Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


18+ Uzbudinošas tabletes, pilieni un tējas – kādas tās ir un kā tās iedarbojas?

Daudziem var rasties jautājums, vai uzbudinošie līdzekļi nav kaitīgi organismam, cik efektīgi tie ir, kā tie iedarbojas uz sievietēm un vīriešiem un kāpēc vispār tie nepieciešami, ja šķiet, ka lieliski var tikt galā arī tāpat?
Taču padomājiet, kādēļ starp diviem cilvēkiem rodas krāpšana reizēm pat šķietami harmoniskās attiecībās, kurās partneri labi satiek un no malas rodas iespaids, ka viņi ir ideāls pāris– viņi tikpat kā nestrīdas, dodas kopīgā atpūtā un izbraucienos, iespējams, ka viņiem pat ir lielisks sekss, un patiesībā neviens pat nenojauš par otras pusītes sānsoļiem. Var jau būt, ka šis kāds, kas dzīvo vēl vienu seksuālo dzīvi ar citu partneri, to dara tikai tādēļ, ka viņam pietrūkst dažādības, taču bieži vien iemesls tam ir nekas cits kā nepietiekama uzmanība no sava dzīvesbiedra. Te, protams, nevar nosodīt arī to personu, kas seksu nevēlas tik bieži, cik viņa partneris, jo ikvienam ir savs ierastais dzīves ritms, kas bieži atņem enerģiju un, kaut otrs cilvēks ir svarīgs un nozīmīgs, pēc visām ikdienas rūpēm vairs nav ne spēka, ne vēlēšanās vakaru noslēgt intīmā gaisotnē. Kā tādos brīžos kļūt erotisku vēlmju pārpilnam un sajust spēcīgu uzbudinājumu? Tieši šādās situācijās uzbudinošie līdzekļi ir lielisks glābiņš. Tie pastiprinās vēlmi mīlēties un palīdzēs saglabāt ilgstošas un noturīgas attiecības.

Nav noslēpums, ka vīrietim sasniegt uzbudinājuma augstāko punktu ir daudzreiz vieglāk un ātrāk nekā sievietei. Lūk, tas ir vēl viens iemesls uzbudinošu līdzekļu lietošanai. Sievietēm tie lietojami iekšķīgi vai arī paredzēti uzklāšanai uz attiecīgām ķermeņa daļām. Protams, var jau domāt, kā gan agrāk cilvēki iztikuši bez šādiem līdzekļiem, taču patiesībā arī senajā seksa kultūrā tika izmantoti dažādi uzbudinoši līdzekļi, piemēram, spāņu mušiņas tika izmantotas jau 16. gs. Ikvienā jomā viss pakāpeniski attīstās un tiek uzlabots, turklāt mūsdienās sieviešu dzīve krasi atšķiras no tā, kā laiku pavadīja sievietes pirms vairākiem gadsimtiem. Šobrīd sievietes ikdiena ir pārņemta ar izaugsmi karjerā, rūpēm par savu ģimeni un mājās veicamiem pienākumiem, nereti seksam paliekot pēdējā vietā.

Tieši tāpat kā nomierinoši līdzekļi palīdz atslābināties, uzbudinošie līdzekļi palīdz izjust spēcīgu seksuālu vēlmi un ilgstošas stundas baudīt mīlas priekus. Sakarā ar to pat radušies neskaitāmi aplami mīti. Viens no tiem ir uzskats, ka pievienojot kādu no uzbudinošiem līdzekļiem partnera ēdienā vai dzērienā, tas tūlīt pat vēlēsies nodarboties ar seksu. Cilvēka organisms ir daudz sarežģītāks. Cilvēka uzvedība neaprobežojas tikai ar bioķīmisku reakciju, viņam piemīt arī kautrīgums, jūtas, pārliecība un paša vēlmes. Tieši tādēļ, pieņemot uzbudinošu līdzekli, viņa uzbudināmība palielināsies, viņa dzimumorgāni būs gatavi mīlas aktam, cilvēks būs daudz atvērtāks un pieejamāks, taču tas, vai viņš nodosies mīlas rotaļām, atkarīgs no partnera, nevis no uzbudinošiem pilieniem vai kapsulām, jo, ja otrs nebūs tīkams, nelīdzēs nekādi palīglīdzekļi.

