Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


#9 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

Attiecību speciāliste Barbara De Endželisa savā grāmatā klāsta, kā rast atrisinājumu daudzās samilzušās attiecību problēmās un kā līdz tām nenokļūt. Tajā iekļauti arī divdesmit dažādi ievērojamākie iemesli, kas negatīvi ietekmē pāra seksuālās attiecības un lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa.

Sievietes, kuras ir pārāk tukšas un pieķērīgas

Dažas sievietes tā rīkojas, jo jūtas bezpalīdzīgas, citas gluži vienkārši baidās no zaudējuma, ka viņu varētu pamest un atstāt vienu. Ja partnera jūtas nav pietiekami spēcīgas vai viņš neizrāda, cik ļoti sieviete viņam ir vajadzīga, sievietes bailes var būt pamatotas un jo lielākas tās ir, jo vairāk viņa mēdz pieķerties savam vīrietim un prasīgāk pret viņu izturēties.

Ja rodas aizdomas, ka sieviete attiecībās ar vīrieti ir pārāk pieķērusies, Barbara De Endželisa iesaka papūlēties izdziedināt sevi no pamešanas un šķiršanās bailēm, darīt visu iespējamo, lai sevi atbrīvotu no vecās emocionālās bagāžas, kas negatīvi ietekmē attiecības, un atcerēties, ka tukšuma sajūta, doma, ka tevi nemīl neizbēgami rodas tad, ja partnerim tiek dots daudz vairāk nekā no viņa gūts.

Aprobežotas un virspusīgas sievietes

Tās ir sievietes, kurām neinteresē nekas cits izņemot jaunāko modi un savu izskatu, kuru galvenie sarunu temati ir baumas, seriālu apspriešana un dzeltenās preses jaunākās tenkas. Viņas pat nevēlas izglītoties, vīriešus pūlas savaldzināt tikai ar savu ķermeni, un tiklīdz, iepazīstoties ar vīrieti, uzsāk sarunu, viņš zaudē par sievieti jebkādu interesi.
Ir daudz vīriešu, pret kuriem sievietei rodas tādas pašas pretenzijas. Arī vīrietis vēlas sev blakus vienlīdzīgu sievieti, kura nerīkotos muļķīgi, vieglprātīgi un aprobežoti, lai varētu būt lepns par viņu, jo kvalitatīvas un gudras sarunas stimulē ne tikai viņa prātu, bet arī ķermeni.

Sievietes, kuras interesē tikai vīrieša finansiālais stāvoklis

Daudzas sievietes apgalvo, ka viņām patīk maigi, jūtīgi un atklāti vīrieši, ar kuriem ir vēlēšanās pilnveidot attiecības, bet patiesībā vīriešiem rada iespaidu, ka viņām vajadzīgs vīrietis ar naudu, taču vīrieši nespēj paciest, ka viņus novērtē tikai pēc naudas daudzuma, kas viņiem ir. Lai to saprastu, atliek vien iedomāties vīrieti, kurš vērtē tikai pēc tā, cik lielas ir sievietes krūtis un cik nevainojams augums.

Vīriešus jau tā nomāc atbildība par saviem panākumiem. Ja sieviete par vīrieti spriež tikai pēc viņa panākumiem finansu sfērā, viņš jūtas absolūti nepieņemts kā vīrietis. Emocionālās drošības trūkums kopā ar šādu sievieti tiešām ir seksuāli atbaidošs.

Sievietes tā rīkojas, ja jūt, ka pašas nespēj par sevi parūpēties vai jūtas atkarīgas no citu cilvēku domām par to, ko no vīrieša var iegūt, nevis no tā, kāds viņš ir kā cilvēks. Ir vairums vīriešu, kurus sievietes nav izraudzījušās tikai tāpēc, ka viņiem nav lepnas automašīnas, izcilas profesijas vai žilbinoša apģērba, taču viņi varējuši piedāvāt daudz ko vērtīgu- jūtas, atsaucību, draudzību un īstu mīlestību.

Ja sieviete vēlas, lai vīrietis mīlētu viņu tādu, kāda viņa ir savā būtībā, un ne tikai par to, kā izskatās, attiecību speciāliste Barbara De Endželisa mudina tāpat izturēties arī pret vīrieti, vērtējot viņu nevis pēc panākumiem, bet pēc rakstura iezīmēm.

Sievietes,kuras mēģina vīriešus ietekmēt ar savu seksualitāti

Vīrieši jūt, kad sievietes ar savu seksualītāti cenšas viņus ietekmēt. Viņi nekavējoties pazīst flirtu un mājienus. Kaut arī kādai var šķist, ka šāda izturēšanās iekārdina vīriešus uz mīlestību, un viņa panāk, lai tiktu pievērsta uzmanība, vīrieši viņu neciena, neuztver nopietni un aiz muguras varbūt pat smejas par tādu sievieti.

Sievietes pret vīriešiem izturas citādi nekā pret sievietēm. Vīrieša tuvumā mainās viņu ķermeņa valoda. Viņas nostājas vīrietim tuvāk. Sievietes kustības kļūst citādas. Viņas vairāk smaida, biežāk pieskaras. Ja vīrietis sievietei patīk, viņa neapzināti dod viņam seksuālus mājienus. Tas, protams, ne vienmēr nenotiek ar apzinātu nolūku, tomēr šie ieradumi mazina sievietes ietekmi uz vīriešiem. Šāda uzvedība vīriešus seksuāli uzbudina, taču emocionāli atgrūž. Vīrieši zina, ka sievietes ir informētas par viņu vieglo seksuālo ietekmējamību un iespēju viegli uzbudināt fiziski, līdz ar to vīrieši jūtas aizvainoti, kad sieviete cenšas to izmantot. Viņi jūtas ierobežoti un pārspēti- tas viņus atbaida.

Sievietes ar savu seksualitāti vīriešus cenšas ietekmēt tad, kad jūtas bezpalīdzīgas. Viņas ir iemācījušās to izmantot, lai sasniegtu to, ko vēlas jau no laikiem, kad sievietei nebija nekādas politiskās un ekonomiskās varas. Viņas to izmantoja, lai piesaistītu vīriešus, aizmānītu viņus no citām sievietēm, piespiestu par sevi rūpēties un paturētu pie sevis. Šī līdzekļa vājums slēpjas tā spēkā- tas iedarbojas tik labi, ka sievietei šī loma var kļūt tik ierasta, ka viņa vairs nespēj no tās tikt vaļā, taču, ja sieviete nevēlas, lai pret viņu izturētos kā pret seksa objektu, attiecību speciāliste iesaka neizturēties kā seksa objektam un arī vīriešus neuzskatīt par tādiem, godīgi novērtēt savu izturēšanos pret viņiem un būt personībai, kas, lai kaut ko sasniegtu, neizmanto savu seksualitāti.

Visi raksti sērijā "Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti"

#1 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti.Biežākās kļūdas, ko sievietes pieļauj attiecībās

#2 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Biežākās sievietes kļūdas attiecībās

#3 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša noslēpumi

#4 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša seksa noslēpumi

#5 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#6 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#7 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#8 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#9 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#10 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa