Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


#10 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

Divdesmit galvenās sūdzības, ko Barabara De Endželisa atklājusi savā grāmatā "Noslēpumi, kas jāzina katrai sievietei par vīrieti", noslēdzas ar trīs būtiskām problēmām, kas ne mazāk kā citas ietekmē attiecības.

Sievietes, kuras runā par bijušajiem mīļākajiem

Vīrieši neko nevēlas dzirdēt par vīrieti, kas sievietei bijis pirms viņa. Ja sieviete uzsāks šādas sarunas, viņš izturēsies pieklājīgi vai pat izrādīs ziņkāri, bet iekšēji tas viņu atvairīs. Viņš var secināt, ka sievietei ir bijusi slikta gaume attiecībā uz vīriešiem. Viņš, redzot sievietes atriebīgo un nejauko dabu, var prātot, vai nebūs viņas nākamais upuris vai kļūt dusmīgs, ka sieviete ir bijusi tik gļēva, ka ļāvusi pret sevi tik slikti izturēties.

Ja sieviete, nepārtraukti stāstot, cik šausmīgs ir bijis viņas bijušais draugs vai vīrs, domā, ka viņas vīrietis ir laimīgs, jo viņa priekštecis viņai tik ļoti nepatīk, vīrietis patiesībā pamana, cik sieviete savā būtībā var būt dusmīga un nespējīga piedot. Tas vīrieti dara piesardzīgu. Viņā neapzināti raisās domas par to, vai viņa reiz nerunās tāpat arī par viņu.
Sievietes mēdz runāt par bijušajiem vīriešiem, ja viņās ir saglabājušās neapmierinātas jūtas no iepriekšējām attiecībām, un viņas ar tagadējo partneri jūtas pietiekami drošas, lai ļautu tām vaļu. Protams, ir svarīgi atbrīvoties no sakrātajām dusmām un aizvainojuma, taču diez vai partneris to palīdzēs izdarīt. Jauna mīlestība sievietei ļauj justies pietiekami drošai, lai viņa kļūtu nepiespiesta un atbrīvotos no vecajām sāpēm, izstāstot par savu pagātni. Varbūt viņa tā jūtas labāk, taču viņas partneri šis process var atgrūst.

Reizēm ar kritizējošiem stāstiem par bijušajiem mīļākajiem sievietes sniedz netiešus mājienus, kā tagadējam partnerim izturēties vai neizturēties pret viņām. Viņas bieži vien nevis vārdos atklāj, kā viņām attiecībās pietrūkst, bet gan izmanto šādu slēptās sazināšanās veidu.

Barbara De Endželisa uzskata- kamēr sievietei ir dusmas un aizvainojums pret agrākajiem partneriem, tikmēr viņas attiecības ar tiem vēl nav beigušās. Viņa iesaka atbrīvoties no šīm jūtām izrunājoties, piemēram, ar terapeitu, nevis pārrunājot to ar savu vīrieti.

Sievietes, kuras seksā nav gatavas spontānai rīcībai

Vīriešiem patīk spontāns sekss, taču daudzas sievietes seksā nespēj rīkoties spontāni. Viņām vienmēr pirms seksa jāieiet vannā. Viņām nepieciešams nevainojams apgaismojums, mūzika un apstākļi. Viņas ir norūpējušās par savu izskatu- frizūru un kosmētiku, taču tas seksu padara tik ieplānotu un vīrieti- atbildīgu par tā veiksmīgu norisi.
Kad partneris ir uzbudināts un vēlas ar sievieti mīlēties, bet viņa uz divdesmit minūtēm pazūd vannasistabā, liekot vīrietim gaidīt, viņš jūtas ierobežots, līdz ar to arī seksuāli pasīvāks. Ja sieviete nekad neļaujas spontānam seksam, partnerim var rasties sajūta, ka sievietei sekss nemaz tik ļoti nepatīk vai arī viņai ir ļoti spēcīgas paškontroles jūtas. Vīrietis var uzskatīt, ka viņa sieviete seksu pieņem tikai tad, kad tas ir tiktāl romantizēts un idealizēts, ka no tā vairs nav nekāda prieka.

Sievietes tā rīkojas, ja baidās seksā zaudēt kontroli pār sevi un baidās atzīties pat sev, ka vēlas vienkāršu un kaismīgu seksu. Viņas kļūst piesardzīgas un satrauktas. Viņām ir neērti būt tik seksuāli neparedzamām un nevaldāmām, un, kaut arī ir zaudējušas iespēju gūt brīnumainas baudas mirkļus, atliekot seksu, viņas iegūst laiku, lai varētu atgūt paškontroli.

