Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:27, Did:0, useCase: 3


Sadzīves tehnikas horoskops

Zodiaka zīmes var pielīdzināt pat sadzīves tehnikai.

MEŽĀZIS:
Jūs esat ledusskapis. Svarīgs un pamatīgs, atslēgas figūra ne tikai virtuvē, bet visā mājā.
Jūs, kaut arī esat ledusskapis, sirdi tomēr sildāt. Stingrs un nesatricināms - pēc jūsu izskata ir grūti spriest, kas jūsos slēpjas. Bet tur, jūs jau zināt, dažkārt ir irbītes ar ananāsiem, dažkārt pāris sažuvušu ābolu, bet dažkārt vispār tukšs. Gadījumā ar ledusskapi savu piepildījumu rod Karlsona filozofiskā doma: "Te nekā nav un te nekad nekā nebūs, ja vien jūs te kaut ko neieliksiet!"

ŪDENSVĪRS:
Jūs esat veļasmašīna. Ne jau tāpēc, ka arī veļasmašīnā lej ūdeni, bet tāpēc, ka ar tādu pat nopietnību un skurpulozitāti jūs ķeraties klāt jebkuram darbam, kuru jums uzdod. Tādu uzcītību reizinātu ar jūsu dabisko enerģiju var izturēt tikai ļoti stiprs materiāls. Smalkāku audumu jūs varat saplēst diegos. Pacenšaties apvaldīt savu sparu, kontrolējiet sevi - gadās, ka viss jau ir tīrs, bet jūs skalojat un skalojat. Iemācieties izvēlēties pareizo programmu, kad vajag izmantojiet īso ciklu un delikāto režīmu.

ZIVIS:
Jūs esat mobilie tālruņi. Pirmajā acumirklī šķiet, ka jūs, kā jau mobilais esat mierīgs, nevienu neaiztiekat, guļat kaut kur kaktiņā, bet tas ir tikai tik ilgi, kamēr jums nesāks "zvanīt". Ieslēgtā režīmā jūs laižat sev cauri milzums informācijas, tostarp liekas. Bet, kā jau telefons, jūs nereti nevarat pats izvēlēties ar ko runāt. Diezgan ātri mēdzat izlādēties un jūtat nepieciešamību pieslēgties strāvas avotam. Toties, kā jau mobilie, jūs nepārtraukti pilnveidojaties un katru jaunu savas dzīves posmu uzsākat kā jauns modelis.

AUNS:
Jūs esat gludeklis. No malas var šķist, ka jums viss sasodīti gludi izdodas, bet tikai jūs zināt, līdz kādai temperatūrai ir jāiespringst, lai radītu šīs gludās slīdēšanas efektu. Var tikai apskaust to uzcītību un mērķtiecību, ar kuru jūs līdz vajadzīgajam stāvoklim izgludināt jums doto realitāti, bieži vien saburzītu un nepievilcīgu. Toties, kā pārvēršas samurcīta materiāla kalns pēc jūsu iejaukšanās! Pasaule būtu daudz labāka, ja tādu pārveidotāju kā jūs būtu vairāk!

VĒRSIS:
Jūs esat kafijas automāts. Ja šis būtu mēbeļu horoskops, bez šaubām, jūs būtu dīvāns- uzticams, pamatīgs, un uz jums allaž var atbalstīties. Bet jūs esat kafijas aparāts, un, nedomājiet neko ļaunu - pie mums tas skan lepni! Kafiju, katram kārojas reizes desmit dienā, un katrs dodas pie jums. Tasītes visiem ir maziņas un tukšiņas, bet jūs esat liels un pilns, tādā veidā piepildāt tukšumu ar jēgu. Ak jā, katram tā vien kārojas paskatīties zem vāciņa - nesaprot, ka ūdens uzvārīsies tad, kad uzvārīsies. Jums, protams, nav žēl dot citiem, bet ūdens kafijas aparātā ir jālej, lai nesadegtu spirāle.

DVĪŅI:
Jūs esat dators. Turklāt pilnā komplektācijā: ir gan gudrs procesors, gan ass monitors, gan klaviatūra ergonomiska. Jūs savācat un apstrādājat vissarežģītāko informāciju, kad ir dots attiecīgs uzdevums, bet lai uzdevumu dotu, ir vajadzīga pele. Dators bez peles ir pašvērtīga sistēma, bet strādāt ar to nav iespējams. Pele- tā ir pareiza pieeja datoram. Protams, var iespraust jebkuru un kaut kā lietot, tomēr jūsu sistēmas ir ātrākas un labāk reaģē uz smalku optisku vadību.

VĒZIS:
Jūs esat gāzes plīts. Sasodīti laba plīts! Visus barojat, apgādājat, par visu rūpējaties, par katru uztraucaties, jūsu mājā viss griežas ap jums. Jūsos ir siltums un sirsnība, tomēr gadās, kad jūs sev jautājat: „Es visu laiku cepu un vāru, kad lai es dzīvoju?\" Un paši sev atbildat: „Es esmu plīts, tāpēc tāds ir mans liktenis- ņemties pa saimniecību.\" Reizēm jūs sākat niķoties, un tas ir nopietns pārbaudījums visiem, tai skaitā arī jums. Patiesībā nav tik ļauni, dažkārt vajag „atvilkt elpu\", un tā nav iegriba, bet nepieciešamība, gan jums, gan apkārtējiem.

LAUVA:
Jūs esat putekļsūcējs. Jūsu klātbūtne nomāc visas šīs pasaules skaņas, jo, salīdzinot ar jums, viss pārējais ir nedzirdams un nenozīmīgs. Ar spēcīgu svaiga gaisa strūklu jūs noslaukāt putekļus un rutīnu, varat sašūpot jebkuru purvu un izkrāsot visu apkārtni spilgtās krāsās. Jūs esat mērķtiecīgas enerģijas kamols un spējat ļoti daudz ko ievilkt šajā vētrainajā virpulī, tai skaitā arī to, kas jums galīgi nav vajadzīgs. Ar vienlīdz lielu entuziasmu jūs ķeraties klāt jebkam, vai tā būtu kniepadata, vai skapis. Iemācieties neskumt, ja jums neizdodas sevī ietilpināt skapi, labāk padomājiet vai jums to vajag?

JAUNAVA:
Jūs esat videokamera. Uzmanīgi vērojat apkārtējo pasauli, visu pamanāt un spļaujat ārā izanalizētā digitālā formātā. Jā, gudra uzparikte, tomēr būtu nepareizi domāt, ka tā tikai fiksē notiekošo. Ō, nē! Videokameras jūtīgā optika brīnišķā veidā spēj pārveidot īstenību, turklāt, gan uz labo, gan uz slikto pusi. Ir cilvēki, kuri videokamerai nepatīk. Tos kamera kategoriski atsakās parādīt par skaistiem. Bet ir arī citi, un, viņi ir veiksminieki. Ja videokamera kādu iemīlēs, tad ātri padarīs par zvaigzni.

SVARI:
Jūs esat radio. Svaru skalai ir garlaicīgi rādīt banālu kilogramu skaitu, krietni aizraujošāk ir ceļot pa FM stacijām. Cik plaša pasaule ir jūsu diapazonā, cik daudz jūtu, domu un melodiju tā sevī ietver! Un, cik gan grūti izvēlēties vienu pašu staciju. Bet ir jāizvēlas, jo jūsu mētāšanos no vienas stacijas uz otru pavada nelāgi trokšņi un čerkstoņa. No otra puses, labāk piecas minūtes pačerkstēt, bet pēcāk labu mūziku klausīties, bet tā allaž noder. Jūs mīl, ar jums kopā ir gaišāk, prieks pilnīgāks un jautrība sit augstāku vilni, pat skumt jums blakus ir patīkamāk.

SKORPIONS:
Jūs esat kombains. Spējat sadalīt sīkās daļiņās jebko! Pretoties nav nozīmes, jo jums viss ir pa zobam, izņemot betonu. Jūs alkstat reālas varas pār pasauli un saprotat, ka bez graušanas tas vēl nevienam nav izdevies. Tāda ir šīs pasaules kārtība - lai kaut ko radītu, kaut kas ir jāsagrauj, un, radīšana ir otra jūsu rakstura puse - otrajā posmā no sašķovētiem, sagrieztiem, samaltiem ingredientiem rodas ēdiens.

STRĒLNIEKS:
Jūs esat televizors. Un ne tikai tamdēļ, ka jūs kā tālrādis izdalāt siltumu un starojat no iekšpuses. Galvenais - jūs dāsni dalāties ar apkārtējiem visā, kas jums ir. Jūs atdodat sevi cilvēkiem. Bet, kas arī tiesa, labi darbi nepaliek nesodīti! Ļaudis bieži vien jūs lamā un uzskata par visa ļaunuma sakni. Jūs tiem sakāt, ka tikai atainojat reālo pasauli, bet dzirdat atbildi, ka viss notiek otrādi - pasaule pieskaņojas tam, ko rādāt. Kam taisnība? Kas ko vada? Laikam jau tikai jūs paši zināt patiesību

     [+] [-]

, 2011-08-16 20:43, pirms 13 gadiem
Humora izjuta ir tiem,kuri par sevi spej pasmieties!

     [+] [-]

, 2011-08-16 20:44, pirms 13 gadiem
Horoskops super !!!!!!!!

     [+] [-]

, 2011-08-20 00:49, pirms 13 gadiem
Ha, Ha......