Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 27. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien horoskopa zvaigznes Auniem iesaka turēties pēc iespējas tālāk no tenkām un intrigām, lai netiktu tajās ievilkti. Lai kādas vētras plosās ap Aunu, vajadzētu palikt malā, nodarboties ar sev svarīgiem jautājumiem un saglabāt neitralitāti. Apkārtējie tiks skaidrībā bez viņa, bet, ja trešdien Auns nenoturēsies un iesaistīsies, viņš vēlāk nožēlos: tas var nelabvēlīgi ietekmēt viņa reputāciju.

Trešdien zvaigznes Auniem sola lielisku dienu mīlestībai un flirtam! Nebaidieties parādīt visu savu seksualitāti. Auns būs rotaļīgs, dos brīvu vaļu jūtu izpausmēm, būs neprognozējams un spilgts - pat var nedaudz paķircināt mīļoto cilvēku un uzspēlēt “kaķis un pele”. Ja Auns pagaidām ir viens, trešdiena būs lieliska diena, lai pārsteigtu jauno paziņu, sarīkojot pavedināšanas sesiju visaugstākajā līmenī.

Trešdien, lai iegūtu vēlamo rezultātu, Vērsim būs jārīkojas tikai un vienīgi aplinkus! Mēģinājumi runāt tieši ne pie kā laba nenovedīs. Toties tādas spiegu metodes kā baumas un mājieni izrādīsies ļoti efektīvi! Ja Vērsis trešdien vēlas savu ideju popularizēt, vislabākais, ko viņš var darīt, ir pamazām “iedēstīt” to īstā cilvēka prātā un pēc tam pārliecināt viņu, ka to visu viņš pats izdomājis.

Trešdien Vērsim būs jāpievēršas spriedzes mazināšanai saskarsmē ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņš baidās, ka attiecības aizies pārāk tālu, vai arī vienkārši ir noguris un nejūtas labi. Lai uzlabotu situāciju, Vērsim vajadzētu mēģināt trešdien runāt tikai par tām tēmām, kas ļoti interesē partneri. Ļauj sarunai piesaistīt visu mīļotā uzmanību - tas viņam palīdzēs atpūsties un pārslēgties uz pozitīvāku vilni.

Trešdien Dvīņiem vajadzētu sagatavoties tam, ka dienas laikā viņi saņems negaidītu, bet ļoti vilinošu piedāvājumu. Tas var attiekties uz viņu ienākumiem, darbu vai pat personīgo dzīvi, taču Dvīņiem, pirms piekrist, rūpīgi jāizvērtē plusi un mīnusi. Tikai iedziļinoties detaļās un aprēķinot to priekšrocības ar kalkulatoru rokās, Dvīņi varēs pieņemt pareizo lēmumu.

Trešdien zvaigznes sola Dvīņiem (ja viņi ir vieni un meklē mīlestību) romantiskas iepazīšanās iespēju ar interesantu cilvēku. Tā var būt neparasta, neordināra personība, kas pilnīgi atšķiras no apkārtējiem cilvēkiem, ar kuriem Dvīņi pieraduši komunicēt. Varbūt šis cilvēks ģērbsies izaicinoši vai būs ar dīvainu skatījumu uz dzīvi, taču ar viņu Dvīņiem būs jautri un interesanti - vismaz uz kādu brīdi.

Trešdienā Vēzis jutīsies kā īsts Supermens! Horoskopa zvaigznes viņam sniegs enerģiju, nenogurdināmu darbošanās azartu, pateicoties kuriem viņš varēs kalnus gāzt! Īpaši labi, ja Vēzim ir pāris neatrisinātas problēmas: trešdien būs iespēja izcili īstenot pat bezcerīgākās idejas un plānus. Tomēr, gāžot kalnus, mēģini ar to nepārspīlēt! Kā saka, viss ir labs ar mēru.

Trešdien aiz Vēža atturīgā un nepieejamā ārējā izskata var slēpties kvēlākās jūtas! Galvenais ir neļaut emocijām izrauties no kontroles, tas var novest pie pārsteidzīgas rīcības, kuru pēc tam nāksies ilgi nožēlot. Tomēr nedaudz trakulības attiecībās ar pretējo dzimumu un mīlas spēlēs trešdien nekaitēs. Tomēr arī šajā jomā nedrīkst aizmirst par mērenību.

Trešdien Lauva spēs pārsteigt citus ar negaidītu pieeju kādam jautājumam. Iespējams, viņš pat spēs piedāvāt elegantu risinājumu problēmai, ar kuru daudzi cilvēki ir cīnījušies nesekmīgi! Diena piešķirs Lauvai nestandarta domāšanu, un tas viņam palīdzēs uz daudziem uzdevumiem paskatīties no jauna rakursa. Radoši nodarbinātie Lauvas trešdien piedzīvos iedvesmas pieplūdumu.

Trešdien mīlestībā Lauva beidzot varēs redzēt savu centienu pirmos augļus! Varbūt pēdējā laikā viņam jau sāka šķist, ka viss ir veltīgi, un mērķis nav sasniedzams. Tomēr Lauva rīkojās pareizajā virzienā, un trešdien, ja būs uzmanīgs, varēs saredzēt progresu attiecībās ar mīļoto cilvēku. Galvenais ir nepadoties, rīkoties, un uzdevums, kuru Lauva sev izvirzījis, būs viņam pa spēkam.

Trešdien Jaunava būs ļoti neatkarīga! Jebkurus mēģinājumus dot viņai padomu vai vēl jo vairāk - mēģināt viņu kontrolēt, viņa uztvers kā personisku apvainojumu. No vienas puses, šāda nostāja draud pārvērsties konfliktos ar citiem. No otras puses, patstāvīgo Jaunavu trešdien neierobežos nekādi rāmji un robežas, un tas var pozitīvi ietekmēt veicamos darbus. Tur, kur citi desmitiem reižu nonākuši strupceļā, Jaunava piedāvās svaigu, netradicionālu risinājumu.

Apkārtējā atmosfēra ap Jaunavu burtiski dzirksteļos no emocijām! Viņas acis spēs mest zibeņus, un, atkarībā no apstākļiem, tie var būt dusmu vai mīlestības zibeņi. Lai neaizbaidītu visus savus pielūdzējus, Jaunavai jāmēģina savaldīt savi negatīvie impulsi. Toties viņas vilinošajam valdzinājumam trešdien neviens nespēs pretoties!

Trešdien daži notikumi var ļoti sarūgtināt Svarus un pat izsist no ierindas. Nevajag krist izmisumā! Tas ir normāli, ne viss dzīvē visur un vienmēr izdodas. Arī uz citu atbalstu nevajadzētu visu laiku paļauties. Svariem trešdien jāatceras, ka vienīgā persona, uz kuru var pilnībā paļauties, ir tikai viņi paši.

Trešdien Svari, izkāpjot no gultas, nevarēs pat iedomāties, ko šī diena viņiem var sagādāt! Tomēr tā ir pat labāk - kas var būt garlaicīgāk, ja viss tiek iepriekš saplānots un dienas neatšķiras viena no otras? Tāpēc pārmaiņas pēc liktenis trešdien Svariem sagatavojis pārsteigumus, kas iebrāzīsies viņu dzīvē, kad viņi to vismazāk gaidīs. Varbūt tā būs mīlestība. Vai varbūt Svari vēlēsies kaut ko mainīt sevī vai attiecībās.

Trešdien Skorpions var sajust sevī līdera tieksmes! Un pats galvenais - apkārtējie ieklausīsies viņa vārdos. Skorpiona izteikumi būs pārliecinoši, pateicoties tiem viņš varēs viegli piesaistīt uzmanību, radīt interesi, pārliecināt, ka viņam ir taisnība. Tāpēc Skorpionam trešdiena būtu jāvelta savu projektu un ideju popularizēšanai, dienas tērēšana sadzīves lietām būtu nepiedodama laika izšķiešana.

Trešdien Skorpionam būs grūti atturēties no mīļotā cilvēka kritizēšanas. Tomēr vai to ir vērts darīt? Viņa partneris, visticamāk, nespēs parādīt diplomātijas brīnumus, lai nepadziļinātu iesākto konfliktu. Tāpēc, ja Skorpions nav gatavs veltīt vakaru attiecību skaidrošanai, viņam jāmēģina sekot saviem izteikumiem. Un pat žestiem un sejas izteiksmēm.

Apkārtējie cilvēki (arī tuvinieki) pārbaudīs Strēlnieka pacietību. Bet viņam tā nav neierobežota! Nav brīnums, ka kādā brīdī pacietības kauss būs pilns un Strēlnieks eksplodēs! Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes Strēlniekam trešdien iesaka pamazām “nolaist tvaiku”, negaidot, kamēr tas pats izlauzīsies. Labāk visu dienu kurnēt un piekasīties, nekā līdz pēdējam paturēt dusmas sevī, un tad sarīkot grandiozu skandālu!

No Strēlnieka trešdien būs grūti sagaidīt konsekvenci un paredzamu rīcību! Dienas moto: "Nebaidies no daudzveidības!" Zvaigznes liks Strēlniekam burtiski bēgt no ikdienas rutīnas, darot visneparastākās, "trakākās" lietas. Piemēram, pašam nokrāsot matus vai izmēģināt košas krāsas apģērbu. Ja Strēlnieks no šīs dienas gaida romantisku iepazīšanos un mīlestību, viņam jāatceras, ka trešdiena ir eksperimentu diena, kas nozīmē, ka tikšanās var notikt visnegaidītākajās vietās - it īpaši tur, kur vismazāk gaida.

Trešdien Mežāzi var gaidīt daudzi pārsteigumi! Iespējams, ka pateicoties tiem, viņš uz dažām lietām varēs paskatīties pavisam no jauna rakursa. Varbūt parādīsies jauni fakti, vai arī kāds no apkārtējiem trešdien parādīs sevi no pavisam negaidītas puses.

Trešdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Mežāzis nespēs būt delikāts un var sarunāt daudz ko lieku. Nevajadzētu gaidīt, ka tas tiks uztverts ar sapratni: vārds pa vārdam - un Mežāzis un viņa partneris var pamatīgi sastrīdēties. Lai netiktu sperti soļi, kurus abi vēlāk nožēlos, Mežāzim jākontrolē sevi vai vēl labāk - jānodod iniciatīva partnera rokās. Viņa vēlme kontrolēt situāciju trešdien nenovedīs ne pie kā laba.

Trešdien Ūdensvīrs var nepamanīt, neuzsākt vai nobremzēt kādu vērtīgu ideju. Tas saistīts ar viņa steigu lēmumu pieņemšanā un nevēlēšanos iedziļināties detaļās. Lai izvairītos no novēlotas nožēlas, trešdien vajadzētu būt atvērtam visām jaunajām domām, projektiem un idejām. Galu galā Ūdensvīriem vienmēr būs laiks no tiem atteikties, tad kāpēc gan nedot vismaz vienu iespēju?

Trešdien zvaigznes aicinās Ūdensvīru mēģināt tikt skaidrībā ar savām mīlas attiecībām un saprast, kurp tās ved. Ja viņam šķiet, ka ar savu mīļoto cilvēku nonākuši krustcelēs, trešdien viņiem par to ir godīgi jārunā, kopīgi izlemjot, kurp doties tālāk. Atklātība palīdzēs Ūdensvīriem atrast pareizo risinājumu. Galvenais ir neieslīgt savstarpējās apsūdzībās, citādi svarīga saruna draud izvērsties banālā ķildā.

Trešdiena ļaus Zivīm pilnībā atklāt savus organizatoriskos talantus - pat ja pirms tam tie bija pamatīgi iesnaudušies. Noteikt citiem uzdevumus, sadalīt pienākumus, uzkurināt entuziasmu - tas viss trešdien būs Zivīm pa spēkam. Pat ja Zivīm nebūs iespējas vadīt citus, trešdien viņas varēs lieliski pakomandēt sevi un arī tas nav maz.

Trešdien Zivīm jābūt uzmanīgākām ar jūtām - gan ar savām, gan ar citu. Neaizmirstiet: mīlas spēles līdzinās spēlēm ar uguni - varat ļoti stipri apdedzināties! Tomēr nav arī vērts uzvilkt vienaldzības masku (it īpaši tāpēc, ka Zivīm tas diez vai izdosies). Tāpēc vienīgā izeja trešdien ir panākt kompromisu, nododoties nevainīgam flirtam. Galvenais ir pārliecināties, ka tas neaiziet pārāk tālu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!