Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


TESTS: Vai tu spēj padarīt savu vīrieti par miljonāru?

Redakcija
Redakcija

Kāda atjokos, ka pavisam noteikt spētu, ja vien viņš pirms tam būtu miljardieris. Tomēr ideja par izcilām, gudrām sievietēm, kas stāv aiz veiksmīgajiem vīriešiem, nav pārspīlējums, kompliments sievietēm vai leģenda. Patiešām, daudzos gadījumos vīriešu apskaužamākā un žilbinošākā karjera nebūtu notikusi bez garīgi stipru sieviešu klātbūtnes viņu dzīvē. Vai tu esi viena no tādām? Vai varētu pārvērst savu vīru/mīļoto par diktatoru, prezidentu, atzītu ģēniju vai miljonāru? Godīgi atbildot uz testa jautājumiem, to uzzināsi un saņemsi padomu, ko sevī mainīt, ja tev nepiemīt iedzimtas spējas tuvināt savu otro pusīti panākumiem.

Uz testa jautājumiem atbildi ar "nē" vai "jā". Visas atbildes “šaubos”, “ne vienmēr”, “nezinu” uzskatāmas par “nē” un nav jāskaita. Jāsaskaita tikai pozitīvās atbildes.

1. Vai uzaugi ģimenē, kurā visi vīrieši bija vairāk vai mazāk veiksmīgi?
2. Vai jau iepriekš esi tikusies, dzīvojusi kopā ar veiksmīgu vīrieti?
3. Vai lielākā daļa draugu ir veiksmīgi? Un lielākā daļa draudzeņu ir attiecībās ar veiksmīgiem partneriem?
4. Vai tavu dzīvi var uzskatīt par izdevušos? Ja nē - vai esi gatava upurēties vīra/partnera panākumu labā?
5. Vai esi vecāka par 23 gadiem?
6. Vai precīzi zini, kurā jomā vīrietim veiksies, un uzstājīgi neprasi no viņa abstraktus panākumus, naudu, karjeru?
7. Vai laba profesionāļa līmenī pārzini darbības jomu, kurā darbojas tavs vīrietis?
8. Vai pēc seksa jūti enerģijas pieplūdumu, nevis izsīkumu?
9. Jūs daudz runājat ar vīru ne tikai par sadzīves tēmām, bet arī citām tēmām, kuras vērotājam no malas varētu šķist garlaicīgas?
10. Vai vīrs ieklausās tavā viedoklī?
11. Jūsu attiecības neaptumšo skandāli, laulības pārkāpšana?
12. Vai viss tiek atrisināts mierīgā sarunā ar smaidu un saprātīgi loģisku argumentu palīdzību?
13. Vai spēj iedvesmot, aizraut vīrieti ar kādu ideju? Liec viņam "rauties" cīņā?
14. Vai vīra attiecības ar tēvu ir sliktas, nekvalitatīvas, vispār nepastāv?
15. Vai viņa māte neiejaucas jūsu dzīvē, neiesaka, nevada?
16. Vai tavs vīrietis necieš (šobrīd - testa kārtošanas brīdī) no liekā svara, alkoholisma, narkotiku atkarības, slinkuma, apātijas?
17. Tu daudz nefantazē, labāk rīkojies?
18. Tavas attiecības ar vīru ir uz visiem laikiem - līdz nāve jūs šķirs?
19. Vai esi jau savākusi nelielu summu, kas palīdzēs vīrietim uzsākt biznesu?
20. Vai esi gatava badoties, atteikties no pirkumiem, dzīvot ģimeņu kopmītnēs, dodot vīrietim iespēju sākt visu no jauna?
21. Jums nav bērnu? Un, ja ir, tad bērnu vajadzības jūsu attiecībās nav dominējošās - viss saprāta robežās?
22. Vai esi gatava kļūt par vīra menedžeri, producentu, sekretāri, masieri, psihologu, kouču?
23. Vīrs nekautrējas lepoties ar tevi kā likumīgo sievu, mīļoto sievieti?
24. Vai viņam nav pamestu vai aizmirstu bērnu?
25. Vai pārzini paņēmienus, kā manipulēt ar vīrieti izmantojot seksu, maigumu, paaugstināt un pazemināt viņa pašnovērtējumu?
26. Vai esi pārliecināta, ka vīram pietiek talanta un spēju, lai izveidotu biznesu, karjeru, veiksmīgu radošo ceļu?
27. Tu sev tērē mazāk nekā 3 stundas dienā?
28. Vai izpildīji IQ testu ar izciliem rezultātiem?
29. Vai paspēj izlasīt vairāk nekā 5 grāmatas mēnesī?

REZULTĀTI

Saskaitām atbildes “jā”:

1-5 - kāds tev iegalvojis, ka vīrietim/vīram jāgādā par tevi. Diemžēl tie ir meli. Turklāt, spriežot pēc testa rezultātiem, tu nepiederi pie tām sievietēm, kuru dēļ vīrietis vēlētos nest kādus upurus, un vēl jo vairāk - ticēt, ka tas ir viņa pienākums. Tu alksti pēc materiāliem labumiem, taču tālāk par vēlmi iepirkties, gulēt līdz pusdienlaikam un palielīties draudzenēm ar grima cenu un kvalitāti tas nesniedzas. Tāpēc, pirmkārt, pati kļūsti par vērtīgu un harmonisku personību, un tikai pēc tam jel ko pieprasi no sava vīrieša.

6-10 - naudas trūkums ir nogurdinājis un tu vēlētos, lai vīrietis vismaz kaut ko mainītu. Viss ir taisnīgi. Tikai nekas nemainīsies, kamēr tu raudāsi un pieprasīsi, nevis iemācīsies virzīt. Nepietiek ar īslaicīga mērķa "trīskāršot algu" uzstādīšanu. Ja vīrietis pats nezina, kā to izdarīt, viņš ir jāvirza, jāmotivē, jāatbalsta. Tev jāsastāda skaidrs rīcības plāns, pēc kura vīrietis aizvedīs pie jūsu ģimenes materiāliem panākumiem.

11-15 - jūs bieži strīdaties, vai ne? Iemesls - gan tu, gan vīrietis esat stipras, spēcīgas personības. Taču pagaidām tavas prasības, tāpat kā jebkuras darbības, ir destruktīvas. Skandāli rodas tāpēc, ka, izvirzot prasības, tu nepiedāvā savam dzīvesbiedram/vīrietim reālus problēmu risināšanas veidus. Tu pieprasi, tu salīdzini, tu apvaino, bet neizturies pret vīrieti kā atbrīvotāju no materiālajām problēmām. Sākot izturēties pret viņu kā pret jūsu ģimenes “uzņēmuma” vērtīgāko darbinieku, uzņemoties neoficiālā priekšnieka lomu, beidzot spersi pirmo soli uz veiksmi nākotnē.

16-20 - viss ir labi, jūs labi saprotat viens otru. Bet tikai STOP! Vai neesi viņam izvēlējusies pārāk mazus mērķus? Vai nebiji pārāk pieticīga, plānojot viņa panākumus, un kopā ar tiem - jūsu ģimenes materiālos ienākumus nākotnē? Tieši tāpēc, ka neparādīji savam laulātajam/vīrietim, ka tici viņa ekskluzivitātei un spējai sasniegt visneiedomājamākos augstumus, tu nemodināji viņā vēlmi rīkoties apņēmīgi. Maini savu pieeju un viss sāks mainīties.

21-25 - tu esi ideāls! Tu esi tā stiprā sieviete, kas pamudinās savu vīru/partneri uz neticamiem sasniegumiem! Tu godīgi atbildēji uz visiem testa jautājumiem, labprātīgi atzīstot, ka tev ir arī savi trūkumi un tu nevari būt kompetenta it visā. Labi, ka neesi pārāk pašpārliecināta un piedod savam vīrietim kļūdas, kā arī visu laiku apgūsti ko jaunu un mācies, mainot viņa rīcības stratēģiju. Turklāt tieši tava racionālā paškritika un skaidrais prāts radījusi vīrā pārliecību, ka viņš ir pārāks. Darbības stils "pelēkā kardināla" stilā vienmēr nodrošinās maksimālus panākumus.

26–29 - neticams rezultāts! Tikai tava nākotne, kā arī vīra/partnera nākotne vēl nav skaidra. Tu esi pārāk dominējoša, liedzot viņam jebkādu iniciatīvu. Tāpēc, pat virzot savu otro pusīti pretī panākumiem, iegūsi pazemīgu tavu uzdevumu izpildītāju, nevis aizrautīgi darbojošos profesionāli vai iedvesmas pārņemtu radošu būtni. Atslābini savu tvērienu, samazini spiedienu! Izveido vīrietim vismaz ilūziju par viņa dominējošo stāvokli. Tāda taktika sniegs taustāmākus rezultātus, un iegūsi tos daudz ātrāk.