Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Kāpēc tevi ir tik grūti mīlēt: grūtības mīlestībā atbilstoši zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Arī mīlas attiecībās izpaužas individuālā rakstura iezīmes, taču dažreiz tās apgrūtina saprašanos ar mūsu iespējamo otro pusīti. Vai zinājāt, ka dažas no šīm īpatnībām saistītas ar tavu zodiaka zīmi? Uzziniet, kas tik ļoti traucē jums mīlestībā.

Auns

Tu esi sevi pārliecinājis, ka tev neviens nav vajadzīgs. Jā, droši vien tev ir pilnvērtīga un interesanta dzīve, bet mīlestība nepieciešama visiem. Nenorobežo sevi no tās, pievēršot uzmanību tikai darbam vai citām aktivitātēm, tā vari palikt vientuļš. Ja šobrīd nevēlies romantiskas attiecības, tas nekas, tikai pārliecinies, ka uzturi kontaktus ar draugiem un ģimeni.

Ja tev ir partneris, tava nemierīgā daba liek viņam uztraukties - vai tikai tu šobrīd negarlaikojies? Savukārt sākumā tava prasīgā daba liek mīļotajam rūpēties par tevi ar trīskāršu spēku, bet kādreiz viņam tas apniks.

Vērsis

Tavā kodeksā ir tikai divi punkti: 1. - man vienmēr ir taisnība un 2. - ja kļūdos, skatīt 1. punktu. Tu esi tā pieradis jebkurā strīdā paturēt pēdējo vārdu un pat neaizdomājies par kompromisu, ka polemikas karstumā bieži nepamani, ka tavā priekšā tev svarīgs un tuvs cilvēks. Tādas situācijas pastāvīga atkārtošanās pārvērš tevi par sadzīves diktatoru vai mūžīgi aizvainotu cilvēku.

Tu esi spītīgs un domā, ka tev vienmēr ir taisnība, un tas var aizbiedēt cilvēkus no tevis. Tev jāpieņem doma, ka dažreiz vari kļūdīties, un ka strīdēšanās var izraisīt nepārvaramas domstarpības un pat mīļotā zaudējumu. Cita iezīme – zīmes pārstāvji var būt tik apmāti ar sapņiem par stipru ģimeni, stabilitāti un savstarpēju palīdzību, ka bieži vien nepamana problēmas attiecībās.

Dvīņi

No vienas puses, ar tevi ir ļoti vienkārši un viegli – tu priecāsies gan par pastaigu, gan lidojumu ar gaisa balonu, gan trokšņainu ballīti. No otras puses, tu nekad nevari izlemt, kas tev patiktu visvairāk. Laika gaitā partnerim sāk šķist, ka arī par viņa kandidatūru tu neesi pārāk pārliecināts. Ja nu rīt kāds cits ierosina kaut ko interesantāku - vai nemainīsi savu attieksmi pret viņu?

Kad attiecības izvēršas par ko nopietnu, tu vienkārši ej prom. Tas nenozīmē, ka nevari uzņemties saistības, tu no tām baidies. Tu nevēlies runāt par nākotni vai to, kur attiecības jūs aizvedīs. Tu izvairies no jebkā, kas liek justies ierobežotam vai piesaistītam.

Mīlestība Dvīņiem ir sava veida izloze, viņiem patīk uzkraut atbildību uz partnera pleciem un nepatīk tikt skaidrībā par savām jūtām. Viņi turas pie mīlestības, jo vienkārši baidās palikt vieni. Dvīņi var tevi mīlēt, un pēc kāda laika ienīst, un iemesls būs skaidrs tikai šiem cilvēkiem.

Vēzis

Vēži ir emocionālākā zodiaka zīme, viņiem nepieciešama ģimene, partneris, viņi ir uzticīgi un vēlas dzīvot harmonijā. Tomēr Vēžus vada šaubas un nepārliecinātība par sevi, kas viņus padara neaizsargātus pret jebkādām grūtībām. Vēžiem ir tik daudz domu un emociju, ka tās var novest pie neparedzamas rīcības.

Viņi ir apsēsti ar savu pagātni un cilvēkiem, kas sāpinājuši. Tāda emocionālā bagāža bloķē jebkuru potenciālu mīlestību. No pagātnes kļūdām vajadzētu mācīties un pēc tam tās atlaist. Iemācoties mīlēt un pieņemt sevi, būs vieglāk pieņemt mīlestību no citiem cilvēkiem.