Ja partneris ir bijis emocionāli nevērīgs, sievietei ir grūti būt spontāni kaismīgai pret viņu. Vairums sieviešu zina, ka, jau tajā pašā dienā saņemot pietiekami daudz mīlestības, uzmanības un apbrīna, pirms pašas mīlēšanās fiziska priekšspēle bieži vien nemaz nav vajadzīga, bet partnerim, kas pret sievieti visu nedēļu ir izturējies slikti, nāksies vilties, ja viņam uznāks pēkšņa vēlme mīlēties. Viņš nevarēs cerēt uz mirkļa atdošanos. Ja partneris par to nebūs parūpējies, sieviete var just nepieciešamību pati sevi emocionāli sagatavot seksam ar ilgu mazgāšanos vannā un citām neatliekamām darbībām.

Sievietes, kuras valkā neglītu apakšveļu

Ja apakšveļa neatbilst vīrieša gaumei, tas ir nopietns mīnuss. Milzīgas apakšbikses, vecmodīgs krūšturis, kas lāgā neder, vīrieti atvara no seksa. Vīrietis var domāt, ka, ja sieviete spēj kaut ko tādu uzvilkt, viņa, acīmredzot, nerūpējas par sevi un vīrieša jūtām, vai arī viņai nav ne mazākās intereses par seksu, jo tādā veļā nevar justies seksuāli.
Iemesls par labu šādai apakšveļas izvēlei iespējams ir slinkums, nevērība pret gaidāmo tikšanos vai nelieli līdzekļi jaunas apakšveļas iegādei, taču rezultāts ir viens- neglīta apakšveļa vīrieti atvaira no domām par seksu, tāpēc atiecību speciāliste iesaka atbrīvoties no vecās, izstaipītās, notraipītās apakšveļas un iegādāties jaunu, tādu, kurā sieviete izskatītos skaista, justos ērti un seksuāli, jo nekad nevar zināt, kurā brīdī tas būs nozīmīgi.

Noslēguma daļa

Nobeigumā gribu ieteikt visiem pāriem noderīgu grāmatu "DAO noslēpumi guļamistabā", ko izdevis Apgāds Zvaigzne ABC.

Grāmatā "DAO noslēpumi guļamistabā" ietverti seksuāli terapeitiski un enerģētiski cigun vingrinājumi seksuālā spēka stiprināšanai, veselības uzlabošanai un ilgam mūžam.

Saskaņā ar tradicionālo daoisma mācību guļamistabas noslēpumi ir cilvēces laimes stūrakmens. To pamatā ir senas ķīniešu diagnostikas un terapijas procedūras.

Šajā grāmatā ir apkopotas metodes, kas palīdz uzlabot seksuālo veselību un nodzīvot ilgu mūžu, turklāt īpaša uzmanība tiek pievērsta dzimumattiecību veidošanai, lai panāktu kā vīrieša, tā sievietes ķermeņa un gara veselību un ilgmūžību. Pozitīvs blakusefekts - atraktīvas un baudpilnas mīlas rotaļas.

Grāmatā iekļauti:
- ieteikumi partneru savstarpējai masāžai,
- paņēmieni ejakulācijas kontrolēšanai,
- vingrinājumi dzimumrogāniem, lai veicinātu seksuālo spēku un izturību,
- vingrinājumi nervu sistēmas stiprināšanai un limfātiskās sistēmas darbības uzlabošanai,
- pamācības seksuālās enerģijas un orgasma spēka pārveidošanai un aizvadīšanai atpakaļ smadzenēm.

Grāmatas autors skolotājs Čiaņs Cetnerzans vairāk nekā 30 gadus ir izglītojies ķīniešu tradicionālajā medicīnā. Viņš ir cigun terapeits, kā arī Pasaules Akupunktūras organizācijas biedrs Pekinā.

"Katram cilvēkam sekss ir svarīga dzīves sastāvdaļa. Tas mums dāvā spēku, vitalitāti, veselību, patikšanu un baudu. Seksualitāte ir pārāk vērtīga, lai to lietotu nepareizi vai ļaunprātīgi. Daoistu mūki radīja speciālus enerģētiskos vingrojumus un seksuālās tehnikas, ko izmantoja, lai radītu veselīgus bērnus vai transformētu seksuālo enerģiju. Savas seksualitātes aptveršana palīdz pat izzināt nākotni, kļūstot pašam sev par "dziednieku" un psiholoģisko padomdevēju."
Skolotājs Čiaņs Cetnerzans

Visi raksti sērijā "Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti"

#1 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti.Biežākās kļūdas, ko sievietes pieļauj attiecībās

#2 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Biežākās sievietes kļūdas attiecībās

#3 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša noslēpumi

#4 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša seksa noslēpumi

#5 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#6 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#7 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#8 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#9 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#10 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa