Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Kas tie tādi- locekļu gredzeni, uzmavas un straponi

Redakcija
Redakcija

Cilvēce locekļa gredzenus pazīst jau no aizvēsturiskiem laikiem. Paši pirmie locekļu gredzeni tika izgatavoti no kažokādas sloksnītēm. Tās tika mērcētas, lai palielinātos diametrā, uzvilktas uz locekļa uzreiz aiz galviņas, tad nogaidīja, lai āda izkalst un savelkas, stingri nospiežot locekļa asinsvadus palielinot galviņu. Vel senos laikos jau bija zināms, ka dzimumaktu un līdz ar to baudu var paildzināt, nofiksējot locekļa pamatni ar gredzenu. Savukārt mūsdienās locekļa gredzeni ir trešā pirktākā prece sekspreču veikalos.

Nav noslēpums, ka daudzi vīrieši pēc pusaudžu gadu hiperaktīvās seksualitātes perioda turpmākajā dzīvē cieš no erekcijas disfunkcijas. Daži mokas ar īslaicīgām disfunkcijām, bet daži ar grūtībām vispār tikt pie erekcijas. Savukārt katrs astotais vīrietis, kas sasniedzis piecdesmit piecu gadu vecumu izjūt erekcijas problēmas. Tas gan nenozīmē, ka pilnībā jāatsakās no seksa priekiem. Piemēram, ar erekcijas gredzena palīdzību var panākt, ka vāja erekcija kļūst spēcīga un stingra un ļauj veikt pilnvērtīgu dzimumaktu.

Tiek ražoti dažāda lieluma un diametra sievietes klitora vibrostimulātora gredzeni vīriešiem, kas papildināti ar izaugumiem, lodītēm, bārkstiņām. Tomēr vienkāršākais risinājums ir īpašu prezervatīvu izmantošana. Šie prezervatīvi ir izgatavoti ar pagarinātiem stingriem galiem no silikona vai līdzīga materiāla, kas ļauj palielināt mazu locekli. Tāpat tiek piedāvāti prezervatīvi ar pagarinājumu, kas vibrē. Šķietami bezcerīgos gadījumos var izmantot locekļa uzmavu vai piesprādzējamu falla imitatoru - straponu. Tas ļauj sniegt apmierinājumu sievietei un gandarījumu pašam. Uzmavas mēdz būt no 35 līdz 45 mm iekšējā diametrā. Savukārt ārējais diametrs ir nesalīdzināmi lielāks. Piesprādzējamos falloimitātorus vai straponus iegādājas ne tikai vīrieši ar erekcijas problēmām, bet arī lesbietes. Tāpat tos pērk arī tādi pāri, kur sieviete mēdz spēlēt aktīvu lomu un iejusties vīrieša sajūtās, bet vīrietis – sievietes.

Alternatīvais veids

Pastāv arī citi veidi kā uz visiem laikiem tikt pie mūžīgas un drošas erekcijas. Tā ir ķirurģiska operācija, kuras laikā locekļa kavernozajos ķermeņos tiek implantēti divi silikona cilindri. Operācija ilgst apmēram vienu stundu. Pēc operācijas var sākt nodarboties ar seksu pēc viena mēneša.

Niks, 34, precējies

"Nesen nopirkām ar sievu locekļa gredzenu komplektu, trīs gabalus, ar bumbiņveidīgiem paresninājumiem uz riņķi. Izpakojām, apskatījām un abi izteicām skeptiskas piezīmes attiecīgās preces sakarā... bet, kad pamēģinājām... Viens gredzens velkams uz oliņām, otrs - uz locekļa pamatnes, lai stimulētu klitoru, trešais – uzreiz aiz galviņas, lai priekšādiņa frikciju laikā uzšļūc uz gredzena un padara jau tā uzpampušo galviņu vēl lielāku. Abiem loti iepatikās. Tikai divi mīnusi; ja ap oliņām iz apmatojums, tad ņemot nost gredzenu, var izplūkt krietnu spalvu kušķi. Un galviņa piebriest tik milzīga, ka mīlēties var tikai misionāra pozā, citās pozās sievai nepatika – galviņa par lielu, es viņai bezmaz visus orgānus uz āru izgriezu."

Aleksis, 27, neprecējies

"Man ir divi gredzeni. Viens paciets, to es velku, kad gribu ilgāk. Otru ar klitora stimulatoru, izskatās, kā gredzens ar akmeni. To es lietoju, kad gribu meitenēm darīt patīkami."

Žanis, 38, precējies

"Mēģinājām ar sievu to mantu ar pagarinājumu! Nu nav kā pa īstam, bet nav arī kā ar prezervatīvu. Un grūti uzvilkt, domāts 15 cm īsam loseklim. Man bija ar žileti jāiegriež tai izstrādājumā, lai jaunais mētelītis labāk der manam draudziņam. Izskatījās smieklīgi – resns loceklis un tieva galviņa – pagarinājums. Bet manai sievai nenormāli patika!"

Andris, 48, precējies

"Bet mēs sen jau lietojam gredzenus. Gan man, gan sieva patīk. Žēl, ka salūza mīļākais gredzentiņš ar delfīniņu klitoram. Nopirkām Amerikā. Diemžēl nevaram vairs atrast tādu. Izmēģinājām daudzus. Tā arī tik ideālu, kā delfīniņu, neatradām."

Juris, 42, precējies

"Lietoju uzmavu ar pumpiņām un pagarinājumu. Manējai patīk. Loceklis resnāks un garāks. Es varu ilgi nebeigt un sagādāt sievai daudz prieka."

Rita Lasmane, žurnāls "Princese", sadarbībā ar salonu "LABI"

     [+] [-]

, 2012-05-11 22:39, pirms 12 gadiem
Iztieku ar gumijotu lenti...

     [+] [-]

, 2012-05-12 00:15, pirms 12 gadiem
Ir vēl tāda lieta kā Virginia Real Dolls. Izpētiet un uzrakstiet rakstu. Visu var internetā atrast. Sievietes vispār vairs nevajadzēs.

     [+] [-]

, 2012-05-12 00:28, pirms 12 gadiem
šokēts rakstīja: Ir vēl tāda lieta kā Virginia Real Dolls. Izpētiet un uzrakstiet rakstu. Visu var internetā atrast. Sievietes vispār vairs nevajadzēs.
Tu droši vien esi rižiks un tev neviena vnk nedod

     [+] [-]

, 2012-07-16 01:58, pirms 12 gadiem
man ar 18 cm neko nevajag .partnereem ir prieks par dabas dotumiem...