Lauva

Tu gribi, lai viss notiek pa tavam prātam, jo domā, ka esi pati pilnība. Turklāt vēlies, lai citi zina un pieņem šo faktu. Tev blakus partneris nekad nevar atslābināties un būt pats - tu vienmēr ieteiksi, ko un kā viņam runāt, kā sēdēt un ko vilkt. Piekritīsi, ka tādas instrukcijas var nogurdināt pat pacietīgāko cilvēku. Tu tik ļoti centies, lai jūsu attiecības izskatās perfektas, ka dažreiz aizmirsti, kāpēc tās vispār vajadzīgas.

No Lauvām sanāk visdusmīgākie bijušie. Viņu karaliskā varenība un spēcīgais ego traucē mīlēt kādu citu, izņemot sevi. Saņēmuši mīlestību, viņi ir pārliecināti, ka tas ir uz visiem laikiem, un nevar būt neviena iemesla, lai viņus pamestu. Uzsākot attiecības ar Lauvu, esi gatavs, ka būs jāsamierinās ar viņa vājībām un netikumiem. Lauva ir jāapbrīno, šīs zīmes pārstāvji ir dāsni un var dot ļoti daudz mīļotajam cilvēkam, taču priekšplānā vienmēr būs viņu pašu vajadzības.

Jaunava

Tev savs lepnums ir vissvarīgākais, tāpēc vienmēr centies "saglabāt savu seju". Pat ja iemīlies, mēģini to neizrādīt - ja nu tevi nodod, un tu jau parādīji savu vājumu? Tāpēc partnerim aiz taviem sarkastiskajiem jokiem ir ļoti grūti atpazīt tavas patiesās jūtas. Cilvēki var pat baidīties satuvināties ar tevi. Sarkasms ir tava aizsardzība, bet problēma ir tā, ka tas nes negatīvismu. No tā nav pilnībā jāatbrīvojas, vienkārši atslābini savas pārspīlētās prasības pret cilvēkiem.

Mīlestībā Jaunavas ir uzraugi un analītiķi. Ja jūsu attiecībās ar šīs zīmes pārstāvi valda miers un klusums, esi piesardzīgs, Jaunavas galvā vienmēr griežas iracionālas domas, kas var sarindoties iracionālā ķēdē un izraisīt neparedzamas sekas.

Svari

Tu esi ļoti greizsirdīgs, un tas vien var sabojāt jūsu attiecības. Tavas aizdomas bieži vien pārvēršas vēlmē kontrolēt katru partnera kustību un komunicēšanu, pat ja viņš nav devis ne mazāko iemeslu.

Tu bieži vien visu laiku meklē kādu labāku attiecībām. Vispirms vajadzētu skaidri iztēloties, ko vēlies redzēt partnerī, un, atrodot kādu, ar kuru esi saderīgs daudzos līmeņos un kurš nenogurdina, būt par to pateicīgam un pārstāt meklēt. Vienlaikus Svari ir visromantiskākā zīme, kas tāda paliek arī pēc skaļas šķiršanās, nodevības un krāpšanas.

Skorpions

Tu neuztici partnerim pat senus bērnības noslēpumus, jo vienmēr domā: "Nekad nevarat zināt, kā viņš to vēlāk varētu izmantot!" Ir ļoti grūti mīlēt cilvēku, kurš tev neuzticas.

Tev ir sajūta, ka partneris melo katru reizi, kad atzīstas tev mīlestībā. Tu ienīsti melus. Tavi instinkti ir labi attīstīti, un, ja ieklausīsies intuīcijā, nevis tikai loģikā, noteikti zināsi, kad tev saka patiesību. Atceries, ka esi pievilcīgs un pelnījis mīlestību, tāpēc sāc tam ticēt.

Skorpions ir trakākā un nevaldāmākā zodiaka zīme, kad runa ir par nopietnām attiecībām. Skorpioni pēc savas būtības ir viltīgi, viņi prasmīgi maskē savu tumšo pusi ar humoru un rūpēm, bet tajā pašā laikā mīlestībā paliek nelaimīgi. Kamēr citas zīmes no visa spēka centīsies uzlabot un saglabāt attiecības, Skorpioni klusējot sāks rīkoties savās interesēs, viņi pat var savākt kompromitējošus materiālus par tevi. Tiesa, Skorpioni tomēr spēj mīlēt, taču bieži vien šīs jūtas pa īstam uzliesmo tikai reizi dzīvē.