Tāpat maldīgi uzskatīt, ka uzbudinošie līdzekļi visu nepieciešamo padara partneru vietā. Tie ir palīglīdzekļi, nevis burvju dzira, kuru ieņemot jāgaida, ka notiks brīnums. Šie līdzekļi galvenokārt paredzēti, lai pastiprinātu izjūtas un palielinātu baudu, nevis radītu mīlas aktu jūsu vietā.

Vēl viens nepamatots mīts- uzskatīt, ka uzbudinošie līdzekļi spēj izārstēt prostatītu jebkura vecuma vīrietim. Līdzekļi nav paredzēti impotences vai prostatīta pilnīgai izārstēšanai. Tos var izmantot kā palīglīdzekļus, taču par katru situāciju jākonsultējas ar speciālistu.
Vienmēr pirms jebkuru līdzekļu lietošanas vēlams izlasīt tiem pievienoto instrukciju un lietot tā, kā norādīts vai kā ieteicis jūsu ārstējošais speciālists.
Jāņem vērā, ka kafija pastiprina uzbudinošo līdzekļu darbību.

Kopīgi nobaudīta īpaša tēja ar afrodiziakiem
Tējas ir ar visdažādākajām garšām un aromātu. Afrozidiakiem piemīt īpašība iespaidot hipofīzi un izsaukt endorfīnu veidošanos. Tieši endorfīni pastiprina seksuālās vēlmes un izsauc eiforiju. Endorfīniem piemīt arī pretsāpju iedarbība. Tiem nav tikai uzbudinošs efekts, endorfīni ļoti labi regulē nervu un endokrīno sistēmu, izrāda efektivitāti pie frigiditātes un impotences, piepilda dzīvīguma enerģiju un izvada toksīnus. Vēl jo vairāk, cilvēki pat nenojauš, ka nereti uzturā lieto produktus, kuriem piemīt afrodiziaku īpašības. Nereti ir dzirdēts, ka afrodiziakus apvieno ar alkoholu - taču tas nav pareizi. Alkohols atslābina, taču fiziski tas mēdz pievilt.

Mīlas eliksīra pilieni - pilieni vīriešu potences uzlabošanai un pilieni, kas uzlabo sieviešu seksuālo vēlmi un palielina baudu. Tie pastiprina orgasma izjūtu abiem partneriem. Ēterisko eļļu un uzbudinošu līdzekļu kopums, ko satur šie pilieni, attiecībās ienesīs jaunus kaisles viļņus. Izmēģiniet tos, lai saprastu vai jūs patiešām zināt, kas ir īsts orgasms un, bez šaubām, būsiet sajūsmā, jo visas seksuālās izjūtas uzvirpuļos nepārspējamas baudas virsotnē. Mežonīga, neapvaldāma mīlas deja tiks pabeigta ar satriecoša orgasma vilni.
Pilienus, kas paredzēti kaislīgu emociju pastiprināšanai, lieto, uzpilinot dažus pilienus zem mēles 30 minūtes pirms seksuālām aktivitātēm vai iejaucot kādā bezalkoholiskā kokteilī. Eliksīra izsmalcinātā formula spēs sagādāt milzīgu seksuālo enerģiju. Dažu pilienu sastāvā ir unikāla dabisko erotisko augu kombinācija, kas spēcīgi rosina seksuālās fantāzijas.

Kapsulas, dražejas, uztura bagātinātāji
Lietojami iekšķīgi, uzdzerot ūdeni. Darbojas tonizējoši, palīdz pārvarēt nogurumu fiziskas un garīgas slodzes gadījumā. Daži līdzekļi tiek ražoti īpaši vīriešiem dzimumlocekļa palielināšanai, padarot erekciju daudz spēcīgāku un noturīgāku.
Līdzekļi, kas darbojas arī kā uztura bagātinātāji, palīdz gan sievietēm gan vīriešiem atgūt savu dzimumtieksmi un paaugstināt libido, ievērojami palielina seksuālās vēlmes un erotiskās ekstāzes kvalitāti, taču jāņem vērā, ka tie nedrīkst aizstāt daudzveidīgu, pilnvērtīgu, sabalansētu uzturu un veselīgu dzīvesveidu.

