Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 27. maijam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien zvaigznes Auniem neiesaka rīkoties tieši - mērķu sasniegšanai labāk izmantot apvedceļus. Izvairieties no tiešām sarunām un jautājumiem, ceturtdien jūsu taktika būs smalki mājieni ar tālejošu aprēķinu. Dažreiz pietiek tikai nedaudz pabīdīt cilvēku pareizajā virzienā, lai viņš atrastu pareizo risinājumu. Tā Auns varēs veiksmīgi darīt zināmus savus plānus vadībai un kolēģiem, neizgaismojot sevi, un iegūt labu rezultātu.

Mīlestības horoskops ceturtdienai Auna tieksmi uz konfliktiem raksturo kā visaugstāko. Sarunu biedrs no viņa nesanāks - tikai apsūdzētājs. Ņemot vērā noslieci uz demonstratīvu uzvedību un pārsteidzīgu rīcību, Auns šajā dienā pat var nolemt pārtraukt attiecības.

Ceturtdien Vērsis var nonākt attiecību skaidrošanas un intrigu epicentrā. Zvaigznes Vērsim iesaka saglabāt bruņotu neitralitāti un turēties malā - tas nav viņa karš. Vislabāk mierīgi sagaidīt kolēģu strīda beigas, lai cik liela būtu vēlme iejaukties un piemest savas “piecas kapeikas”. Saglabājot šajā situācijā mieru un neiejaukšanās politiku, Vērsis varēs ietaupīt ne tikai nervu šūnas, bet arī lietišķo reputāciju, kā arī labas attiecības ar visiem!

Ceturtdien Vērsim būs jātiek galā ar spriedzes mazināšanu saskarsmē ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņš baidās, ka attiecības aizies pārāk tālu, vai arī vienkārši ir noguris un jūtas kā ne savā ādā. Lai mazinātu spriedzi, Vērsim vajadzētu mēģināt ceturtdien runāt tikai par tām tēmām, kas viņa partneri ļoti interesē. Ļaujiet sarunai piesaistīt visu mīļotā uzmanību - tas viņam palīdzēs atslābināties un pāriet uz pozitīvu noskaņojumu.

Ceturtdien Dvīņu noskaņojums var svārstīties, parādot te "mīnus", te "plus". Dusmas, prieks, skumjas, vienaldzība, labestība, negaidītas simpātijas - ceturtdien jebkuras emociju nokrāsas var mainīties ar vēl nebijušu ātrumu. Dažas no tām izraisīs ārēji notikumi, citas - pašu Dvīņu pārdzīvojumi. Lai nekļūtu par paklausīgu savu jūtu rotaļlietu, Dvīņiem ceturtdien jākontrolē emocijas. Nu, vai vismaz jāmēģina.

Ceturtdien zvaigznes sola Dvīņiem (ja viņi ir vieni un meklē mīlestību) romantiskas iepazīšanās iespēju ar interesantu cilvēku. Tā var būt neparasta personība, kas pilnīgi atšķirsies no apkārtējiem cilvēkiem vai no tiem, ar kuriem Dvīņi pieraduši komunicēt. Varbūt šis cilvēks ģērbsies izaicinoši vai būs ar dīvainu skatījumu uz dzīvi, bet ar viņu Dvīņiem būs jautri un interesanti - vismaz uz brīdi.

Ceturtdien Vēzim vairāk nekā jebkad agrāk būs nepieciešama vislielākā vērība un uzmanība pret detaļām. Citādi kāda finansiāli ļoti daudzsološa ideja var paslīdēt garām un neatgriezeniski pazust. Zvaigznes iesaka Vēzim nebaidīties no drosmīgiem un nestandarta risinājumiem, ar entuziasmu sagaidīt jaunus priekšlikumus, uz kādu laiku apslāpējot sev piemītošo skepsi. Horoskops atgādina: lai iegūtu to, kas tev nekad nav bijis, jādara tas, ko nekad neesi darījis. Vēzim var veikties tur, kur citi nesaskatīs nekādu labumu!

Ceturtdien aiz vēsās un nepieejamās Vēža ārienes var slēpties viskvēlākās jūtas! Galvenais ir neļaut emocijām izkļūt no kontroles, citādi tas var novest pie rīcības, kura pēc tam būs ilgi jānožēlo.

Ceturtdiena Lauvai var sagādāt daudz pārsteigumu, turklāt visneparedzamākos. Varbūt Lauvai atvērsies acis par kādu situāciju, vai kolēģis izturēsies tā, kā no viņa nekad negaidītu. Šādi brīži var Lauvu izklaidēt, kā arī novērst uzmanību no darba. Intrigas, noslēpumi, sensācijas - tas, protams, piesaista vairāk nekā atskaites un vienmuļais darba process, taču Lauva nedrīkst aizmirst, par ko īsti viņam maksā algu.

Ceturtdien Lauvas garastāvokļa krāsu nevarēs noteikt: tā mainīsies tāpat kā hameleona krāsa. No emocionālās vētras visvairāk cietīs mīļotais cilvēks, jo lielākā daļa Lauvas pārdzīvojumu būs saistīti ar personīgo attiecību sfēru. Horoskops apliecina: ceturtdien daudzas problēmas šķitīs lielākas nekā patiesībā. Lauvai vajadzētu nolikt malā palielināmo stiklu un atteikties no pārspīlējumiem.

Ceturtdien Jaunavai būs jāsavaldās, lai komunikācijā nepārkāptu kādas robežas! Diena viņu pamudinās būt ar paaugstinātu pašnovērtējumu un viegli aizkaitināmai, tāpēc Jaunava spēs saskatīt konfliktu pat tur, kur no tā nav ne miņas. Tur, kur tas būs, Jaunava cītīgi to pārspīlēs un viņas spēja spiest uz sāpīgākajiem punktiem ceturtdien būs uzdevumu augstumos. Vienīgais lielais jautājums ir - vai šāda uzvara nesīs gandarījumu pašai Jaunavai? Maz ticams. Un ja tā, vai vispār ir vērts cīnīties?

Ja Jaunavai trūka apņēmības runāt par savām jūtām, ceturtdien būs īstais laiks to darīt! Pārvariet sevi un pastāstiet savam izredzētajam, kā jūs viņu mīlat! Dalieties savos kopīgās nākotnes plānos! Tev pietiks iekšējās uguns, lai iekvēlinātu viņa sirdi! Būs visas iespējas pagriezt mīlas stāsta gaitu sev vēlamajā virzienā, sākt jaunu nodaļu personīgajā dzīvē! Ja ceturtdien nepieņemsiet lēmumu – paliksiet nosalt pie savas bijušās kaislības dziestošā ugunskura!

Ceturtdien Svari var sajust spēcīgu tieksmi pēc visa jaunā un nezināmā! Parastās lietas viņus garlaikos, bet aizraušanās ar jaunām vietām, jaunām zināšanām, jauniem cilvēkiem saasināsies līdz galējībai. Lai apmierinātu šo tieksmi, Svariem ceturtdien jāiziet ārpus ierastā rāmjiem. Lai tā būtu “tikai” pastaiga pa jaunu ielu, jauna grāmata vai jauns ēdienkartes ēdiens – tas būs tā vērts!

Ceturtdien Svari, izkāpjot no gultas, diez vai varēs iedomāties, ko šī diena viņiem sagatavojusi! Tomēr tas ir pat labi - galu galā, kas var būt garlaicīgāks, ja viss tiek saplānots iepriekš, un dienas nevar atšķirt vienu no otras? Tāpēc pārmaiņas pēc liktenis ceturtdien sagatavojis Svariem pārsteigumiem, kas ienāks viņu dzīvē, kad to vismazāk gaida. Varbūt viņus kā zibens trāpīs mīlestība. Vai varbūt Svari paši vēlēsies ko mainīt sevī vai attiecībās. Varat rīkoties, taču neaizmirstot par zelta likumu: "Septiņas reizes nomēri...".

Ceturtdien Skorpions gribēs šķiesties ar naudu! Pat ja parasti viņš tērē piesardzīgi, viņa taupība atkāpsies, dodot vietu dāsnumam un vieglprātībai. Īpaši dāsns Skorpions spēs būt pret tiem, kas viņam dārgi - viņš ceturtdien vienkārši nespēs viņiem neko atteikt! Tomēr kāpēc gan dažreiz nepadoties šādam bezrūpīgam impulsam? Jostu varēs pievilkt vēlāk. Ceturtdien Skorpionam vajadzētu sekot savai sirdij - bet, protams, tikai saprāta robežās.

Ceturtdien Skorpionam būs grūti atturēties no vēlmes pakritizēt savu mīļoto cilvēku. Tomēr vai to ir vērts darīt? Viņa partneris, visticamāk, nespēs parādīt diplomātijas brīnumus, lai nogludinātu briestošo konfliktu. Tāpēc, ja Skorpions nav gatavs veltīt romantisko vakaru attiecību noskaidrošanai, viņam jāmēģina sekot saviem izteikumiem. Un pat žestiem un sejas izteiksmēm.

Ceturtdien zvaigznes brīdina: maksimālisms un Strēlnieka galēji neatkarīgā nostāja var izspēlēt ar viņu nežēlīgu joku. Viņš var sastrīdēties ar cilvēkiem, kuri varētu sniegt atbalstu biznesā. Horoskops Strēlniekam iesaka slāpēt dienas tendences, pastāvīgi sev atgādinot, ka viens nav karotājs. Pierādīt savu neatkarību visai pasaulei ceturtdien nebūs tā vērts - komandas darbs bieži vien dod daudz labāku efektu. Strēlnieks var pat mēģināt kļūt par komandas līderi.

No Strēlnieka ceturtdien nevarēs gaidīt konsekvenci un paredzamību! Dienas moto: "Nebaidieties no daudzveidības!" Zvaigznes liks Strēlniekam burtiski bēgt no ikdienas rutīnas, darot visneparastākās, "trakākās" lietas. Piemēram, nokrāsot matus vai izmēģināt drēbes fantastiskās krāsās. Ja Strēlnieks no šīs dienas gaida romantisku iepazīšanos un mīlestību, viņam jāatceras, ka ceturtdiena ir eksperimentu diena, kas nozīmē, ka tikšanās var notikt visnegaidītākajās vietās - it īpaši tur, kur viņš vismazāk gaida.

Ceturtdien Mežāža nestandarta domāšana kļūs par zelta atslēdziņu, paverot kārotās durvis uz materiālo labklājību. Mežāzis var piedzīvot iedvesmas pieplūdumu, kas ļaus atrast nestandarta un visveiksmīgāko risinājumu ilgstošai problēmai darbā. Tāda radoša pieeja palīdzēs Mežāzim izteikt daudzsološu ideju savai komandai vai no jauna leņķa paskatīties uz seno strupceļā palikušo projektu. Zvaigznes iesaka Mežāzim nebaidīties no eksperimentiem un drosmīgām idejām - daudziem no tiem būs iespēja veiksmīgi īstenoties!

Pjero nav labākais paraugs. Pasaciņā Malvīne gan izvēlējās viņu, bet reālajā dzīvē viņa, iespējams, aizbēgtu kopā ar dzīvespriecīgo Pinokio. Tomēr ceturtdien Mežāzis priekšroku dos dzejnieka skumjajam tēlam, tā uzsūtot melanholiju arī mīļotajam cilvēkam un varbūt pat citiem apkārtējiem. Mīlestības horoskops aicina Mežāzi atteikties no šīs lomas. Izpaudiet emocijas! Beidziet savaldīties – jūsos taču viss burtiski vārās! Mežāzim lietderīgāk sarīkot vienu labu skandālu ar asarām un samierinošiem apskāvieniem, nekā sabojāt sev tuvo cilvēku noskaņojumu ar savu skābo ģīmi.

Ceturtdien Ūdensvīra prāts būs atvērts jaunām idejām, un sirds atvērta ekstrēmām emocijām! Šī būs lieliska diena, lai izietu no savas komforta zonas un izmēģinātu ko jaunu un asu. Ceturtdien Ūdensvīru nekas tā neaizraus vairāk kā balansēšana uz pazīstamā un neparastā, pieļaujamā un nelikumīgā robežas. Flirts ar svešinieku? Negaidīts piedāvājums? Ekstrēms sports? Kāpēc ne? Visu, kas nav aizliegts, vismaz vienu reizi dzīvē vajadzētu izmēģināt!

Ceturtdien zvaigznes aicina Ūdensvīru mēģināt noskaidrot viņa mīlas attiecības un saprast, kurp tās ved. Ja viņš jūt, ka ar mīļoto cilvēku atrodas krustcelēs, ceturtdien viņam par to godīgi jāparunā, kopīgi izlemjot, kurp doties tālāk. Pilnīga atklātība ar partneri palīdzēs atrast pareizo risinājumu. Galvenais ir neieslīgt savstarpējās apsūdzībās, citādi svarīga saruna draud izvērsties banālā ķildā.

Ceturtdien zvaigznes paredz Zivīm dažas sarežģītas finanšu izvēles iespējas. Tas var būt negaidīts interesanta darba piedāvājums, uzaicinājums pastrādāt virsstundas vai varbūt - iespēja saņemt kāda cita prēmiju, pārspējot kolēģi. Jebkurā gadījumā rītdienas horoskops norāda uz to, ka var būt grūti izvēlēties, ko vislabāk raksturo izteiciens "gan gribētos, gan bail". Zivīm jāpieņem pārdomāts un līdzsvarots lēmums, lai glābtu viņas no kļūdām un nožēlas.

Ceturtdien Zivīm jāizturas piesardzīgi pret jūtām - gan savām, gan citu. Neaizmirstiet: spēlēšanās mīlestībā līdzinās spēlei ar uguni - var ļoti stipri apsvilināties! Tomēr nevajadzētu uzvilkt vienaldzības masku (it īpaši tāpēc, ka Zivīm diez vai tas izdosies). Tāpēc vienīgā izeja ceturtdien būs panākt kompromisu.

Epadomi horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!