Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


#8 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

Redakcija
Redakcija

Tik daudz iemeslu, kas nesaudzē divu cilvēku attiecības, taču neviens no tiem nav tik sarežģīts, lai tos būtu grūti ievērot. Tā visa pamatā ir abpusēja sapratne, uzticēšanās un jūtu atklāsme, tādēļ attiecību speciāliste Barbara De Endželisa grāmatā "Noslēpumi, kas jāzina katrai sievietei par vīrieti" iedziļinās attiecību problēmās, kas nereti skar partnerus, un stāsta par skatījumu uz to no vīriešu puses, atklājot divdesmit dažādas sūdzības par sievietēm.

Sievietes, kurām nepatīk savs ķermenis un kuras sevi noliedz

Ja sieviete arvien noliedz sevi un apgalvo, ka ar viņu viss nav kārtībā, vīrietis agrāk vai vēlāk nonāks līdz tādām pašām domām. Tas ir tādēļ, ka vīriešus uzbudina pašapzinīgas sievietes. Tas balstās uz vīrieša būtību- "labs" nozīmē pārliecināts, bet "slikts" nozīmē vājš. Ja sieviete sevi noliedz, viņas pašapziņas trūkums iedarbojas atbaidoši un jo vairāk viņa norāda uz saviem fiziskajiem trūkumiem, jo vairāk vīrietis tos ievēro.

Sievietes sevi radušas kritizēt pieņemtā stereotipa dēļ par ideālu sievieti. Daudzas sevi uzskata par sliktām tikai tāpēc, ka tam neatbilst. Viņas kautrējas no sava ķermeņa, ja tas neizskatās gluži tā, kā viņas to vēlētos, un kopā ar mīļoto vīrieti kļūst pārlieku paškritiska, baidoties, ka viņš rūpīgāk palūkojoties, atklās, ka viņa partnere nav pati pilnība. Nereti šeit iedarbojas tas pats "es neesmu ielasmeita" komplekss, jo sievietes ir mācītas būt kautrīgas un neizrādīt savu jutekliskumu.
Barbara De Endželisa iesaka iemācīties mīlēt savu ķermeni un noticēt partnera izteiktajiem komplimentiem, nenoliedzot sevi viņa priekšā. Attiecību speciāliste uzsver, ka, ja sevī kaut kas nepatīk, to var pārvērst par to nerunājot.

Sievietes, kurām nepatīk saņemt orālo seksu

Vīriešiem patīk sagādāt sievietei baudu- tas viņus ļoti uzbudina. Sievietes, kuras to liedz liek justies vīrietim seksuāli patmīlīgam, nepieņemtam un ierobežotam. Daudzi vīrieši orālā seksa sniegšanu uzskata par īpaši intīmu aktu. Tādā veidā vīrieši spēj izteikt savu cieņu sievišķajai būtībai. Ja partnerim neļauj sevi tādā veidā mīlēt, vīrietis jūtas nepieņemts un atgrūsts, it kā no viņa slēptu sievietes visintīmāko un maigāko daļu.
Sievietes tā mēdz rīkoties, jo uzskata, ka šis process ir netīrs. Viņas var būt norūpējušās par savas vagīnas smaržu vai garšu vai pirms tam piedzīvojušas nepatīkamu pieredzi ar orālā seksa baudīšanu. Tamlīdzīgi negatīvi pārdzīvojumi var atņemt jebkādu patiku.

Dažas sievietes biedē tik intensīvs fiziskais pārdzīvojums. Viņas orālo seksu vairs neatzīst tikai tāpēc, ka baudas jūtas ir bijušas ļoti spēcīgas un kļuvušas nepatīkamas. Iespējams, ka dažas sievietes nav pieradušas pie tik stiprām sajūtām un viņas nevēlas zaudēt savaldību. Citas šo procesu uzskata par pārāk intīmu, lai atļautu vīrietim sevi mīlēt orāli. Viņas jūtas emocionāli ļoti viegli ievainojamas un tas viņas biedē, jo atļaut vīrietim sniegt orālo seksu ir īsts padošanās un atdošanās akts.

Barbara De Endželisa iesaka šo tēmu pārrunāt ar savu partneri, pastāstīt viņam par savām bailēm un bažām, uzticēt viņam savu nepatīkamo pieredzi, lai vīrietis saprastu, kādēļ sieviete šādos gadījumos izturas negribīgi. Attiecību speciāliste iesaka lūgt partnerim izstāstīt, ko viņš jūt, sniedzot sievietei šādu baudu, lai vairāk saprastu viņa vēlēšanos to darīt un mazāk domātu par to kā par seksuālu aktu, bet vairāk kā par jūtu izteikšanas veidu un, ja fiziskais pārdzīvojums ir paŗāk spēcīgs, izmēģināt to mazās devās, guļot atslābināties un ļauties savām sajūtām, uz brīdi apstādinot partneri, lai viņš tikai glāstītu vai apskautu.

Sievietes, kuras siekalaini skūpstās

Tas vīriešiem šķiet vulgāri un neiejūtīgi, turklāt šāda skūpstīšanās var beigties ar sasprēgājušām lūpām.
Sievietes tā rīkojas, uzskatot, ka tas ir seksuāli vai arī nekad nav mācījušās labi skūpstīties. Dažas sievietes tā mēģina slēpt nepārliecinātību par savu sniegumu gultā.

Ja rodas aizdomas par pārāk siekalainu skūpstīšanās manieri, attiecību speciāliste Barbara De Endželisa iesaka izmēģināt vairākus skūpstīšanās paņēmienus, lai skūpstu uztvertu kā saldēdienu, nevis katrreiz nevis ņurcot, bet izmēģinot lūpu kniebienus vai mazus kumosiņus vai katra maiga kodiena pikantumu.

Pārāk nopietnas sievietes

Vīrieša psiholoģiskajā tēlā svarīga vieta ir viņa humora izjūtai. Smiekli vīrieti uzmundrina un palīdz izlādēt emocionālo spriegumu. Ja sieviete nespēj dalīties ar viņu jokos vai slikti izsakās par tiem, tas viņu atvaira. Pārāk nopietnas sievietes vīriešiem atgādina skolotājas, mātes un citas nepatīkami autoritatīvas personas.
Sievietes tā rīkojas, jo baidās, ka netiks uztvertas nopietni vai arī uzskata, ka tas nav sievietes cienīgi.
Barbara De Endželisa uzskata, ka neveiklas situācijas jāmēģina atrisināt ar humoru, iemācīties pasmaidīt, lai partneriem būtu labi gan gultā, gan ārpus tās.

Visi raksti sērijā "Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti"

#1 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti.Biežākās kļūdas, ko sievietes pieļauj attiecībās

#2 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Biežākās sievietes kļūdas attiecībās

#3 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša noslēpumi

#4 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša seksa noslēpumi

#5 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#6 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#7 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#8 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#9 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#10 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa