu ēras, tas noder arī mūsdienu līgavām. "Kamasutra" ir "Grāmata par juteklisku mīlestību". Taču nesteidzieties studēt "Kamasutru" orģinālu seksuālu paņēmienu meklējumos. Galvenais ir attieksme pret mīlestību kā mākslu, to vajag mācīties.

Ragana vai feja?

Senās tradīcijas apgalvo, ka tādi krasi pārdzīvojumi kā orgasms, kas aizved mūs aiz saprāta robežām, vienmēr ir saistīti ar maģijas pasauli. Par seksuālās enerģijas varenību zināja jau ilgi pirms Freida. Un jau tad mīklainais un neizskaidrojamais sievietes spēks lika izjust bailes un neuzticību pret sievietēm.

Rietumu cilvēku zemapziņai sekss lielākoties šķiet bīstama lieta. Kāpēc? Tāpēc, ka tas slikti padodas racionālai kontrolei. Bet, ja izdodas atbrīvoties no bailēm, saprotam, ka sekss ir varens un brīnumains spēks, kas piešķir garīgo brīvību
. Saskaņā ar senajiem priekšstatiem, visa pasaule dzimusi no Debesu un Zemes svētās laulības, bet vīrieša un sievietes savienojums tiek nodēvēts par radīšanas akta svarīgāko daļu.
Sekss attīra cilvēku un nevis otrādi. Kaut gan šī svētā ticība savulaik noveda pat pie baznīcu prostitūcijas daudzās Austrumu valstīs.

Sekss ar dievnama kalpotāju, sievieti, kura iemācīja vīriešiem seksuālās maģijas noslēpumus, skaitījās dievbijīga lieta, un šīs sievietes stāvoklis sabiedrībā bija diezgan cienījams.
Senajā ķīniešu seksa mācībā sievieti attēloja kā šīs dzīves slepeno zināšanu sargātāju un skolotāju. Savukārt vīrieti iztēloja kā nepieredzējušu skolnieku.

Kāds tad noslēpums bija zināms šīm mīlestības fejām? Noslēpuma būtība ir tāda, ka seksuālā enerģija ir tikai tās labsirdīgā spēka izrādīšanas forma, kura palīdz mums radīt skaistumu un justies brīviem. Ja mēs uzceļam šķērsli tās ceļā, sekss kļūst par uzmācīgu ideju, rodas pornogrāfija un seksuāli kompleksi. Izeja ir tikai viena – iemācīties strādāt ar seksuālo enerģiju, lai ar tās palīdzību radītu.

Pārkāpjot aizliegumus

Taču seksa portrets "austrumnieciski" būs nepilnīgs, ja neko nepateiksim par tantru un darba tehniku ar seksuālo enerģiju. Ja reliģiozie askēti ar bailēm skatās uz sievieti kā uz „trauku, kas piepildīts ar neķītrībām”, tad tantras piekritējiem „sieviete ir dieviete, viņa ir pati dzīve un dzīves rota”.

Un joga saviem piekritējiem piedāvā mesties netikumu okeānā, piemēram, vienā no rituāliem pieprasot veikt piecus "ļaunumus": lietot nedaudz vīna, gaļu, zivi, apceptus graudus un, visbeidzot, nodarboties ar seksu. Jums tas nešķiet nekas briesmīgs? Protams, ka nē. Taču ticīgam indietim šī prakse ir īsts neprāts, kas liek pārkāpt viņa reliģiozās kultūras būtiskākos aizliegumus.

Šivas un Šaktas Mīlestība

Rituāla tantriskā kopība prasa rūpīgu sagatavošanos. Pirms tam šai nodarbei paredzēto vietu izrotā, tad vīrietis atved savu izvēlēto sievieti uz ložu, apber viņu ar ziediem, cienā ar vīnu un dod nobaudīt ēdienu. Viņš šajā brīdī sievieti uztver kā augstāko dievieti Šaktu, savukārt sievietei viņš jāuzskata kā augstākais dievs Šiva. Tādējādi sekss viņu starpā ir akts kopībā ar dievībām, saplūšana tajā.

Dzimumakts tantrā var ilgt vairākas stundas. Svarīgākais ir tas, ka tantriskais orgasms nav saistīts ar ejakulāciju un neatņem spēkus rituāla turpināšanai. Tantrā tiek uzskatīts, ka ejakulācija atņem enerģiju un saīsina dzīvi. Prasme aizturēt sēklas izšļākšanos nav vienkārša māksla, tā prasa ilgstošu praksi. Taču tas ir tā vērts, jo tantriskās prakses rezultātā uzkrājas dzīves enerģija, un beigu beigās vīrieši pārvērš savu spermu noslēpumainā dzīves eliksīrā, kas pasargā no dažādām slimībām un dāvā gandrīz vai nemirstību.

Sekss bez ejakulācijas? Tas ir lieliski!

Kontrole pār ejakulāciju tantriskajā seksā nav vienīgā atšķirība. Tantra pārvērš mīlniekus garīgi tuvos cilvēkos, bet seksu- meditācijā, spēlē, kur viss ir atļauts un viss notiek kā "pirmajā reizē". Šeit nav nekā neatļauta, izņemot mehānisku seksu. Jo brīnums nevar notikt pēc plāna. Kad kaisles ritenis iekustināts un sācis ripot, nav vajadzības atcerēties mīlestības zinātnes likumus.