Cantha Drops Strong Divreiz lielāka potences stiprināšana tieši tāpat kā arī Jūsu seksuālā bauda. Šis mīlestības dzēriens ir īpaši koncentrēts. Viņam ir daudz vairāk cienītāju nekā jebkuram citam mīlas dzērienam. Ar Cantha Drops Strong vīrieši izjūt daudzreiz lielāku labsajūtu, bet sievietes uzbudinās jau pēc dažām minūtēm.

Woman Exxtreme Libido Caps Uztura bagātinātājs sieviešu libido paaugstināšanai palīdzēs izjust spēcīgu seksuālu vēlmi un ilgstošas stundas baudīt mīlas priekus. Deva:pa 1 kapsulai 2 stundas pirms seksuālas aktivitātes.

Preparāts Penis XL Paredzēts dzimumlocekļa apjoma palielināšanai un erekcijas uzlabošanai. Preparāts Penis XL paātrina dzimumlocekļa apjoma palielināšanos, veicot dzimumlocekļa palielinošās masāžas vai izmantojot dzimumlocekļa palielināšanas ierīces (ekstenderus, vakuuma pumpjus utt). Penis XL ieteicams visiem, kas vēlas palielināt dzimumlocekļa izmērus un uzlabot erekcijas kvalitāti, padarot erekciju daudz spēcīgāku un noturīgāku.

Provia For Men Uzrtura bagātīnātājs vīriešiem - palīdz stiprināt imunitāti un veicina dzimumfunkciju. Provia vīriešiem ir īpašs ārstniecisko augu un vitamīnu komplekss vīriešu veselības uzturēšanai. Tas darbojas tonizējoši, palīdz pārvarēt nogurumu fiziskas un garīgas slodzes gadījumā, kā arī paaugstina libido un veicina lielāku, spēcīgāku un ilgāku erekciju. Ieteicams lietot 1 tableti vienu reizi dienā, uzdzerot ūdeni, taču nelietot vairāk kā 1 tableti 24 stundu laikā. Šis ir augu, minerālvielu un aminoskābju preparāts.

Spanish Love Drops "Netīrās dejas" To izsmalcinātā formula spēs sagādāt milzīgu seksuālo enerģiju. Sastāvā ir unikāla dabisko erotisko augu kombinācija, kas spēcīgi rosina seksuālās fantāzijas. Neatlieciet tās malā, izmēģiniet! Lietojiet, papilinot 2 ml(10-14 pilieni) zem mēles aptuveni 30 minūtes pirms dzimumakta.

Spanish Fly The Original Šie pilieni palīdzēs baudīt karstas, kaisles pilnas mīlas naktis. Paredzēti gan vīriešiem, gan sievietēm. Lietošana: uzpilināt zem mēles 5-7 pilienus 30 minūtes pirms seksuālām aktivitātēm.

Viaxine Ideāli piemērots ilgstošām mīlas naktīm. Tiek īpaši ieteikts atkārtotām mīlas nodarbēm. VIAXINE paaugstina seksuālo izturību, orgasmu un uzbudinātību. Ar VIAXINE pat visvēsākie pāri kļūst „karsti”. Varat būt droši, ka lietojot VIAXINE, jūsu partneris uzbudināsies atkal un atkal. Arī sievietes zaudē kontroli un kļūst mežonīgas pateicoties VIAXINE. Ilgstošās atkārtotās seksuālās spēles var beigties ar abu partneru vienlaicīgu orgasma izvirdumu. Tas ir vienreizējs erotisks līdzeklis.

Woman Exxtreme Libido Caps Uztura bagātinātājs sieviešu libido paaugstināšanai palīdzēs izjust spēcīgu seksuālu vēlmi un ilgstošas stundas baudīt mīlas priekus. Deva: pa 1 kapsulai, 2 stundas pirms seksuālas aktivitātes.

Izbaudiet garas un kaislīgas naktis, tādas, kuras nekad iepriekš neesat piedzīvojis ar uzbudinošiem līdzekļiem no "Kupidons Plus"!

Raksts tapis sadarbībā ar Intīmpreču veikalu tīklu Kupidons Plus. Tuvāko KupidonsPlus veikalu meklē šeit.