Strēlnieks

Tu visu laiku nēsā mačo masku, pat ja esi trausla sieviete. Tavi parupjie jociņi un piparotais humors patiesībā domāti, lai slēptu patiesās jūtas, taču partneris var par to nezināt, it īpaši, ja neesat pazīstami ilgi.

Tevi ir grūti noķert un tāpēc grūti mīlēt. Tu esi šeit, tu esi tur, tu esi visur. Ja sākas kas nopietns un jārisina sarežģītas emocionālas problēmas, tu mūc prom. Tu nevēlies tērēt laiku, aizraujoties ar pagātni, bet nevēlies arī iedziļināties tagadnē. Tu esi neatkarīgs un atvērts jauniem cilvēkiem, notikumiem un vietām, taču, iespējams, jābūt tikpat atvērtam mīlestības atrašanai un saglabāšanai.

Mežāzis

Mežāži ir cilvēki, kuras interesē personīgie panākumi. Viņiem galvenais ir materiālā neatkarība, viņi ar jūtām nesteidzas, tās nav tik svarīgas. Kamēr viņi negūs panākumus, velti gaidīt no viņiem kaislīgus un romantiskus varoņdarbus.

Tu ļoti maz dalies ar mīļoto problēmās vai sapņos, būdams pārliecināts, ka pilnīgi viss jāatrisina vienatnē. Rodas saprātīgs jautājums - vai tev vispār vajag mīļoto cilvēku, vai viņš tikai novērš uzmanību no lielajiem sasniegumiem?

Ūdensvīrs

Tu esi brīvību mīlošs un radošs cilvēks, tāpēc domā, ka jebkuras vienošanās un plāni vienmēr var tikt mainīti, ja pēkšņi mainās tavs garastāvoklis. Bet, neredzot tavu entuziasmu, partneris var atrast kādu, kurš būtu vairāk ieinteresēts.

Ūdensvīri ir emocionāli, neaizsargāti un viegli ievainojami. Tu nemēdz paust savas jūtas, un jūties neērti, kad citi to dara. Ikviens zina, ka esi lielisks un unikāls, taču viņiem ir grūti tev tuvoties. Tev jāsāk dalīties savās emocijās ar citiem cilvēkiem: pastāsti par savu pagātni, ģimeni un sapņiem.

Reizēm viņi pārkāpj noteikumus, atļautā robežas, kas viņiem piešķir zināmu šarmu. Ūdensvīrs ilgstoši dziedē brūces un pēc tam uzsāk jaunas attiecības.

Zivis

Zivīm piemīt spēja dramatizēt katru sīkumu, padarīt parastas lietas katastrofālas. Tu noteikti varētu pasniegt nodarbības, kā iztaisīt no mušas ziloni. Pēkšņa randiņa atcelšana tev šķiet kā attiecību izjukšana, un nelielas nesaskaņas - traģiska raksturu nesaderība. Sava dzīvokļa klusumā nepārcilā prātā dramatiskos scenārijus, vienkārši aprunājies ar mīļoto, un, iespējams, pārpratums nepārvērtīsies konfliktā. Ja patīk dzīves drāmas un viena cilvēka teātris, varat veidot attiecības ar Zivīm.

Reizēm esi tik aizņemts, palīdzot citiem, ka viņu vajadzības ir svarīgākas par mīlestību. Jā, tava nesavtība traucē mīlestībai. Vajadzīgs patiešām unikāls cilvēks, kuram būs jāpapūlas, lai pievērstu tavu uzmanību.

Tu vari izmantot palīdzēšanu citiem par vairogu, lai izvairītos no sāpēm, taču tā esi netaisnīgs pret sevi. Tu esi pelnījis, lai tevi mīl tikpat daudz, cik mīli citus.

Tagad, kad zināt, kas izraisa jūsu attiecību problēmas, mēģiniet nedaudz mainīt savu ierasto attieksmi. Iespējams, ka attiecības kļūs ilgākas un noturīgākas. Lai gan mēdz teikt, ka sarežģītus cilvēkus ir grūti mīlēt, tas mīlestību padara piesātinātāku un bagātāku.